O kadar çok kaçtım ki okulla aram bozuldu, ne zaman gideyim desem okul benden kaçar oldu. Yetmedi evden kaçtım, o da yetmedi ülkeden kaçtım. Ama öğrenciyiz neticede, e para yok. Ben de gezegenden kaçtım, hangi planete gitsen beleş. Aldım yanıma mahallemizin dönercisi Haydar abiyi, zaten kimse yok diye para da almadı, gömüldüm dönere. Baktım şişip davul gibi geriliyorum, bu böyle olmaz dedim döndüm gerisin geriye. Meğer o süreçte okul bitmiş, üniversiteye başlamışım bile. Artık kaçmayı düşünmüyorum.
Lise 3e kadar okuldan kaçmadım. Hatta ortaokulda sınıfın tüm erkek öğrencileri maç yapmak için gitti sınıfta tek erkek bendim. Kurallara uymak gibi bir problemim var sanırım :). Ama bu bir yönden güzel bir şey çünkü bahsi geçen arkadaşlar yanlış öğretmenin dersinden kaçmıştı. Öğretmen hepsini toplayıp müdür yardımcısının odasında fena benzetmişti sınıfa geldiklerinde hepsinin yüzü kırmızıydı. O sahneyi düşününce doğru tarafta olduğumu anlamıştım.
kaçtığım tek zaman. ygs nin açıklandığı gündü :D öğleden sonra açıklandı. arkadaşları gördükçe bende zırladım falanç sonra dedilerki bu kafayla derse girilmez hadi kaçalım-onlar dmese ben hala derse girerdim yalnız- bende tamam dedim gittik bir kafede çay içtik ajsghdfaghsdf :D
Coook kaçtim. Ortaokulda basladim. Kapida hoca beklerdi hep. :D lisede de kacmaya calistim. Kapi onune bir herif dikiyordu mudur. Zebellah gibiydi. Hic de kaybolmuyordu kör olasica. Neyse bigun yoktu. Biz sirtlandik cantalari. Mudur yardimciai cikti karsimiza ve sanki bir sey yokmus gibi tekrar donduk sinifa. Adam da pesimize gelmis. 😑 sonra da bana "sen cok haşereye benziyorsun." dedi. Mezun olunca hocaya bu cumleyi çarptim. Aslinda davaci olsaydim keske 😑
bir keresinde biz okuldan cok kacıyoruz diye yeni kapı yapmıslardı. devirmistik yanlısıkla üstünden atlayalım diye kocaman bilmem kac tonluk kapıyı. tam üstündeyken düstü az kalsın bacak gidiyordu. sonra herkes bana dogru kosmaya basladı. (diger kacmak isteyenler ) allahtan o kalabalıgın arasına karıstım da kimse görmedi.
1 kez kaçtım...12. sınıfta bir çarşamba günü... rehberlik dersi yerine son ders klüp vardı... klüpte vakit kaybedeceğime gider dershanede ders çalışırım daha iyi dedim yemen kaćtım... Allahtan okul bekçisi bir şey demedi 😄
Sigarayı tuvalette içmezdik biz okulun karşısında simitçi vardı nöbetçi hocayı birimiz oyalar diğerleri kaçardı. Orda içerdik sigarayı sonra geri dönerdik. Neden dönerdik bilmiyorum ama yapardık işte :D
Çook kere! Sayısını hatırlamıyorum! Üniversitedeyken ilk sene okula hiç uğramadım. Girmediğim pek çok da sınav vardır, dersten kaçmanın dersi, laboratuarı ekmenin yanında.
9. ve 10. sınıfta neredeyse her hafta kaçtık. Hatta bazen izin koparıyorduk kaçmak için. 11. sınıfta arada bir kaçtık. 12. sınıfta zaten 3-4 ay okula gitmedim.
Çanta gördüler mi çıkarmıyorlardı bizde pencereden atııp ordan dışarı atıp ordan alıp gidecektiik ve tahmin et bakalım çantayı attığımda aşağıda kim vardı? :D :D Aklıma geldikçe gülrim:D
Hiç yakalanmadım :D Biz arka kafeterya çıkışından kaçardık. Okulumuz biraz garipti arka kapıda kimse yoktu :D Kafeteryada çalışan şahsiyeti de tanıyınca torpil yani :D
9. sınıfta tam 19 buçuk gün devamsızlığım vardı... yarım gün gitmesem kalıyordum... çok oldu kaçtığım ama aklım başıma geldi tabii..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bana kaçtın mı deme hay kaçmaz olaydım bizim tayfada da sıkıntı var hadi kaçıyon anladım da geri gelip yoklama fişini niye karalıyon o derste din dersi din hocası da müdür yardımcısı disipline gidiyoduk
Kaçmaz olurmuyum? Hatta bir dersim vardı sevmediğim, o varken solaryuma girip sonraki derse tekrar okula geçtim :D hiç ama hiiiiiç takmıyodum okulu 😄😄😕😔😪
KAÇTIM tabi her gün her gün okulmu olur.. Kaçardık sabahtan internet kafeye giderdik CS kit atardık.. Ordan çıkardık tam okul saatine denk getirip eve giderdik..
ilk okul son sınıfda müdür bana dedi ki sen git eve yat diplomanı ben getirecem senin ayağına yeterki gelme okula şaka yapmıyorum cidiyim millet okuldan kaçmak için neler çeker ben okula girmek neler çekerdim be hey gidi günler hey :D
Ne yapıyordun 1 hafta öncesinden haber mi veriyordun? Haftaya pazartesi saat 12 gibi okuldan kaçacağım sonra bize neden söylemedin demeyin mi diyordun?
1. dönem de 40 gün devamsızlığım vardı okuldan değil dersten kaçıyordum hep okul sınırları içindeydim öyle de manyağım madem dersi astın yürü git evine ama yok okul sevgisi böyle bir şey
Tabiki kaçtım en sonunda disipline gittim ve tövbe ettim 😄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tüm sınıf kaçtı ben kaçmadım. Müdür yardımcısı onur belgesini vermem yoksa dedi. Sonra ne oldu. Onur belgesini yine vermedi = ) Yani kısacası okuldan hiç kaçamadım.
Hangisini sayayım :D Lisedeyken bizim sınıfın toplu firarları meşurdu , hocalar yoklama bile alamazdı bizim sınıfta :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aynı hafta 5 gün üst üste öğle tatilinden sonraki 3 dersi müdür yardımcısına hastaneye gidecem izin ver demiştim ve vermişti. Pazartesi hariç hiçbirinde hastaneye gitmedim. Bu da böyle bir anımdır işte :)
12. Sınıfta öğretmenimiz yoktu ders boştu ama yinede son 2 saat okulda kalmak zorundaydık. Bizde bir kaç kişi arkadaşlarla kaçalım dedik ama malesef kaçarken yakalandık😄
Ben bikere elimi kolumu sallaya sallaya çıktım güvenlik vardı peşimden bağırdı duymazlıktan geldim sonra okuldaki münübüslerin biriyle yakaladı i*ne 150 metre ötede so ra doğru müdüre :D
En İyi Cevaplar