Mühendis olarak çalışmak zor mu? Siz kendi işinizden örnek verin çalışmanın hangi yönleri zor hangi yönleri kolay?
İş hayatı zor mu?
İş hayatı zor mu?
ben onu bunu bilmem arkadaş! çalışan bir annenin hali çok zor.
ev işi ona bakar
çocuklar ona bakar
iş güç ona bakar
yemek ona bakar
bütün bunların yanında güler yüzlü, sevecen, anlayışlı olmalı ve iyi bir eş de olmalı...
erkeklerin hali nedir? gitsin çalışsın gelsin, bütün vazifesi bitti kabul etsin!
eşimi çıkarıyorum, zira ben işe başlayınca ev işlerine yardım eder, iyi babadır ve iyi eştir. ama Türk kadınının genel olarak hali çok zor...
17 yaşımdan beri çalsıyorum. .14 saat calismisligim oldu. hiç tatil yapmadığım oldu. . Ama bunlar beni yormadi. Bedenen yorgunluk geçiyor fakat beyin yorgunluğu zor iş. . Insanlar la uğraşmak berbat birsey. . Is hayatı bir tek maaş günün de güzel :))
her ne olursa olsun çalışmak güzel ama herkes çalışmalı bence.
Nerede çalıştığına göre değişir. Tecrübene ve mesleki bilgine göre de değişir. Ve tabi yaptığın işi sahiplenmene göre de değişir. Ama genel manada diğer meslek gruplarından sağlığı ayırırsak daha zordur. Hele ki mesleki bilgin zayıfsa tüm alt kademe iş arkadaşlarının her gün eğlencesi olursun. Emekli olduktan sonra bile. Maden ve şantiyelerde olanları saymadım bile...
Ben mühendisliği okudum ama ilk önce teknikliği çalışdım bir yıl filan işi derinden oyrenmek için. Sonra mühendisliğe geçiş yaptım.
sende zaten tam matrix tipi var
Cevap
19Cevap
Ben buyuk firmalarla da çaliştım zamanın da haylada öyle para kazanmak hiç kolay değil kardeşim kimisi çelme takar kimisi hiç çekemez ama okuyamadım zamanında pişmanım evet ama dükkan açtım 3 ay oldu Allaha bin şükür mümkünse kendine yatırım yap millete minnet etmemeye bak 😉
İş hayatı zor değil, hatta o işi bulmak için millet deli gibi iş arıyorken. Zamanla hayat seni hazırlıyor bu hayata. Şu an öğrencilik yıllarıma dönmeyi istemem ben mesela iş hayatımdan mutluyum
:) mühendis olarak çalışmak derken mühendis olarak nerde çalışmak? Ofis -şantiye- üretim-kalite-satış- ar ge- her iş öğrencilikten zor bir kere onu diyim :D özel sektör hele daha da zor :)
mühendis olmak zor bence sen 4 sene daş ak kokusu içinde oku tekniker gelsin senden 10 kat iyi biliyor işi ezik hissediyorsun kendini acınası bir durum
Ben unv ogrencisiyim calismak zor cok zor diyorum ama is hayatina gectigimde keske ogrenci kalsaymisim diyecegimden eminim. Her neyse her isin zorlugu vardir diyelim.
Zor diye birşey yok çalışılırsa hiçbirşey zor değil.
ing ders veriyorum yine de zor cocuklara anlatmak detaya inmek defalarca kez tekrar etmek bazen basım catlıycak gibi oluyo
bilmiyorum panpa ben tıp sektöründeyim son sene nöbetten insanlıktan çıktım mühendislikte en azından insanlarla muhattap olmuyorsun nöbetin yok güzel meslek.
Bu hayatda kolay para yokdur vardirsa bana nasip olmamisdir. kendim kazaninca zevk aliyorum. is hayatimi cok seviyorum
ben mühendisim. çok zor kardeşim... baskasinin yaninda calismak emir almak 3 kurusa biat etmek. bunlar sor seyler..
Hayır Değil Mühendisler Rahat #Bakırköylüm (Ateşle Yaklaşma 1)
Yüzde 51 devlet yüzde 49 özel olan bir şirkette çalışıyorum, mükemmel bence
ilk başlarda elbette zor ama aşmak zor değil
İş hayatı daha kolay sanki
Benide yazın mühendisliğe :D
kesinlikle zor karmaşık ve sinsiliklerle dolu
Çok zor Allah kolaylık versin
zor baya baya zor.
Evet cok zor
üff sen ne diyorsun
Zordur herhalde😏
Zor tabi
zordur elbet