Herkese merhaba ben 11. Sınıf öğrencisiyim sayısla gidiyorum sayısala girme amacım meslek çoğunluğu.
Aşırı kararsız bir insanım direk sen bilirsin ya da fark etmez derim birşey sorulunca
Ve bu seferki kararsızlık meslek seçiminde
Bir mimar olmak isterdim ama mimarlık çok zor ve yorucu diyorlar youtube da ağır mimar var ve anlattıkları ve yaptıkları beni etkiledi bana çok zor geldi
Mühendislikte ise eğlence yok deniliyor yani bölümde ki ben ya inşaat mühendisi ya da uçak mühendisliği okuyacağım ve orda ki bayan nüfusu az diyorlar
Tıp ddoktorluk çok güzel ve iyi bir meslek gibi insanlığa yararlı ve fiyakalı ama kim 40 yaşında okumayı bitirmek ister
Herkes ölme eşeğim ölme diyor oku oku bitmiyor tıp diyolar
Bilmiyorum çok kararsız Kaldım bana bir fikir söyler misiniz?
Aşırı kararsız bir insanım direk sen bilirsin ya da fark etmez derim birşey sorulunca
Ve bu seferki kararsızlık meslek seçiminde
Bir mimar olmak isterdim ama mimarlık çok zor ve yorucu diyorlar youtube da ağır mimar var ve anlattıkları ve yaptıkları beni etkiledi bana çok zor geldi
Mühendislikte ise eğlence yok deniliyor yani bölümde ki ben ya inşaat mühendisi ya da uçak mühendisliği okuyacağım ve orda ki bayan nüfusu az diyorlar
Tıp ddoktorluk çok güzel ve iyi bir meslek gibi insanlığa yararlı ve fiyakalı ama kim 40 yaşında okumayı bitirmek ister
Herkes ölme eşeğim ölme diyor oku oku bitmiyor tıp diyolar
Bilmiyorum çok kararsız Kaldım bana bir fikir söyler misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer