Ben form doldurmustum aradilar yarin gorusmek icin cagiriyorlar ne sorarlar ne yaparlar bilen var mi of simdiden darlandim ben dahs once hic calismadim hayatimda😅
Cevabın nedir?
Oo mülakat en sevdiğim 😂 Öncelikle çalışacağın yer hakkında derin bilgiye sahip olmalısın. Mesela Lc waikiki kaç senesinde kuruldu sahibi kim v. s birde sorular basit gelir ama zekice cevap vermek gerek. Mesela sorulara hep olumlu yaklaşmalısın. Birde kılık kıyafetine özen göstermelisin. Renklerinde dili vardır ona göre özenle giyinmelisin ama abartmadan. Mesela 15 cm topuklu ayakkabı giyme ama 7 cm olabilir. Kıyafete çok önem verirler.
00 Yorumla
+1 yıl:D Satış geçmişiniz var mı? ya da almak istiyorlarsa zaten eğitimler vs ondan şundan bahsedeceklerdir bitti :D ya alırlar ya da almazlar ama genellikle satış yapmayı bilenleri alıyorlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBen daha once calismadigimi belirtmistim zaten formda. Ayrica orda kisisel pirim yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaliba kişilik testi yapıyorlarmış
iskolig.com/.../lc-waikiki-mulakatlari-ve-mulakat-sorulari-2703000004002 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl"Neden biz?" tarzın bir soru soracakları kesin
Buna bir cevap bulsan iyi olur :D
"Para lazım ondan. Yoksa banane sizden" diyemiyor insan
Cevap sahibi+1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Isin zor bizimle ne icin calismak istiyorsunuz? Neden bu sektor? Kensinizden bahsedin? Biz esnek dinamik arkadas ariyoruz 😂
25 Yorumla
Soran+1 yılOrda mi calistin?
Soran+1 yılHahaha ben valla cok istiyorum ama neden biz sorusuna para lazimdan baska verecek cevabim yok ya😃 Bir de kac kisi oluyolar ki orda
+1 yıl1 Tecrüben var mı
2 referans var mı
3 biz burda aile gibiyiz
4 müsteri her zaman haklıdır00 YorumlaVizyon ve misyonuna bak, rahat ol. Her gün çalışabileceğini söyle. Güler yüzlü ol.
00 Yorumla
+1 yılInternetten araştır illa ki böyle bir başlık bulursun incicaps gibi yerlerden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya boşver zaten sana göre değil :) milletin dağıttığını topla koy yerine en iyi personel sensin. kimse zaten sana sormaz. herkes beğendiğini alıp çıkıyo.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbişey sormazlar hep ayakta yorucu bir meslek yaşın uygunsa onlar için sorun yok :)
+1 yılHangi şehirdesin ve hangi mağaza?
08 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul neden
- +1 yıl
Bende lcw dayım ama Ankara
Soran+1 yılSana neler sordular soyler misin lutfen
- +1 yıl
Öyle sıradan iş görüşmesi geçti 1 yıl oluyor fazla hatırlamıyorum ama nerde çalıştın neden ayrildin vs
Soran+1 yılHimm mulakat tarzi bir sey yok yani sinav gibi? Bir de maaslari soyler misin😃
- +1 yıl
Yok yok merak etme 😅 maaş arti prim arti multinet var ışte takribi 2400 u falan buluyor prim değişkenlik gösterir bu sayı daha da artabilir
Soran+1 yılGorustugun odada kac kisi oluyor?
- +1 yıl
bir tane yönetici sadece genellikle de müdür ama şimdi ıstanbul hakkında fazla bilgim yok belkide insan kaynaklarıyla gorusursun burda gireceğin mağaza müdürü konusuyor
bir fikrim yok ama HAYIRLI OLSUN :D
00 Yorumla
+1 yılhangi departman için başvurdunuz?
00 YorumlaAllah kolaylık versin işe başlarsanız😊
00 Yorumla
+1 yılLc waikiki sonuçta kasmazlar bence fazla :)
00 Yorumlaen sonunda cagırıddılar hım
00 Yorumlamikemmel gercekten anlamaya gerek yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası