beyler eşinizin hangi işe sahip olmasını isterdiniz bu ikisinden, ve bayanlar size hangisi daha cazip geliyor ?
Bankacılık
Okul öncesi öğretmenliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Okul öncesi öğretmenliği tavsiye etmem . Çocukları severim ama hergün 20 yada 25 çocukla ilgilenmek çok zor anaokulda çalıştım daha önce proje amaçlı 2 sene boyunca ve pişman oldum . Heleki bu meslek üzerinde eğitim alan arkadaşlarım staj gören arkadaşlarım var çoğu pişman . Ayrıca bu bölümü seçen çok insan var. Başta kolay gibi gözükür ama sonra kötü bir hal alır ve parada yok bu meslekde . tabi her işin zorluğu vardır ama iyi bir gelecek için bankacılık daha iyi .
Okul öncesi öğretmenliğinin şu zamanda daha kolay iş imkanı bulabileceğini düşünüyorum. Hem bayanlar için güzel bir meslek :)
çalışmak istiyosa eğer kesinlikle okul öncesi
iş kolay maaş iyi atama kolay eş durumu ataması var herşeyi var öğretmenin
yazın tatil hükümet sonsuz nazlıyo öğretmenleri daha ne.
banka sıkıcı stresli zor iti kopuğu eksik olmaz
mankafa diye birini müdür diye dikerler tepene her akşam mesai yazar maaşlar da çok iyi değil zaten
İkisinide tercih etmeni önermem
neymiş önereceğiin
Kişiliğine ve karakterine göre değişir,ben bankacılar gibi popomu sandalyeye yaslayıp insanlara somurtarak çalışamazdım,okul öncesi öğretmenliği nispeten diğerine göre daha iyi ama onca çocukla da kendi çocuguna dair şeyleri engelleyeceğini düşünüyorum insanın.Mesela özel sektör de çalışıp yükselebileceğin bir iş daha cazip olabilir hem vakit harcamaktan hem kendini tekrar etmekten geri tutar seni
Cevap
9Cevap
Ögretmenlik atanabildigin sürece en güzel ve rahat meslektir hele bir bayan için kim ne derse en uygunu Bankacılık hırs gerektiyor azimliysen yorulmayacaksan bankacılık ama tavsiye etmiyorum
Okul öncesi öğretmenliği okuyorum bende. Çocukları seviyorsan ve yapabileceğine inanıyorsan neden olmasın :)
Bankacılık ta sinir stres asabiyet yaşamaya katlanacaksan,insanların ağız kokusunu çekmek istersen,her gün sinirlerin yıpranmış şekilde yorgunluktan beynin şişmiş şekilde olmak istersen idealdir.. yükselmek zordur..
Bence de yaniii en güzeli benimki :) Çocuklarla akşama kadar oyun oynuyorum :D
Anaokulu öğretmenliği çok daha iyi bence.Bankacılık çok stresli bir iş.Çalışma saatleri de fazlasıyla esnek ve bolca mesai yapman gerekebilir.
2side hayalimin meslekleri seçim yapamadım ama biraz düşündüm dse seçim yapmak zorunda olsaydım okul öncesi öğretmenliği derdim
Bu ikisinden birini seçecek olsam bankacılık seçerdim. Yükselme şansın var. Bir gün banka müdürü bile olursun. Maaşın katlanır.
Okul Öncesi Öğretmenliği. Çocukluğumdan beri olmak istediğim meslek buydu .
bence banka. okulda olsa çocuklar akşama kadar kadının beynini şişirir sonra evde bana atarlanır :)
bankacılık karizma, okul öncesi sevimliik katıyo.. gene de öğretmen..
okul öncesi bence. bankacılık stresli iş. çocuklarla uğraşmak daha kolaydır.
okul öncesi öğretmenliği sakın düşünme şimdiki cocuklar oturmak nedir bilmezler bankacılık en iyisi
Okul öncesi öğretmenliği
Esimin meslegini ben secmem
diyelimki ikisinden birisi olsun hangisi
Ogretmenlik
Bu hükümet zamanında öğretmenlik okumacayksın
ev hanımı olsun isterdim
Okul öncesi tabiki
Bankacılık çok stresli. En rahatı öğretmenlik.
Bankacılık .
Okul öncesi öğretmenliği
Okul öncesi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar