ahahaha :D kızım inşallah yurtta kalmayacaksındır çünkü ne onları koyacak yerin olacak ne de çalınmamasının bir garantisi olabilir yani bilemiyorum gece gece güldürdün :D umarım eve çıkacaksındır :D
4
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şu çalma olayları gerçekten oluyor mu 😳 Özel yurtta kalacağım oda kartlı bir şey olmaz diye düşünüyorım
özelde gene olmaz çalma olayı pek, şanslısın yani. ama umarım eşyaları koyacak dolap bulursun valla :D özelde bile öyle büyük dolap yok, ayakkabılar için de kısıtlı yer olur genelde ya da senin ayakkabının üzerine başkası ayakkabısını koyar kirlenir vs. senin yurdun daha güzel sanırım kartlı martlı ama bilemedim :) bizimki böyle yani :D
Kişiye özel ayakkabılık var. Yataklarımız bazalı o yüzden yeri pek dert etmiyorum. Çalma olayıda gerçekleşmez (tabi oda arkadaşı iyi biri ise ) oradan alacaklarında olur be bileyim ya bazılarını çıkarayım o zmab 😄
oo yurdun süpermiş o zaman götürebilirsin :) yani oradan alacakların bu sene yeni çıkacak olan ürünlerden alacakların illa ki olur bence o sebepten fazla götürmeye gerek yok :)
Sadece şunu söyeyim alayım belki giyerim dediklerini sakın alma, giymeyeceksin. Kışlıklar çok öenmli nereye gideceksin bilmiyorum ama çok tişört alma derigiymeye fırsatın bile olmayacak çünkü. Bir valiz aykkabı çok fazla spor bot bir tane de topuklu alsan yeter. Çıplak kalıcam sanıyosun ama öyle olmuyor. :)
valla güz döneminde eskişehire 4 valiz tişört taşımak çok çok çok daha saçma. Alabildiğin kadar kışlık içlik falan al yani hadi boyunluk falan ufak şeyleri alırsın da saçma sapan bin tane tişört taşıma Eskişehir soğuktur ayazı çok fenadır, bu kadar diyorum sana. 3. sınıfım ben özelden yazarsan yardımcı olmaya da çalışırım. devlette falan mı kalıcaksın apart mı
ya İzmir antalya tarafından gelenler travma yaşıyorlar soğuğu görünce genelde. apartta rahat edersin devlet yurduna sığdıramazsın bu kadar eşyayı. apartın nerde baharda kalıyorum demezsin umarım ben de anadoludayım bu arada evet
Aydından geliyorum ben çarpacak benide büyük bir ihtimal. Yok baharda değilim. O kadar tesadüf olmasın artık. Oradan biri ile karşılaşmam ne kadar iyi oldu en azından doğru ve kesin bilgi aldım :)))
Ben orda değilim merak etme :D yarıozeldeyim zaten ben bilirim çoğu yeri bahar çok tekinsiz bir yerde yeni gelenler yakın diyip atlıyorlar da genelde ondan endişelendim asdfghjk
Hadi ya. Aman allah kormuş. Ee biz garipler ne yapalım yeni gitmişsiz ne deseler inanıyoruz. İnternetten araltırdım biraz ilk anatoliaya gittim internetteki ile arasında dağlad kadar fark var kötüymüş baya. Apartım içime sindi bakalım artık 😊
İçine girdim çok karanlık bu kadar boğucu bir yer beklemşyordum. Yeri güzel güvenlik hakkında bir bilgim yok ama birde 4 kişilik oda kalmıştı sadece o yüzdende istemedim orayı.
Gitmiştim önceden 2 kere severim gibi geldi banada umarım güzel olur :))
çok güzell olucak emin ol üniversite okunacak belki en doğru şehirdir eskişehir :) Hoşgeldin diyeyim o zaman belki bigün kampüste bankamatiklerin önünde karşılaşırız :D
Bunun defilelik ile alakası yok götürdüğüm şeyler kıyafet. Görende topuklu ayakkabı abiye aldım sanacak yanıma. Kitap işlerı oradan hallediliyor. Ben hangi kitap bizd lazım buradan nerden bulup alıyım
yani. hem sadece dönüşü değil taşınması var. dolabı yenilemek istersin ayrı bir dert. ben bir de gezmeye çok meraklı olduğum için çok eşyam var. ve herşeyden çok fazlasıyla var. takıntılı mıyım ne
Valla olay şöyle oldu ben sadece iki tişört 👕 iki pantolon 👖 ve fön makinası aldım yanıma sadece geriye kalan elbiselerimi ihtiyacım oldukça alışveriş yaparak aldım üni bitince eve gittiğimde üç valiz 💼 bir sırt çantası 👜 ile döndüm 🐼
Ev rahat ama kapıcısı ev sahibi komşular yönetici hepsi farklı bakıyor sana huzur bulamıyorsun bir taraftan evin hesap kitabı arkadaş kötü çıktı katlanmak zorunda kal arkadaş evi terketti ana avrat küfret sıkıntı canım ya
Ya tamam neyse istediğin yere yerleş ben kimle diyalog halinde isem artık gizli kullanıcı ve zart zurt insanlarla aynı kefeye koyuyor beni ya akıllı davran azıcık iyi geceler
Gizli kullanıcı sağol kardeşim beni koruduğun için . @TeğmeNihat adam yerine koyup cevap verdim ama insanlıktan çıktın sen arkadaşım kendine gel ayık ol daha fazla görüşümü işgal etme.
Aynen bende bidaha dönmicek gbi gidiyorum hep ya oda lazım olursa ya oda derken bir bakmısım hepsni almısım :D ama kullanmadan geri getrdklermde oluyor :D
Bacım sahip çık sen ona yapış bırakma nasıl özendim ya maşallah 😄 garibim bir şey de diyememiş sağımız solumuzda belli olmuyor ki bir şey dese güçsüz der diye düşünül susmuştur.
En İyi Cevaplar