Finlandiya Norveç İsviçre hollanda kökenli olabilir bir evlilik yoluyla vatandaşlık almak istiyorum yardımcı olabilecek olan varmı? Onların da kadınlarının ciddi evlilik istediğini düşünüyorum
Kuzey Avrupa kökenli bir kadınla tanışmak istiyorum ne yapabilirim?
İsviçre değil İsveç olacaktı. İsveçte yaşadım. Norveçte uzun bir süre bulundum. Bir Türk erkeği olarak oralarda ciddi şansınız var. İşin güzel yanı yaşamak için de güzel topraklar. Coğrafyası, tarihi, kültürü ile insana ilham veren yerler. Kızları gerçekten çok güzel. Üstelik sadece sarışınları değil parlayan siyah saçlarıyla sarışın olmayanları da TÜrkiyede göremeyeceğiniz kadar güzeller. Uzun boylu, narin bedenli ve çekici kızlar. İngilizce veya almanca biliyorsanız kolayca lisanı öğrenebilirsiniz. Üniversite diplomanız varsa iş imkanınız da olabilir.
@odunerkek Şanstan anladığınız anladığınız Alaskada şelaleleri atlayan somonlar gibi kucağınıza düşen kadınlarsa öyle bir şey dünyanın hiç bir yerinde yok. İskandinavya kadınları Türk ve bölge erkeklerine karşı ilgi duyuyorlar.
Kandırmak lafını size iade ediyorum. Sizin bir sürü akrabanız olabilir. Onların zeka seviyeleri, kültürleri ve karakterleri karşı cinsle etkileşmelerine engel oluyordur muhtemelen. Tavrınızla kalitenizi ortaya koymuşsunuz. Ben İsveç'te yaşadım. Bizzat orada ikamet ettim. Sizin gibi kulaktan dolma bilgilerle anlatmıyorum bunu.
kardeşim abim isveçte başhekim iyi atıyon esmer ve bölge insanına asal sıcak bakmazlar köylüsü olursa o başaka esmer ve siyahiler elat sınıf görülür beğenilmez bende her yıl giderim 1 ay kalırım norveçde ısveçte bir sürü akrabam var daha yeni düğünden geldim kendinizi kandırmayın sarışın kumrallar tutulur oralarad
@odunerkek Sizin sözlerinizin bir hükmü yok. Ben bizzat yaşadım İsveçte. Ailenizin kalitesi, seviyesi ve kültürü gibi bir çok faktör var. Sizin 1 ay gidip görmenizle benim yaşadığım arasında dağlar kadar fark var.
Her şeyi bir kenara bırakıyorum. Ben sizi kardeşiniz değilim genç adam. Keşke benimle polemiğe girmeden önce ismimin yanındaki yaş bölmesine bakacak kadar dikkatli olsaydınız. Bu bile sizin seviyenizi göstermek için yeterli olsa gerek. Daha karşısındaki adama nasıl hitap edeceğini bile bilmeyen dünkü çocuktan dersler. Harika !
İsveç'te ve Norveç'te yaşayan bir çok göçmen var. Dünya üzerinde göçmenlerin en kolay topluma adapte olduğu ve yerel halkla kaynaştıkları bölgeden bahsediyoruz. Kadınlar tarafından da erkekler kabul görüyorlar. Ha siz bunu anlamayıp tersini iddia ediyorsanız dünyanın yuvarlak olmadığını iddia edenler kadar doğrusunuz. Sizin gibi (KS sınırları içerisinde gerçek düşüncelerimi belirtemiyorum) bir üye ile seviyesiz bir tartışmaya girmeyeceğim.
O zaman şöyle yapıyorsunuz. THY'nin kampanyalı biletleri var. Yolunuzu Stockholm'e düşürüyorsunuz. Bir bara gidip klasik kız düşürme yöntemlerine girişiyorsunuz. Uzaktan kızı bağlayıp sonra görüşmek yaş iş.
Hayır pasaport olmadan gidemezsiniz. Kaldı ki tek başına pasaport da yetmiyor. Bir de ülkeye girmek için vize almalısınız. Pasaport uluslararası dolaşım belgesidir. Vize ise ülkeye giriş izni. Bunun istisnası olan ülkeler de var. Örneğin Gürcistan'a giderken sadece Nüfus Kağıdınız yeterli. Vize almak zorunda da değilsiniz çünkü iki ülke vatandaşları arasında ortak dolaşım anlaşması var.
Her yerde güzel olarak tanımlanan güzel kızlar var. Türkiye'de de aynı şekilde. Gürcistan bize oranla fakir bir ülke ama sevdiğim bir yer. Biraz ilkel ve bazı sıkıntılar var tabiki.
Facebooktan bul. mesaj at ekle. gerisi sana kalmış.. Da .. Yabancı kızlar hiç güvenmez türklere.. Bilesin.. İşin zor yanı. Ve düzgün birine denk gelmen lazım falan. Çok büyük şans.
En İyi Cevaplar