+1 yılSüresi belli olan bir işse git ama ne zaman döneceğinin belli olmadığı bir işse, bu zamanda kimseden Mecnun aşkı ve sabrı beklenmez. Belli olan zaman ne kadar uzun olursa olsun sayılıdır, beklenir ve çabuk geçer. Belli olmayan zaman ise kısa bile sürse insana çok ağır gelir. 1,5-2 yıl ise fazla birşey değil. Ama daha fazlası sevgiline haksızlık olur... Ya sevgilini ya işini seç. Türkiye de çalışacak yer yok mu yurt dışına ne gerek var? Başarılı insan yeteneklerini her yerde gösterebilir ve kazanabilir. Zaten beyin göçü yapılmaması taraftarıyım...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılama ben olsam gitmem :(
10 Yorumla
Eger birbirimizi delice sevmişsek neden gideyim ki? Gerek var mı gitmeye geldiginde kaybettigin seneler , kaybedecegin duygular , kaybedecegin parçaların olduktan sonra hele ki onu hayatının merkezine koyduysan gitmenin bir anlamı yok. Cünkü para ve kariyer gercek sevgiyi degil paraya sevgisini satanları satın alır.
24 Yorumla
sevgilim ile konusmadan onun da onayini almadan asla karar vermezdim
eger sevgilim karari bana birakmissa ince ince dusunur oyle karar verirdim
tabi gidecegim ulke ve calisacagim yerin de cok onemi var :)))04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
ben giderdim.. neler neler okuyoruz..
adamın evi terk ettiği..
adamın karısını aldattıgı..
kaynananın aralarını bozdugu..
kadına olan şiddet..
benimki yapmaz demeyin! şiddete ugrayan kadınalrda böyle diyor..
bnce gelcdeğinize bakın.. eger gitmek size iyi bi kariyer kazandırcaksa gidin..
senin gitmemenmi aşkınızı sevginizi ortaya çıkaracak?
onun seni beklemesi aşkınızın göstergesi olsun..
neden hep kadınlr fedakarlık yapar anlamam yahu03 Yorumla
+1 yıldönüs tarihide belliymis bu durumda ben olsam giderdim kariyerim için çok önemli bir firsat çünkü. Tatilde falan görusrdm sevgilimle. Eğer gitmemi istemeyeckse oda gelisn gelmeyecksede iliskiyi birtmek durumunda kalirdim heralde. Benim yükselmemi hazmedemiyora bana güvenmiyorsa zaten hiç olmasin. Tabii bu durumda onun gitmesi gerekiyorsa ayni sartlar altnda beklerdim.
06 Yorumla- +1 yıl
sevgilimden para alcağma çöpçü olmaya raziyim almam ben oyle maasimin 7 katini ondan :) hrm mesele sadece maas değil. Ünvanda. Bana para versin istediği gibi..kariyerimde hiç bir ise yaramayacak :)
- +1 yıl
tabi yani..ama söylemesi bile hos birsey değil bana göre :)
- +1 yıl
yanı bu benim düşüncem.. hele hele bi erkeğe söylencek en son şey değil (en son şey bişe değil diyecektm ama nyse)
buda benim düşüncem dediğm gibi=)
+1 yılGitmiyormuşsun sonuçta:)
Ben olsam gıderdım. Sevgılımınde gıtmesine de laf temezdim. Kaçmıyor ya sonuçta..
Yalnız elıne harıta verırdım Rusya nın ıcınden ekvator falan :D:D kesın kaybolurdu :)04 Yorumla- +1 yıl
evet deseydin keşke:)) Yok yok bunlar 2 aya kalmaz düğünde isterler :)))
- +1 yıl
hadi hayırlısı türker:)
sevgilimi bırakıp gitmiyorum ki iş için önüme bir fırsat gelmiş onu değerlendiriyorum burada tam tersine onun da bana destek olması gerekir. Sonuçta ben ondan ayrılmıyorum sadece görüşme sıklığımız azalacak ve telefon trafiğimiz artacak
00 Yorumlagıderdım zaten sevgılım yok ama olsada gıderdım işle aşkı karıstırmazdım gelebılıyorsa oda gelsın gelemıyorsa ben gıderdım gıderım dıye ılıskıyı bıtırıcek olsaydı kapıyıda gosterırdım
07 Yorumlazor bir durum.dönüşün belliyse sevgilin bekler seni.bence teklif iyimi tekrar düşün mahrumiyet bölgesi filan :D
04 YorumlaSevgili için yurtdışından dönmüş biri olarak şunu söyleyebilirim. "Keşke gitseydin". Hayırlısı diyelim.
10 Yorumla
+1 yılsoru beni kapsamıyor sanırım ama yine de diyim.. ben kızımı bırakıp hiç bir yere gitmem
118 Yorumla- +1 yıl
sana böyle bir teklif geldiyse ve sevgili de varsa onu da götür :)
- +1 yıl
hıım bak ciddi mesele bazı şeyler ertelemeye gelmiyor ama gelecek için sağlam adımlar da şart sevgilinle bu konuda aranızda anlaşmaya varırsanız git tabi .. ben olsam giderdim sevgilimle de en ince ayrıntısına kadar konuşup gereken güveni verirdim.. olurunu bulmaya çalışırdım.. hayırlısı olsun anlayış ve sevgi de şüpheniz olmazsa atlatırsınız bu sorunu :))
- +1 yıl
yaa :))) ay yazık zor karar ne yaparsın
- +1 yıl
nasıl ciddi ? sana maaş verebilecek kadar kazanıyormu :) yoksa yeterki gitme ben kazandığımı sana vereyim anlamın da mı maaş verme teklifi bu :) teklif edilenin üç beş aşşasını burda da kazanma ihtimalin varsa gitme tabi insanın geleceği için maddiyat kadar maneviyatta önemli
- +1 yıl
aa bana bak yoksa bu kız şu senin genel müdürün kızımı :)))) oysa ben sana demiştim diycem :)))
- +1 yıl
çook iyi oo senin ne yapacağın belirlenmiş daha niye düşünüyorsun :)) istediğin kadar tepin göndermezki seni bi yere :))) hem de 14 şubata ayarlamış tarihi bak ya :))) allah mesut etsin
- +1 yıl
bence de iyi ki kandırmış sana kalsa ooo acabalarla boğuşuyor olurdun .. erkek milletine şart kararlı bir kadın :)))
- +1 yıl
:)))) bence sen yine gözünü kapa nikaha kadar da açma hiiiç strese girme ...gelin kızımız halleder her şeyi :))
- +1 yıl
adam adam
böyle bir teklif geldiğine göre zaten durumum iyi diye dusunurdum...o kadar maas alamasamda yınede elıme ıyı bır maas gecıyor demekkı...gitmezdim...hersey dünya malı degıl bence...
07 Yorumlazaten kabul etmiyorsan iyi bir teklif değildir. iyi bir teklifsede kabul edersin..
01 Yorumla
+1 yılGitmem..
Kollarımda kedi gibiyken, onun gibisi artık asla olamayacakken, salaklık olur çekip gitmek..10 Yorumlapatron yenge seni bırakmaz korkmaaaa:)))
ama ben giderdim ohhh:))010 YorumlaBalansı kurmak lazım. Gitmek benim yararıma ise sevdiğim kişi de anlayış gösterecektir. Daha iyi bir gelecek için ise gözümü kırpmam.
00 Yorumlahadi kandırdık yine millet :=) bir türk kızı daha memlekette kaldı :=))
02 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 406 cevap paylaştı. ben zaten gidiyorum...oldu...ekmeğimizin peşindeyiz kardaşşşş :DDD
00 Yorumla
+1 yılrusyanın içindeki ekvatoru anlarsam tamam bu iş derim. gerekirse 2nci Peter North bile olurum.
011 Yorumla- +1 yıl
bende anladım da, giderim diyorum:) maaş iyiyse tabi:)
- +1 yıl
asgari ücret alıyor olsan bile (ki daha çok daha fazla alıyorsundur), git.
tabii sevgiliyi de yüz üstü bırakma ama bir şekilde konuşup anlaşın. - +1 yıl
hatunu da al öyle git, kayınpederi boşver. tabii hatun yaşanabilecek bir yerde kalsın seninle dağın başına gelmesin:)
- +1 yıl
yenge tek çocuk olmasa, direkt bacanağım falan derdim sana:)) kayınpeder de iyiymiş yani:) yani iki ucu da ballı değnek, şanslısın yani, herkese denk gelmez:)
- +1 yıl
boşver arkadaşım o zaman rusyayı, kayın peder iyi bir herife benziyor. eee hatun kişiyle mutlusun. daha ne istiyorsun:) rusya'da başkaları çalışsın. mutluluklar:)
ewet giderdim o gitse bende beklerdim ama tek taraflı düşünmemek gerek :)
00 Yorumla
+1 yılDeğecekse gitmezdim ama benim sevgilim giderdi heralde bazen işinin benden önemli olduğu hissine kapılıyorum nedense :(
03 Yorumla- +1 yıl
Öylemiymişş sabahta bunları düşünüp konuştuk :)
+1 yılbir ömür boyu yanım da duracak kadın sevgilimse aylık 50 milyarlık maaş verseler de gitmem
00 Yorumlaondan 1 gün bile ayrı olmaya dayanamazken böyle bir teklifi bırak kabul etmeyi,dinlemem bile,buda benim zaafım,herşey bir yana o bir yana...
00 YorumlaTam dediğin gibi Rusya dan iş teklifi gelmiş ve ben gitmiştim.2 yıl sonra geri döndüm ama kız falan yoktu gittiğimde,Gölcük te çalışmaya çalışıyordum.
00 Yorumla
+1 yılMahrumiyet bölgesine eşimi alma şansım varsa giderim. Yoksa ülkemde is mı bitti.
Karimi bırakıp gitmek para icinde olsa bana göre degil.00 YorumlaEkvator derken kutuplar mı demek istedin :S
Mahrumiyet bölgesinde çalışmazdım ben.19 Yorumlabüyük konuşmak istemiyorum :)) sonra başıma geliyor
00 Yorumlagelecek için gitmeliyim derim...iyi şartları sağlamak için fedakarlık yapmak lazım...sevgilimde anlayış gösterip,beklemeyi bilmesi lazım...
00 Yorumlatabıkı gıderım sevgılı felan tanımam bu saatten sonra
05 Yorumla
+1 yılOlsun giderim iş önemli kariyer ve para kız bulunur bir şekilde :D
00 Yorumlaİşin ne kadar iyi olduguna baglı birde hatunu ne kadar sevdiğime :D
gidebilirim yanii. O da seviyorsa bekler.00 Yorumla
+1 yılsoğuk olur oralar...:D
017 Yorumla- +1 yıl
sevgili de yok ısıtacak...ben kalayım:D
- +1 yıl
Yok zaten var burada..istemem başkasını
- +1 yıl
O zaman giderim bak:D ikna etmesi senden ama:D
- +1 yıl
erkeklerin maaşı sorulmaz..:)
ben de sormam:D - +1 yıl
yanımda olsun yeter...
- +1 yıl
soğuk ama...
- +1 yıl
soğuk ama
- +1 yıl
:P eheh neres, rusyanın tümen filan mı
- +1 yıl
:))
Ülkeye bağlı.. Rusyaya asla gitmezdım mesela.
03 YorumlaEşimi bırakıp gitmem .
00 Yorumlabiri iş mi dedi? hemen giderim :D
217 YorumlaMedeniyetin olmadıgı yerde para geçmez. Gitmezdim.
00 Yorumlaülkesine göre değişir ;)
00 YorumlaO da gelse olmuyormu : ) ?
01 YorumlaKendimi bile bırakıp giderim :D
07 Yorumla
+1 yıliskandinav ülkesiyse hiç düşünmem giderim
00 Yorumlasevgilimi bırakırım eşimi bırakmam
00 Yorumla
+1 yılonu bırakıp 2 yıl değil 2 gün bile gidemem
00 Yorumla
+1 yılGit bakalım
00 Yorumlaseve seve giderim
03 Yorumlagiderim