Yaklaşık 2 yıldır waikikide çalışıyorum. Aklında soru olan varsa seve seve yardımcı olabilirim
Cevabın nedir?
Hangi LCW mağazasında çalışıyorsunuz? (Bu sorudan kastım, yoğun bir yerleşim yerinde olup olmadığını anlamak)
Çalışmak isteyen birine önerir misiniz?
Çalışma koşulları nelerdir?
Şimdiden teşekkürler.01 Yorumla- +1 yıl
Antalyada bir avm de calisiyorum. Eger kurallar dahilinde bir duzen icinde calismak istiyosaniz kesinlikle oneririm. Calisma kosullari ile ilgili ogrenmek istediginiz seyi acarsaniz ona gore bilgilendirebilirim
En İyi Cevaplar
Oooooo iy bulmuşken kaçırmayalım ya lc waikiki den 70 tl ye siyah pantolon aldım boyada akmalar oldu bazı yerler beyaz beyaz 2. ayında böyle oldu pantolon birde
03 Yorumla- +1 yıl
Urunun ic barkodunda urunle ilgili bilgilendirmeler yazar. Indigo boyar madee ile boyandiysa solmasi normal. Ama oyle bisey yazniyosa fisinizle birlikte en yakin magazamiza danisabilirsiniz yardimci olurlar
Part timr calisma saati ne kadar ve kaç gün izin hakkı var haftalık? Hafta sonu izin hakkı var mı?
05 Yorumla- +1 yıl
Aylik 120 saat haftalik 30 saat tamamliyosunuz. Genelde haftada 2 gun nadiren 3 gun izniniz oluyo. Hafta sonu izin cok nadir de olsa denk gelebilir reyon calisanlarina. kasada ve depoda nerdeyse imkansiz diyebilirim
- +1 yıl
1200tl kadar bir ucret gecicek elinize
- +1 yıl
Ben tesekkur ederim
+1 yılKuzenim oraya iş başvurusu yaptı nasıl acaba işler anlatabilirmisin? Allah gönderdi seni galiba :)
01 Yorumla- +1 yıl
Isler cok zor degil ama yorucu. Surekli olarak bir yerlere yetismek zorundasin :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
45Cevap
1 yılşu an lc Waikiki çalışıyorum 8 aydır kasaydim beni reyona aldılar öğrenmem gerektiğini söylediler ama hiç yapamıyorum ağlayarak gidiyorum işe sürekli 2 ayda canımdan bezdim çıkmak üzere geldim başkaları yıllardır kasada onlar neden reyon öğrenmiyorlar üstüne ücretsiz izin istedim verdiler başkalarına verdiler üzerime yapılan mobbing hissediyorum bölge müdürünü arayip anlatsam doğru olur mu ne yapabilirim yardımcı olur musunuz? İşten ayrılmak istemiyorum seviyorum çok alıştım ama ordakileride seviyorum reyonda üzüntüden gözlerim bile ara ara doluyor
00 YorumlaCinsellik konusunda 317 cevap paylaştı. eski maymunlu logoyu degiştiren kimse allah belasını verdi mi :D
83 Yorumla- +1 yıl
Dostum o çocuk reyonunda devam ediyor :D
- +1 yıl
Hahha aynen :D
+1 yılYorulmuyormusunuz herkes haayvan gibi onu ordan alip baska yere birakmasi katlamiyorlar falan allahin belalari
11 Yorumla- +1 yıl
Cok yoruluyoruz maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ürünler basitleşti bit pazarını hiç görmedim ama bit pazarında bile eminim daha güzel şeyler vardır. Hadi bu soruyu cevapla neden basitleştiğini açıkla, alt tarafı basit bir satış temsilcisisindir hadi bilemedim müdür yardımcısı, gene bir faydan yok yani buraya bu soruyu yazmandaki amaç ne anlamadım doğrusu
01 Yorumla- +1 yıl
Sizin sosyal statunuz hakkinda bir fikrim olmadigi icin bunun sebebini anlatsam dahi anlamayabilirsiniz. Sizin alt tarafi satis temsilcisi dediginiz insanlarin okuyup ailelerine yuk olmamak icin calistiginin da farkina varmanizda yarar var. Urunlerimizi begenmeyebilirsiniz begenmek zorunda da degilsiniz. Eger bir sorununuz varsa bunu merkeze mail atarak da cozebilirsiniz. Belki size faydam olmayabilir ama baskalarina oluyo. Soruyu yazmamdaki amac da bu. Sizin gibi olamayan insanlara yardimci olabilmek. Umarin cevabim az cok kafanizdaki sorulari gidermistir
+1 yılturkiyeye geldiğim zaman bunu yapıcam mutlaka bak nerden geldi aklıma şimdi :D:D
https://www.youtube.com/watch?v=IpgoLzcjY3A25 Yorumla- +1 yıl
Bizim magazaya da ugrayin lutfen eglenmek herkesin hakki bundan mahrum kalmak istemiyorum :D
- +1 yıl
neresi orası :D
- +1 yıl
Antalya Ozdilek Avm :D
- +1 yıl
tamam bir ugrarız oraya :D :D:
- +1 yıl
Bekleriz :)
Ben işe gireceğim ilk başta destek başlayacağımı söylediler bayram öncesi destek eleman daha sonra duruma göre kadrolu alabilirlermiş ne yapmamı önerirsin ilk girdiğimde ne gibi işler yapacağım nasıl gözlerine girebilirim?
02 Yorumla- +1 yıl
yapacağın şey ürün katlamak olucak sadece. gözlerine girebilmen için elinin hızlı olması ve hatasız iş yapman gerekir
- +1 yıl
Şu an bene aynı durumdayım ne oldu sonrasına ise alındın mi
Yani bu saatte niye insanlar lc waikiki hakkinda bir seyler merak etsin ki? Bu saatler kendini ufak bir sorguya cektikten sonra osura osura uyuma saatleridir yani :D
03 Yorumla- +1 yıl
Edilebiliyomus ama :D
+1 yılbayrama 1 hafta kala nefes alacak fırsatı bulabiliyormusunuz? :D
21 Yorumla- +1 yıl
Maalesef :/ :D
Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Sorum yok sadece lc waikiki süper demek için girdim :)
12 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederiz :)
- +1 yıl
:D :D
+1 yılwaikiki nasıl söyleniyor.. Senelerdir bunu merak ediyorum ülkece tartışma konusu oldu aydınkatırsan sevinirim.
12 Yorumla- +1 yıl
Yazildigi gibi ;)
- +1 yıl
teşekkür ederim :D
Bayram öncesi zordur :)
pinquitte.com/.../lcw-kasiyeri-1.jpg21 Yorumla- +1 yıl
Kasada suyu bile ayagimiza kadar getiriyolar :D
Lcw personel indirimi nasıl tanimlayabilirim ? Lcw de çalışıyorum ama ordan biriyle muhabbetim olmadığı için soramıyorum
10 YorumlaNormal kiyafetten cok kapalilar için olanlara rastliyorum artik. Hatta burdaki magazanin alt katina sadece kapalilar giriyor resmen.
02 Yorumla- +1 yıl
Her magazanin urun cesitliligi o bolgenin satis potansiyeline gore belirlenir. Sizin bulundugunuz bolgede tesetturlu insan sayisi fazla ise ve satislar da buna gore sekilleniyosa tesettur urunleri articaktir
+1 yılTorium lcw'nın bayan kabininin klimaları neden çalışmıyor? :)
03 Yorumla- +1 yıl
Bayan kabinini ne ara denedin :D
- +1 yıl
Kabin görevlisiydim Allah sabır versin kabincilere :)
- +1 yıl
Hahha amin :)
- Cinsellik konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılÖğlen yemeğini nasıl hallediyorsunuz ve maaş ne kadar yemek parası kim den?
04 Yorumla- +1 yıl
multinet yatıyo yemek parası olarak şirketten onu kullanıyoruz
- +1 yıl
750 tl maaş + prim + yemek parası part için
1000tl maaş + prim + yemek parasu full personel için - +1 yıl
Bizim bankada Multinet olayı vardı aylık 120 lira filan yatırıyorlardı peki prim ne kadar alıyorsunuz?
- +1 yıl
Multinet gunluk 10.5 tl yatiyo. Prim degisiyo 350 400 tl filan
İnterneti sitesinde olan ürünlerin çoğu mağazalarda neden yok. özellikle bayan giyim de?
Çocuk giyimde civilmi vaikikimi?04 Yorumla- +1 yıl
Civil
- +1 yıl
Magazalarin urun cesitliligini o bolgenin satis potansiyeli belirler. Onun icin sitedeki urunlerin hepsi magazalarda olmaz. Cocuk reyonunda waikiki olarak dusunuyorum. Urunlerde 2 til garanti oldugu icin bir sorun yasadiginizda problem yasamadan degisim ya da iade yapabiliyosunuz
- +1 yıl
Evet fisini kaybetmeyin yeterli
Cinsellik konusunda 471 cevap paylaştı. Waikikinin malı orta da yani çok sorulacak bir şey yok. :D
Sadece geçmiş anılarından ilginç bir şeyler var mıdır hatırladığın?02 Yorumla- +1 yıl
müşterilerin kabinleri tuvalet olarak kullanması dışında çok da yok :|
+1 yılhah bende senı arıyodum soruyu bulamadım sımdı maas ve çalısma saatlerı ısın zorlugunu falan soylermısın bana lutfen bıde deposunda falan calısabılıommu
01 Yorumla- +1 yıl
Calistigim magazada aylik part olarak 120 saat calismada 1300tl full olarak 180 saat calismada 1800 tl para gecer eline. calisma sartlari biraz zor ve de yorucu. Hatasiz calisan istiyolar. Ve evet depoda calisabiliyosun
+1 yıl16 yaşımdaki kuzenim lcw de çalışmak istiyor. Yaş sınırı var mı? Onu alırlarsa ben de çalışayım diyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
var 18 yas altı ve en lise mezunu şartı var bide
+1 yıldegistirilmek için verilen kiyafetleri napıyosunuz ve günlük ne kadar ciro?
01 Yorumla- +1 yıl
Kullanilmamis urunleri iadesi aliniyo ve reyona cikiyo. Her magazanin cirosu farkli olmakla birlikte ortalama hafta ici 70bin yapiliyo
Arife günleri doping alarak çalışıyomuşsunuz doğrumu :)
13 Yorumla- +1 yıl
Hahha dogrudur :D tepsi tepsi baklavalari sana da yedirseler sen de doping almis gibi olursun :D
- +1 yıl
Tesekkur ederiz :)
- Cinsellik konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılÖzene bözene topladığınız tezgahları, 20 saniyede darma duman eden insanlar görünce ne düşünüyorsunuz?
12 Yorumla- +1 yıl
Icimizde ne firtinalar kopuyo anlatamam
- +1 yıl
Haha beni anlattın 😄
+1 yılLc waikiki turk markasi mi? Gecen arkadasla iddaaya girmistik 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Türk firması sahibi de Türk kazandın Tebrikler
- +1 yıl
Tam tersi kaybettim 😃
+1 yılo çizgilere bir bay bay deseniz yani enine çizgi yapmasanız mesela
00 Yorumla
+1 yılNeden lcw de insan gibi çalışılmıyor :D tüm çalışanlarınız işkolik sanki şirket kültürü mü böyle?
03 Yorumla- +1 yıl
Calisanlar olarak musterilerimize en iyi hizmeti vermeye calisiyoruz diyelim :D
- +1 yıl
Yazik gunah 😩 bu bayram lcwde 2. Bayramim olucak ama korkmuyo degilim
- +1 yıl
hahah benim 5. bayramım olucak :/ :D
Soru sormayacağım ama şunu söyleyeceğim kaliteniz düştü. Artı internet sitenizde kargo ücreti çok fazla.
00 Yorumlaİş basvurusunda bulundu bir arkadadım cvb 1 aydır gelmiyo.. nedir l*n bu insan he ya da yok der..:)
01 Yorumla- +1 yıl
Magazada ihtiyac olmasi lazim ki arkadasinizin basvurusu degerlendirmeye alinsin :) yakinda donus yapicaklardir. Ben basvurumdan 2ay sonra girdim ise
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar ücret alıyorsunuz? Çalışma saatleriniz nasıl? Sosyal güvence var mı?
12 Yorumla- +1 yıl
Part ve full ucretleri degisiklik gosteriyo. bir part prim ve yemek parasiyla birlikte calistigim magazada 1300tl para alirken full personel 1800yl aliyo. Sgk var
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Kaliteli ürünler mi yoksa normal ueun gibi bir kaç yıkamada bozulan tur mu?
01 Yorumla- +1 yıl
Hangi ara guru oldun kız sen :)
+1 yılMğazadan mağazaya fiyatlar değişiyor mu?
Her mağaza farklı katogaride indirim tanımlayabiliyor mu?
Dükkan kiraları mağaza cirosu üzerinden mi?
Şuanki sahipleri kim?
teşekürler :D07 Yorumla- +1 yıl
Sahipleri Vahap Kücük kiralar ciro uzerinde hesaplaniyo genel olarak. Inlet ve outlet magaza fiyatlari fakli ancak her inlet magazada fiyatlar birbirinin aynisi. Antalyadan aldigin elbise Anlarada da ayni fiyat. farkli kategoride indirim tanimlama olayi kurumsal magazalarda yok :)
- +1 yıl
Peki sendikalı msın :)
- +1 yıl
Hayir :)
- +1 yıl
teşekkür ederm :D Bende Migrosçuyum :D sorun varsa sorabilirsin :D
- +1 yıl
O zaman soruyorum. Benimle niye kafa buluyosun o zaman :D
- +1 yıl
estafurullah ya Merak ettim gerçekten
- +1 yıl
Oldu o zaman :)
+1 yılmesai saati bitimine girdiğimizde nefen kafamıza kafamıza süpürüyosunuz inatla
03 Yorumla- +1 yıl
O size onu yapan arkadasin agresifligindendir :)
- +1 yıl
yıllardır böyle her çalışan böyle oluyor bence çalışma şartlarında buda ekli
- +1 yıl
Biz ona geneli diyelim. Calisma sartlarinin da etkisi var tabi
benden uzak Allaha yakın olsun 1 kere bile bişey almamışımdır :D
01 Yorumla- +1 yıl
Aa neden acaba :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaş burdan aldığı kıyafetlerin rengi neden hemen soluyor bari 1 ay gitsin tamam ucuz muhtacız ama buda yapılmaz be kardeşim
11 Yorumla- +1 yıl
Kimyasal boyalar kulkanilmadigi icin cok soluyo. Cogu urunde organik boyalar kullaniliyo ozellikle de pantolonlarda
+1 yıltatil falan var mı nasıl iş imkanları? zor gözüküyor uzaktan.
01 Yorumla- +1 yıl
Haftalik tatiliniz var onun disinda yillik izinler de mevcut
+1 yılKıyafet kuralları var siyah tişört ve koyu renk pantolon fakat pantolon kot olmak zorunda mı yoksa aerobin kumaş siyah pantolon da kabul ederler mi
00 Yorumla
+1 yılBen 1 ay önce işe başladım okuduğum şehirde. Bazı ciddi özel sebeplerden dolayı kendi yaşadığım şehre dönmem gerekiyor. Acaba dilekçe vs vererek yaşadığım şehirdeki bir mağazaya geçişim mümkün mü.
00 YorumlaYa erkek tişört kalıpları çok iğrenç. Kare bildiğin oturmuyo vücuda neden
00 YorumlaAmaç ne ya :D saçma bir soru bence :D zaten şikayet istek kutusu felan var buralara geerek yok :D
00 Yorumla
+1 yılO şarkıyı yapmak için ne kadar uğraştınız?
Halay çekesim geliyor gerçekten :/10 YorumlaEskiden o maymun poşetini görünce zengin derdik şimdi ise :(
10 Yorumlamerhaba iki sorum var ilki nereden başvuru yapmam lazım magazaya mı gitmem gerekiyor
ikincisi kasa bilmiyorum kasaya geçermiyim
01 Yorumla- +1 yıl
Selam, ben de başvuru yapacağım. Sen ne yaptın, başvurabildin mi? İnternetten lcw sitesinden başvurdum da dikkate alırlar umarım
Yeni çalışacak personele kıyafet ne veriyorlar?
Molalar nasil oluyor?
Yeni çalışacak personel ne gibi görevleri yapıyor?03 Yorumla- +1 yıl
@Sjdkkskzs saka misin yaa soruyu soran gitti bile
- +1 yıl
sirf bunu sormak icin siteye geldiysen cevap gelmez
- +1 yıl
LC Waikiki gibi perakende mağazalarında, yeni çalışacak personele genellikle bir çalışan kıyafeti verilir. Bu kıyafet, şirketin kurallarına ve politikalarına uygun olacak şekilde belirlenir. Kıyafetler genellikle markanın imajını yansıtan tişörtler, gömlekler, pantolonlar, etekler veya elbiseler olabilir. Mağaza çalışanlarının genellikle şirket logosunu taşıyan veya marka renklerine uygun olan kıyafetler giymesi beklenir.
Molalar genellikle çalışma süresine ve çalışma koşullarına bağlı olarak değişebilir. Yasalara ve şirket politikalarına uygun bir şekilde, personel genellikle belirli bir süre için molaya ayrılır. Bu molalar, çalışma saatlerine ve vardiyalara göre düzenlenir. Örneğin, tam zamanlı bir çalışan genellikle birkaç saatlik çalışmadan sonra bir molaya sahip olabilir. Bu molalar genellikle 15 dakika ile 1 saat arasında değişebilir. Ancak, bu süreler şirketin politikalarına ve yerel yasalara göre farklılık gösterebilir.
Yeni çalışacak personelin görevleri, genellikle mağaza operasyonlarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu görevler, mağaza içinde düzen ve temizlik, ürün yerleştirme ve düzenleme, müşterilere yardım etme, reyonları düzenleme, etiketleme ve fiyatlandırma gibi işleri içerebilir. Yeni personel, daha deneyimli çalışanlar tarafından eğitilebilir ve zamanla daha fazla sorumluluk alabilir. Görevler, mağazanın ihtiyaçlarına ve personelin yeteneklerine göre değişiklik gösterebilir.
+1 yılBen kısmı part olarak işe girdim bu eğtim noluyor soruları felan? geçme notu 80 diyor nasıl soruları?
00 YorumlaBirez eskş ama ben birtşey sorucam bende lc de çalışıyorum destek eleman olarak beni kasadan reyona aldılar bu kötü birşey mi
00 Yorumla
+1 yılYarın lcw çalışmaya başlıycam siyah tşört giyip gelin dediler ben kapalıyım ne giymem lazım
00 YorumlaSatış danışmanı olan kişi kasaya bakmak zorunda mı yoksa kasa görevlisi ayrı mı
00 YorumlaSayim her aymi yapiliyor eger eksik bir urun cikarsa ne oluyor nasil bir yol izleniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçalışanlar neden cirkin? mesela bir polo da kızlar hem fiziki hemde yüz güzelliği çok fazla.
01 Yorumla- +1 yıl
Polonun musterileri ayartma aman satis yapma stratejisi farkli demek ki😳
mallar kalite mi gerçekten
02 Yorumla- +1 yıl
Mallarin kalitesi hakkinda yorum cok fazla yapamam. Bence kalite kavrami insandan insana degisir. Ama urunler 2 yil garantili. Urun cekerse solarsa dikisleri kayarsa getirip degistirebiliyosunuz 2yil icinde. detayli bilgiyi magazalardaki kasa personellerinden ya da yoneticilerden alabilirsiniz
+1 yılKaç para veriyorlar sen ondan bahset
01 Yorumla- +1 yıl
Asgari ucret yemek parasi prim toplamda magazadan magazaya degisiklik gosterir
Gizli Üye(18-24)+1 yılben 18 yaşındayım ama hala lisedeyim yaş/lise mezunu gibi şartları var mı?
00 YorumlaNasıl son zamanlar iranlılar yardırıyor dimi :))
00 Yorumla
+1 yılhangi şehirde le ce wai ki ki desin :D
01 Yorumla- +1 yıl
Antalya :D
+1 yılablamda orda ry :D ben sormuyorum o yüzden :D
00 Yorumla
+1 yılneden tüm kız kasiyerlerin kolları kıllı
22 Yorumla- +1 yıl
Şirket kriterleri arasında "Kolları kıllı olacak" diye madde var herhalde :D
"Ayşe görüyorum ki ağda yapmışsın bunun ne anlama geldiğini biliyorsun demi."
"Ama müdür bey ailem zorladı lütfen bir seferlik istisna olamaz mı?"
"Bunun istisnası olmaz Ayşe bu konuda ne kadar hassas olduğumuzu biliyorsun derhal muhasebeyle görüş ilişkini kessinler." ahahaha :D - +1 yıl
ahaha aynı kural burger-king'de de geçerli sanırsam. gel gör ki erkeklerden daha fazla kolu kıllı olan kadınlar var.
+1 yılbayramlarda cidden o kadar kalabalık mı :D
01 Yorumla- +1 yıl
Onun fazlasi var diyim ben :)
LcW leyla zananın mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Hayir degil
tuvalet var mı içeride
15 Yorumla- +1 yıl
Cok katli magazalarda var benim calistigim magazada yok
- +1 yıl
Avm de calistigim icin tuvaleti dusunmusler sagolsunlar :D
- +1 yıl
Hayirlisi ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar maaş veriyolar ayıptır sorması
01 Yorumla- +1 yıl
Partlar 1200 1300 tl full personel yaklasik olarak 1800tl
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 aylihina ise alirlarmi?
02 Yorumla- +1 yıl
bunu onlara soylersen muhtemelen almicaklardir :)
Cevap sahibi+1 yılYani bayram oncesi yogunluk oluo ya
- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026