Askerde Garson olduk iyimi ettik kötümü 😕 ?

Iyi günler ben 95/2 tertip askerim komando olarak yapiyorum tunceli 4 komando da da ama tugaydi birde ve üst devreler felan cok vicdansiz di yazicilari üst devreydi hergün nöbet tutuyorduk uykusuz kalıyorduk hafta ici 2 saat hafta sonj 4 saat nöbet tuttardik üstümüzde 15kg ile çok sıkıştırıyorlardi öyle böyle değil siracilik diye dediler devrecilik yapiyorlar kimi komutan da onlari destekliyor arkadas askercell kullaniyor diye kavga cikti cocuga saldirdi bu ust devreler ve tertip emri cikti elimde kaza cikmasin diye garson luk yapacak var mı dedi komutan yapmayipta hic gonullu olarak yapacak var mı dedi ben kalktim iste sonra secildim geldim askeri lojmanlara sivil giyiniyorum felan iste burada lokantaya diye geldik hem lokantaya kosturuyorum hemde cay bahcesi var ona kosturuyorum nasil olucak bu is beyler cok canım sıkılıyor yapamiyorum bu garsonluk isini dikkat daginikligi felan var bende komutanla mi konusayim ne yapayim sizce bu iş böyle olmaz çünki kimisi diyor kış gelsin kasim gibi felan yatarsin diyorlar is olmaz diyorlar öyle ama bilmiyorum sumdi desem beni tugaya yolla geri desem komutana bu sefer ya emniyet muhafiza atar ya da geldigim bölük ten berbat yere dusebilirim sizin fikriniz nedir bir bilgi verirseniz iyi olur?
Askerde Garson olduk iyimi ettik kötümü 😕 ?