Üniversite 1. Sınıf seçmeli ders için beden mi müzik mi hangisi sizce?
Beden Eğitimi
Müzik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Onlar nasıl seçmeli dersmiş öyle bizde beyin temelli öğrenme, mikrop Avcıları.. Var. Şimdi ben sorsam hangisini seçiyim diye millet dalga geçer :)
Hangisine daha yatkın olduğunu düşünüyorsan, hangisini yaparken kendini rahat hissediyorsan onu seçmeni öneririm
Sorun da orada beden eğitiminde neler yapıyorlar onu bilemiyorum. Onu bilsem sorun yokta işte.
En fazla ne yapabilirler ki? İlkokulda, lisede neler yapıyorsanız ondan fazla neler yapabilirler ben de bilmiyorum... Beden eğitimini merak ettiğine göre yatkınlığın ona sanırım. Vücut mu enstrüman mı diye düşün...
Hayalim enstrüman çalmaktı gitar filan. Ama Spor da vücut gelişimini sağlıyor ki bu benim için önemli çok kararsız kaldım.
Tabii ki vücut gelişimi de oldukça önemli ama ben, hayalinin peşinden git derim. Vücut gelişimini birçok kişi youtube'daki videoları uygulayarak da idame ettiriyor. Bence hayaller başta gelir :)
Hımmm peki o zaman :)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana; yolun açık olsun. Umarım geleceğin için sana hangisi uygun geliyorsa onu seçer ve başarılı olursun :)
İnşallah teşekkür ederim yardımcı olduğun için :)
Rica ederim benim için bir zevk :)
Cevap
6Cevap
Müzik bazı hocalar cins çok uğraştırir ödevle
Beden nasıl? :D müzikte neler yapıyorlar?
Ben ikisini de uzaktan eğitim aldım İstanbul üniversitesinde sadece müzik konseri bileti istedi hoca bide duygularını beden birşey yapmadım gectim :D
Hımmm konser filan diyorsun yani. Anladım :D Ben şimdi müziği seçtim ya beden eğitimi olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Beden eğitiminin de içerini bilsem. :D
Fark etmez ya geçersin
bakalım ben bunu bir araştırayım neler işleniyormuş neler yapılıyormuş. Sağ ol cevabın için :)
Bence bedeni seç ben zamanında müziği seçmiştim pişman oldum :D
İkiside boş geçer farketmez
Hımmm şansa kalmasın iş sen hangisini seçerdin?
Müzik
Neden peki?
Az yorucu
Müzik... :)
beden Eğitimi de neymiş :)
müzik ama yapabilirmisin
herkesin zevki farklı, ben müziği seçerdim
Beden seç, müzikte hocalar takıntılı olabilir.
bedeni seç işte voleybol oynar durursun :D
Beden Eğitimi
resimi sec boosver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar