Lisede beden eğitimi dersi?

Ben lise 3 e gidiyorum. Ama beden derslerinden çok nefret ediyorum hatta hergün salı günü beden var diye içimi stres kaplıyor. Nedeni ise bir kere hoca 9. Sınıfta sınavda sağdan disk dediğinde soldan dönmüştüm 75 almıştım arkadaşımda 95 almıştı senin yüzünden 100 alamadım falan demişti ve tüm sınıf görmesemde eminim dalga geçmiştir. Sonra da rezil oldum diye ağlamaya başladım hoca gördü ağladığımı falan tam bir reziillikti.2. Beden sınavına da kalbim sıkıştığı için gidememiştim uzun atlamadan sınavdık. Hocaya rapor götürmeme rağmen bana ne geleceksin zayıf veririm falan dedi. Ve beden dersinde yapılan hareketleri yapamayıp rezil olmaktan çok korkuyorum 2 senedir beden benim kabusum oldu. Hep düşük alıyorum dersten. Evde bile çalışıyorum ama düşük alıyorum. Bu arada kilomla ilgili de bir sıkıntım yok sadece hocadan nefret ediyorum. Voleybol falan oynatmıyor 80 dakika boyunca gülle atmaca uzun atlama hentbol bayraklı koşu takla falan yaptırıyor ve cidden erkekler çok dalgacı. Direk dalga geçiyorlar benle de geçmişlerdir. Bu derse olan korkum nasıl azalabilir. ?
Lisede beden eğitimi dersi?