Merhaba, mesela ilk defa duyduğunuz ya da ilk defa kullanacağınız İngilizce'de okunuşunu bilmediğiniz kelimeleri nasıl söylersiniz? Bunun bir püf noktası var mı? ya da diğer bir deyişle söylediniz acaba doğru mu telaffuz ettiniz bunu nasıl anlarsınız, tavsiyede bulunanlara şimdiden teşekkürler?Kolay İngilizce telaffuz
İngilizce konuşabilmek hem eğitim hayatında hem de kariyer basamaklarında bizim için büyük önem taşıyor. Aynı zamanda yurt dışı seyahatlerinde de büyük bir avantaj sağlıyor. Ben de bu faydalarını düşünerek İngilizcemi geliştirmeye karar vermiştim :) İstediğim İngilizce cümleleri yazabiliyor olsam da telaffuz etmekte zorluk yaşıyordum. Hem İngilizcemi geliştirmek hem de telaffuz konusunda yaşadığım zorluğu aşmak için online eğitim alıyorum, sana da önermek isterim.
Open English ile evde İngilizce öğrenmek çok kolay!
Open English
Open English'in İngilizcemi geliştirmem konusunda bana sağladığı birçok avantaj var. Bu yüzden doğru seçim yapıp Open English'i tercih ettiğim için çok mutluyum. Kayıt olur olmaz benimle iletişime geçip, kafamdaki tüm soru işaretlerini giderdiler. İçtenlikle ilgileniyor, sorduğunuz soruları cevaplıyor ve sizi yönlendiriyorlar.
Online İngilizce Eğitimi
Kaydınız tamamlanıp sisteme girdikten sonra bir seviye belirleme sınavı oluyor. Bu sınav sayesinde hangi seviyede olduğunuz belirleniyor ve alacağınız dersler de ona göre planlanıyor. Derse katılmadan önce sunuma göz atarak o derste neler işleyeceğinizi önceden öğrenebiliyorsunuz.
7/24 canlı derslere katılma imkanı da beni mutlu eden detaylardan bir tanesi. Evde olsam bile her zaman müsait olamadığım için ders aldığım saatler farklılık gösterebiliyor.
Yaşadığım telaffuz sorununu Open English sayesinde aşıyorum!
Kolay İngilizce Telaffuz
Yazımın başında da belirtmiştim. Telaffuz beni de çok zorlayan bir konuydu. Open English'in telaffuz bölümü sayesinde nerede yanlış yaptığımı kolay bir şekilde öğrenebiliyorum. Benden bir cümle okumamı istiyor ve telaffuz ederken nerede yanlış yaptığımı gösteriyor. Böylelikte yanlışımı düzeltiyorum. Daha iyi konuşabilmek için sürekli alıştırma yapıyorum :)
Evde İngilizce Öğreniyorum
Ana dili İngilizce olan eğitmenlerle dersler de çok verimli, çok keyifli geçiyor. Dersler ve alıştırmaları yaptıkça seviye atlıyorsunuz. Tabii seviyeyi geçmeden önce bir sınavla gerçekten öğrendiğinizi kanıtlamanız gerekiyor :) Her seviyede CEFR (The Common European Framework of Reference - Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı) tasdikli sertifika almaya hak kazanıyorsunuz.
İngilizce eğitimi
Tüm seviyeler bittiğinde Cambridge İngilizce Seviye Belirleme Sınavı olan Linguaskill’e ücretsiz olarak girmeye hak kazanıyorsunuz. Bunun için çok heyecanlıyım 🤩 Sınav demişken; sistem içerisinde TOEFL, TOEIC ve IELTS sınavlarına girme hakkımız da bulunuyor.
Online İngilizce
Open English ayrıcalıkları saymakla bitmiyor! 🥳 Evimin konforunda kolayca İngilizce öğrenmek istiyorum diyorsan en doğru yer Open English ❤️
Dostum şu an aklıma gelmiyor ama diyelimki söylemen gerekti ve ilk defa söyleyeceksin neye dikkat edersin harflerin söylenişine göremi söyleyim dersin ne yaparsın?
Bak arkadaşım mesela brother =yazılışından farklı okuruz. league of legend=league of legend gene aynı şekilde okuruz. Ben mesela örnek vereyim I like browsing social networking sites.=anlamı ben sosyal paylaşım sitelerinde gezinmeyi severim. Cümleye gelelim şöyle okurum: I layk brawzing soşial netwörking sites. Mesela böyle. Kusura bakma karışık oldu ama :)
Kendi kendine veya yapabiliyorsan yabancılarla bol bol konuşma pratiği yaparak geliştirebilirsin bence. Dizileri, filmleri izlerken oyuncuların kelimeleri nasıl telaffuz ettiğine dikkat ederek kendin de aynı şekilde telaffuz etmeye çalışabilirsin.
En İyi Cevaplar