Ayakkabıcı cin antik yunanda tanrılara aykkabı yapan... bir canlı... tanrılardan başkasına ayakkabı yapması yasak olan... ama normal ayakkabı değil... işinin ustası bir numara... ayakkabı yaparkende... günlerce evden çıkmaz...çıkıncada hayranlık uyandıran ayakkabısını serer gözler önüne... öyleki sındrellanın ayakkabısınıda o yapmıştır... çizmeli kedinin çizmelerinide... sonra bir gün sevdalanır ayakkabıcı cin... yasak olmasına rağmen bir insana tutulur... ama karşısına çıkmaya cesareti yoktur... nasıl olsunki... dünyanın en güzel varlığıdır aşık olduğu... ama toplar cearetini... evine girer aylarca çıkmaz evinden... hayatının eserinin koyar ortaya... bir çift ayakkabı... yüreğini koyar... gözyaşlsrıyla bağcıklarını... ümidiyle... topuklarını yapar... kendisi bile hayran kalır yaptığı ayakkabıya... günü geldiğinde çıkar dışarı... sevdiğinin evinin önünde bekler... dışarı çıkmasını... çok geçmeden çıkar kızda... toplar tüm cesaretini... çıkar önüne elinde bir çift ayakkabı bunlar sana der... kız çok şaşırırı gözlerini alamaz ayakkabılardan... nasıl teşekkür edeceğini bilemez... omuzuna tutar... sağol der... bunlar gördüğümen güzel şeyler... bunları en özel günümde giyecem... düğünümde... ve öylece gider ardından baka kalır ayakkabıcı cinde... ayakkabılara hayran kalmıştır... ama onları yapanı görmezden gelmiş bir insan gitmektedir... oysa onları yapan benim dedi... kendi kendine... kendimi iliştirdim her köşesine... her adım attığında o ayakkabılarla beni görmen gerekir... kız her gece ayakkabıları baş ucunda uyur... ama onları yapanı göremez... hayatta böyledir işte... çok beğendiğimiz şeyleri vardır... ama onları güzel kılan şeyleri görmezden geliriz...
Güncellemeler
+1 yıl
Okumaktan cok zevk alacaginiz bir yazi bence okuyun usenmeyin belki hepiniz birer ayakkabici ciniz
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar gunceldir okuyunnn
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar