Evet gercekten erkeklerin buyuk bir kismi ince dusunemiyolar neden boyle cok mu zor? Inceden kastim neden biraz olsun karsi tarafi dusunup hareket etmezler
Cevabın nedir?
Denk gelmemişsiniz kardeş bence..
İnce düşünmeden benim kastım şudur:Kendimizi Onun yerıne koyarak odaklanmak gerek
Ne var birgun yemek yapıp sunsak,ne var şimartsak degıl mi?
Çok şükür ben öyleyim ama.
Kadın-kız neyse rkegının yanında şimarmalı,tatlılıgını göstermeli,kısaca ruhen mutlu olmalı...5*02 Yorumla
Soran+1 yılKeske digerleride senin gibi dusunse
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. link hangi erkek buna ince düşünmez sen söyle
33 Yorumla
Soran+1 yılOda senin icin oyle dusunuyodur
Soran+1 yılSukur
+1 yılMegolomanlar cunku. Kendi cikarlari onemliyse inceler cunku o fikri bizlere yutturmaya benimsetmeye calisirlar iste o yuzden hoduk erkek cok
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
Bazıları, kalın kafalıysa ince düşünmelerini bekleyemessin
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
37Cevap
+1 yılben burdayım .kız arkadaşım olsa onu sever ,ilgilenir ve mulu etmek için elimden geleni yaparım .ama nerde beni anlayacak kız .akılları havada . bakıyorum bazen ,ayrılık ,flört aşk sorularına ,sevgilimden ayrıldım dönermiki ,beni aldattı ,arkadanmı yapayım ,yalasam olurmu ,anlayamıyorum bazen .
11 Yorumla
Soran+1 yılHayat cok zor
biz erkekler ona halk arasında empati diyoruz, kadınlar kendi aralarında başka bişey diyorlarsa onu bilemem, ''kıroyum ama, para bende'' tipi erkeklerde empati falan yoktur, bir de çok ince düşünme,kırılan sen olursun, bu kadın-erkek herkes için geçerli.
00 Yorumladoğası gereği kızlardan farkllı olduğu için olablir link soruma cevap yazarsan çok sevinirim.
00 Yorumlaöncelikle erkekler ince düşünür. öyle ince düşünürki kızların çoğu bunu anlayamaz. ilk sorunumuz bu. ikinci sorunumuz ise ince düşünen erkeğe kızlar kıymet vermez. yani hem gereksiz hem de bizim için olumsuz bir davranış. üçüncüsü sen bir erkek için bugüne kadar neyi ince düşündün? bir de bunu duyalım.
05 Yorumla
Soran+1 yılEn en basiti abimden ornek veriyorum gecenlerde dogum gunuydu anneme falan bir sey yapmayin demis o bir pasta bekliyodu ben suprizine kadar hediyesine kadar hepsini dusunup onu cok mutlu ettim. Veyahut arkadasimin bir sevgilisi var kizin dogum gunuydu ve cocuk sadece mesaj atip kutladi hediyeyi surprizi gectim gelmedi bile yanina
Soran+1 yılTabiki hemde cok uzun zaman once cikmislardi bir ara ayriyldilar sonra yine baristilar
Soran+1 yılBu bir örnekti bunun gibi bir sürüsünü erkeklere mal etmicemde kime mal edicem? Ben kızların hepsinin ince düşündüğünüde söylemedim ayrıca
anatomik farklılıkları benimsemek lazım bence. erkekler ince düşünseydi kızlar ne yapacaktı? karga olmasa bülbülün sesi değerli olur muydu misali. ince düşünen çok kibar ve duygusal bir erkek olmak demek zırt pırt bozulan ağlayan sızlayan olmak da demek aynı zamanda.
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz bizim kadar dusunceli olsunlar demiyoruz ki ama bazi seyleri dusunmeleri gerek en basiti gecen arkadasimin dogum gunuydu sevgilisi dogum gununu kutladi ama kizin yanina gelmedi bile hani kiz hediyesinde de degil gelsin yeterki goriyim dedi ama cocuk dusunemedi bile ve kiz kirildi bunu bile dusunemeyenler var
+1 yılÇok farklısınız... İnan ki, ince davranırdsın yumuşak erkek olursun. biraz maço olursun kaba olursun.. bir çogunuzda ayar yok... Ne yapacağımızı şaşırdık...
04 Yorumla
Soran+1 yılBahane
- +1 yıl
Yaşadığım birine içimden gelerek bir zamanlar birine dışı kırık renkli şişelerden yaptığım üstünde kırık camlardan ismi yazan bir kutu yaptım... Camlar el kesmeyecek şekilde ufak parçaladım... Verdiğimde ne dersin Ben de takılı kutusu var... Gerek yok dedi... en azından uğraşmışım... Bir teşekkür eder... Sana yapılsaydı ne hissedersin... O yüzden tüm bayanları kastetmiyorum ama hem cinslerinde bazıları harbi kütük...
Soran+1 yılBazıları
- +1 yıl
Bana sürekli kütükler geliyor demek ki, yapılan karşısında üzülmüştüm... Belki ağlayacaktım... Sana böyle jest yapılaydı.. Bir daha böyle bir jest yaparken aklından ne geçerdi..
Çok basit; kadınlar çok ince düşünüyorda ne oluyor ota böceğe mutlu oluyor. Erkekler dolambaçlı yolları sevmezler kestirmeden giderler. bunun sebebide hayatlarındaki sıkıntıların ve stresin etkisinden dolayı ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılSenin o ot bocek dedigin olmasa varya siz erkekler yanmistiniz dua et onlara mutlu oluyolar ufacik seyden bide olmasaydik? O zaman Allah size sabir versin derdik
- +1 yıl
Erkeklerin birşeyler yanıp tutuştuğu yok sadece hayatlarındaki eksik olan şeyi tamamlamak veya tamaldığından fazlasını elde etme gayesinden kaynaklanan bir sorun var. Ne yazık ki bizim toplumumuzda da bu fazlası ile var.
Senin konuya gelince hergün gül alan bir sevgilin olsa gülden sıkılırsın. neden kırmızı yerine beyaz almadı beyaz yerine pembe almadı die dert yanarsın. seni incitmekten korksa bi zaman sonra kız gibi erkek dersin yani dersinizde dersiniz. ondan dolayı hayatı akışına bırak...
Soran+1 yılSiz fazla buyutuyosunuz o dedigin kizlar dizilerde olur belki %5lik kismi gercek olsun hadi siz ona inaniyosunuz her gun gul almasini isteyen yok ki ince dusunmek diyince aklina sadece bunlar gelmesin
Soran+1 yılOldu o zaman
+1 yılempati kuran erkektir aslında...devamlı yüzeysel ve bencil davranan kadınlardır...bunuda üretimin yüzde 12 sine katılarak hayatlarını ekmek elden su gölden olarak yaşadıkları lümpen hayatlarına bağlıyorum...
02 Yorumla
Soran+1 yılSacma
- +1 yıl
saçma olan neymiş?
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? sorusuna döndü bu :D Herkes aynı olacak diye bişey yok bazısı düşünür bazısı ben kendimi düşünürüm der bazısı ben devletimi düşünürüm der kişiden kişiye değişir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu o zaman
erkekler her iki tarafı da düşünüp hareket eder. ama kızlar çoğunlukla kendilerini düşünüp hareket eder.
03 Yorumla
Soran+1 yılNedense hic goremedim
Soran+1 yılOldu o zaman
+1 yılKadın ne istediğini bilse erkek daha rahat olur. pek itiraf etmesenizde öküze tapıyosunuz yapıcak bişey yok ince olunca sevgilisi sıkılıp terkeden çok mal var.
05 Yorumla
Soran+1 yılInce olmak demek kilibik olmak demek degil
- +1 yıl
türk kadını sorunlu biraz kabul edelim ego sorunları var erkek onu ezsin istiyor ondan üstün olsun istiyor sürekli eşit olmak onu sıkıyor .ona insan gibi davranınca sıkılıyor bu kadar basit
Soran+1 yılOnu isteyen bir kız olduğunu sanmıyorum varsa da cahildir
- +1 yıl
ozaman kızlarımızın çoğu cahil :)
Soran+1 yılDogrudur cahil olduklari icin bu kadar saf olup cabuk kanabiliyolar
+1 yılbak burda hata varrr, erkekler ince düşünür ama incelikten kırldığı iiçn hçbi zaman uygulayamzlar. bizdeki durum tam budur '''' kaş yapayım derken göz çıkarmak ''' düşncem bu en azından :D
00 Yorumla
+1 yılvalla bnde anayışlı kibar birisyimdir, aradıgımızı bulamadık ama benimde gözlemlerm sonucu kızlar Serseri - maço tiplerin yanında Nasıl yapcaz ?
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi adima soylemiyorum ama o maco serseri dediklerin kizlari daha cok onemsiyolar takiyolar acikcasi
+1 yılDüşündüm zamanında.Bende iyiydim bir zamanlar
https://www.youtube.com/watch?v=RWI8t7DoF04
03 Yorumla
Soran+1 yılHahah o zaman simdi dusuncesiz damgasini yemeye mahkumsun
- +1 yıl
Düşüncesiz pisliğin teki oldum.Artık elime ne zaman bir fırsat geçse hemen bozarım karşımdakini.Seveni öperler öpeni severler.
Soran+1 yılOldu o zaman
Kim demiş ince düşünemeyiz karşı tarafı düşünemeyiz diye :)
Gayet ince düşüncelerim vardır ama sizin kadar da romantik olamayız düşündüğümüz çok şey var çok işimiz var çok :)
Onları da biraz siz düşünüp anlayışlı olun :)02 Yorumla
Soran+1 yılOldu o zaman
İnsanlığın doğasında benciliyet vardır. Kızlarda bir çok konuda erkek gibi düşünemezler.
Aşmak gerekiyor bazı şeyleri.00 Yorumla
+1 yılErkeklerden öyle bişey bekleme, hele türk erkeklerinden asla :/
01 Yorumla
Soran+1 yıl:/
Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı. Belki üzerinde düşünmüyoruzdur, yani kimisine mum değil evi tutuştursan farketmez, ama bir mum bile değmez. Ondandır.
00 YorumlaÇok basit kızlar erkeklerden farklı olduğu için ;)
Erkekler bebeklıkten beri çok rahatlar kımse bişey demez hiç karşı tarafıda düşünmezler ;)
ince noktayı yakaladınsa anlarsın yazdıklarım ı01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
gayette düşünürüz.işimize gelmezse düşünmeyiz çaktın ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılYok cakamadim ;)
+1 yılErkekler ince düşünemez diye bir şey yok bazen öyle bir düşünürler ki aklın hayalin şaşar sadece gerçekleştirmeyenler var o kadar
12 Yorumlaerkeklerden bahsedioruz normal bişi onları böyle kabul etmemiz gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılbizlerde çok ince düşünüyor ortası yok galiba bunun
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
+1 yılValla öyle bir ince dşünürüzki bazılarımız onuda siz anlamaz kıymet bilmezsiniz ,
03 Yorumla
Soran+1 yılDusunun o zaman kiymet bilmezsek siz hakli olursunuz zaten
- +1 yıl
ben çok haklı oldum böyle hakkında ben ...
Soran+1 yılGunu gelir
+1 yılmalzeme odun olduktan sonra ne yapabilirsin ki şekerim . . .
01 Yorumla
+1 yıltam tersini kızlara soruyorum kızlar neden düşünemezler ?
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruya soruyla karsilik verdin resmen kizlar emin ol dusunurler erkeklerin 1 kez dusundugunu kizlar 10 kez dusunur
Bazıları fazla ince dusuncelı, erkekten erkeğe değişir bu olgu.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten hepsi icin soylememistim :)
+1 yılkadınların yüzünden, yapmacık davranırlarsa erkekler de iplemezler
03 Yorumla
Soran+1 yılYapmaciklikla ince dusunmenin ne alakasi var ki takmamayi anlarimda dusunce ne alaka
- +1 yıl
bir erkek sana her dediğine olur derse sen onu ne kadar düşünürsün kırılıyor mu kırılmıyor mu
Soran+1 yılBen sahsen kendim dusunurum ve yapim itibariylede ne yapip yapmamam gerektigini bilirim
+1 yılSiz neden daha mantıklı olmak istemiyorsanız, işte o yüzden.
00 Yorumla
+1 yılHadi ateistler cevap bekliyoruz * . *
32 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılsen odunlarına denk gelmişsin.
112 Yorumla
Soran+1 yılOda senin sansin diyosun yani
- +1 yıl
yani iyiyi bulmak zor gerçekten
Soran+1 yılIyiyi isteyen yok ortasi olsun yeter bize haha :D
- +1 yıl
hahahaha iyiler varken niye ortası :DD
Soran+1 yılE abicim zor demedin mi? Gelmiyosa bizde iyiyi degil ortayi isteriz
- +1 yıl
sen de getir gelmiyosa:D
Soran+1 yılOnun icin baya sevmem lazim yoksa kimsenin egosunu cekmem cabalamam yani degicek biriyse ugrasirim ama yani duruma gore :D
- +1 yıl
sende onu istemiyon bunu istmeiyon :D
Soran+1 yılIstemiyom demiyom ki ugrasmam diyom
- +1 yıl
ugrass aaa:d
Soran+1 yılOlursa ugrasirim kirmam seni :D
- +1 yıl
:D
işine geldiginde ööle ince düşünür ki erkek..ohoo
23 Yorumla
Soran+1 yılHaha :D
+1 yılDüşünür de düşünmezler ;) Umarım anlamışsınızdır..
00 Yorumla
+1 yılGenellemeye gel.. Verdim tek yıldızını.
00 YorumlaÇünkü tüm erkekleri elden geçirmiş olmak, onların senin hakkında ince düşünmesini engeller. Yoksa nerden bileceksin tüm erkekleri ?
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz bu kafayla devam edin
+1 yılİnce düşündüğüm için bir çok kez kazandım
01 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu sana
ince düşünmek derken?
05 Yorumla
Soran+1 yılMesela gecen arkadasimin dogum gunuydu sevgilisi dogum gununu kutladi ama kizin yanina gelmedi bile hani kiz hediyesinde de degil gelsin yeterki goriyim dedi ama cocuk dusunemedi bile ve kiz kirildi bunun gibi
Soran+1 yılArkadaslariylaymis sanirsam hadi sabah neyse oglen neyse aksama dogruda gelebilirdi bu hayane degil
Soran+1 yılOnemsemeyen degil onemseyen seven ama dusuncesiz
+1 yılEmpati yapamıyorlar demek istedin galiba?..
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Çoğu öyle.Egoist oldukları için.
Soran+1 yılO ego yok mu o ego
- +1 yıl
Ah be ego, sen yok musun..
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
:'((
+1 yıldüşünür bazısı ama belli etmez belki
01 Yorumla
Soran+1 yılE o zaman boyle soylenmesine mahkumlar diyemezler ki ben dusundum
Kusura bakma ama çok odun bayanlarda var ama yani
03 Yorumla
Soran+1 yılYok demedim bende
- +1 yıl
ayıp ama ya
erkekler düşünürken beynini kullanmaz, ondan ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmayan bir seyi kullanamazlar tabi sende haklisin
en dikkat ettiğim şeydir
01 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel istisnalar arasindasin demek ki
aslında erkekler ince düsünür ama fark ettirmezler
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman farkettirmedikleri icin dusuncesiz damgasi yiyorlar yani yine kendilerine yapiyolar
+1 yılÇok net: Odunlar :D
01 Yorumla
bu erkeklerin hormonun da var
00 Yorumla
+1 yılBazıları odundur.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbeş yıldız verdim haklısın panpa
00 Yorumlaişlerine gelmez
00 YorumlaOdunlar çünkü :)
02 Yorumladüşünürüz kim dmeiş