Sınav mı uğur mu? Hangi dershane daha iyi?
DETAYYYY
DETAYYYY
Sinav
Ugur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ugur tabiki. Isim hakki alinmis subelerden biri degilse kesinlikle ugur. Sinavin merkez yonetimi cok sorumsuz. Kitaplar bile adam gibi vaktinde gelmiyordu ben giderken. Son sene ugurdaydim memmundun
Hadi ya sgol
Nasi anlicam onu
sınavın yayınlarını sevmezdim ben lisedeyken uğur daha iyi ama öğretmen kalitesini bilemem
Ugur bin kat daha iyi arkadasim bu sene sinava gitti konular yetismedi cok kotuydu kaynaklarida bence pek kaliteli degil
Cevap
2Cevap
Hangi dershane? Sorusu 2 seçenek sunularak yonlendirme yapılmış gizli reklam icermektedir. Gerçekten hangi dershane sursunun cevabi;Sınıf mevcudu 10,15,20... olan dershanelerden bir cacık olmaz. Ogretmen ne kadar iyi de olsa ogrenciye ulasamaz. Orbegin 10 kişilik bir sınıfta bir ogrenciye en fazla 4 dakika süre düşer. Bu süre kullanılırsa ogretmen hic bir sey anlatamayacaktir çünkü ona zaman kalmayacaktır. Az mevcutlu butik kurumlar 1,3 kisi gibi siniflari olan kurumlarda ogretmen ortalama da olsa ilgisi ogrenci ile yoğun olacaktır ve ogrencinin kendini aşmasını sağlayacaktır. Bildigim kitlesel dershanelerin tercih edilmesi ekonomik veya ogrencilerin arkadaş ortamı oluşturmak istemesidir. Hal bu ki az mevcutlu dershanelerde hem arkadaşlık az ogretmene ve derse odaklanma fazladir. Araştırın arkadaşlar.
Sınava gore uğur daha iyi bence
İkisinden birine hidecem karar veremsim
Sınav dershanesi bence.
İkisinden birine gitcm ama karar veremedim
Hangisine gittin?
Sinav
Peki
sınav daha iyi
Ugur
sınav
uğur daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?