arkadaşlar bu hafta bir dershanede eğitim danışmanlığı olarak ise başlayacağım .bu sektörde hiç çalışmadım .nedir nasıldır hiç bilmiyorum .görüşmeye gittim kabul edildim .iş tanımı olarak bana söyledikleri şey şunlardı ; öğrencilerin velileriyle tel görüşmesi veya yüzyüze görüşme yapacaksın ,dershaneye öğrenci kazandırmak için ikna edeceksin ,yoğun telefon trafiğine hakim olacaksın .aynı zaman da ,ödeme tahsilatını takip edeceksin .ödemelerle ilgili velileri bilgilendireceksin taksitleri takip edip girdisini çıktısıyla ilgileneceksin .dediler .bu sektörde hiç çalışmadığım için korkuyorum acaba yapabilir iyim diye endişelerim var .zor mu kolay mı bilgilendirirseniz sevinirim .bu arada hesap kitapla aram hiç iyi değildir .bu ödeme tahsilatı takibinde beni zor duruma sokar mı?
son olarak bana bide dediler ki ; bilgisayara hakim olman yeterli dediler .ben de dedim ki ; hakim olmak derken ? ben ofis porgramlarını bilmiyorum hiç kullanmadım "dedim .onlarda dedi ki ; hayır ofis programlarıyla alakalı değil ,normal bilgisayar kullanman yeterli dediler .excel ,world bu programlara çok hakim olmana gerek yok ,temel olarak giridisi çıktısını yapacaksın zaten dediler .iyide ben bu programları bilmiyorum dediğim halde nasıl yapıcam ? arkadaşlar sizce zor mu kolay mı bu iş ? yapabilir miyim ? çok endişeleniyorum :( rezil olmak istemiyorum .bana yardımcı olun .bu işi yapmış arkadaşlar bana yardımcı olursa neler yaptıkları anlatırlarsa işin zorluğu ne derece zor bilgi verirlerse sevinirim .panikatak bir tipim bana moral verin :( sağolun şimdiden
son olarak bana bide dediler ki ; bilgisayara hakim olman yeterli dediler .ben de dedim ki ; hakim olmak derken ? ben ofis porgramlarını bilmiyorum hiç kullanmadım "dedim .onlarda dedi ki ; hayır ofis programlarıyla alakalı değil ,normal bilgisayar kullanman yeterli dediler .excel ,world bu programlara çok hakim olmana gerek yok ,temel olarak giridisi çıktısını yapacaksın zaten dediler .iyide ben bu programları bilmiyorum dediğim halde nasıl yapıcam ? arkadaşlar sizce zor mu kolay mı bu iş ? yapabilir miyim ? çok endişeleniyorum :( rezil olmak istemiyorum .bana yardımcı olun .bu işi yapmış arkadaşlar bana yardımcı olursa neler yaptıkları anlatırlarsa işin zorluğu ne derece zor bilgi verirlerse sevinirim .panikatak bir tipim bana moral verin :( sağolun şimdiden
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar hıc mı yok bu ıs hakkında bılgısı olan ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer