Meraba arkadaşlar uzun süredir beraber olduğum biri vardı askerde kavga ettik normalde bana bu kadar ağır konuşmazdı neyse biz tartıştık buda bana az bişey gururun varsa beni aramazsın dedi bende aramıycam seni tamam öyle olsun falan filan dedim oda sen beni daha tanımamışsın bitirdin yani öyle mi dedim gururum var aramam madem öyle dedim bende bitti öyle ama o istedi yani 4 gündür konuşmuyoruz arkadaşı arkadaşıma çok bunalımda demiş ama benim suçum günahım yok gurursuz değilim sonuçta arayamam ama çok üzülüyorum böyle olmasına da napmalıyım sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılAskerlik psikolojisi deniyor nedir ne değildir bilmiyorum ama sanırım iyi hissetmiyor kendisini ve destek olmanı bekliyor olabilir.. Kavga ettiğiniz konu sıradan bişey ise eğer kendinizi bence böyle şeyler için üzmeyin siz birbirinizin hayatınızda birbirinizi mutlu etmek için varsınız eminim hayatıı zindan etmek için değil.. O sözü ağır olmuş.. Ama burda onu en çok sen tanıyosun bizim az çok bir bilgimiz bile yok.. Bence eğer gerçekten ciddi söylemediğini biliyosan ya da farzedelim ki ciddi.. yine mesaj at ya da ara.. Derdi varsa dinle.. Çünkü yanında olması gereken sensin onun hayatında olduğu sürece.. O senden destek bekler.. Gerçekten seviyosanız birbiriniz o seni üzmesin sen de onu üzme.. Asker beklemek zor olmalı sende zor şeyler yaşıyo olabilirsin bu anlamda bence tartışabilirsiniz bu psikolojiyle olablir ama bence brbinize anlayış gösterin.. Mesela bunun yerine daha çok özleyin birbiriniz.. Birbirinizin kıymetini anlayın.. Sevdiğinizi söylemek için iple çekin o saati.. Kavgalarınız bugün birbirimizi ne kadar sevdiğimizi söylemedik diye olsun saçma sapan konularla değil bence..
18 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama cidden çok uğraştım ya benimde zoruma giden çok şey var ya sen kızsın anlarsın beni yemin ederim amacım bırakmak değildi ama o bana öyle konuşunca dayanamadım dahada ağır şeylerde kullandı tamam sinirliyken çok ağır konuşuyo ama benim sesimi bile duymak istemeyen birine de geri dönemem bana gururun varsa arama dedi ben bunları hakemedim hiç bir zaman ağladım o kadar telefonda ya
- +1 yıl
Bak canımın içi.. Biz burda sadece senin anlattığın kadarına yorum yapabiliriz.. Öncesinide sonrasınıda burda senden başka kimse bilemez.. Hepimiz boş konuşuruz.. Sevgi Konuştukça çoğalmalı.. Araya konuşmaların sonucu soğuklu girdiyse çok zor toparlanır.. Anlayabiliyorum seni.. ama bu dönemi maalesef ağır bir şeklde geçienlerde var.. Sanırım arkadaşta öyle.. Belki bilmediğin bir derdi vardır.. Ama şunuda anlıyorum her derdi olduğunda seni üzücek kırıcık snirini yoğun bir şeklde senden çıkarıcak diye de bişey yok.. Bence ihtiyacınız olan şey sakince konuşmak.. Bağırmadan ses tonunu yükseltmeden.. Birbirinizi anlayarak.. Yorulduğunu hissediyorum sürekli konuşmaya çalışmaktan belki yanılıyorum ama onunki kadar seninkide kolay bişey değil bir yerden sonra alttan almak yorar insanı.. O belliki anlık bir sinirle söylemiş.. Eğer sevgisinden şüphen yoksa bence konuşun
Soran+1 yılBence bekleyim zaten olcağı varsa olur ben elimden gelenin çok çok fazlasını yaptım onun için haketmediğim şeyler yüzünden beni bıraktı çok sağol bu arada
- +1 yıl
ya hani bizde yaparız ya git deriz gelme deriz ama aslında gitmemesini bekleriz konuşma deriz konuşmasını bekleriz belki öyledir.. bide çabaladım dyosun belki alıştı yine senden bekliyo.. Hakkınızda hayırlısı canım.. rica ederim
Soran+1 yılBundan sonra adım atmıycağımı biliyo sağol canım dua et inşallah mesaj atar
- +1 yıl
inşallah canım benm dualarımdasın :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım benim
- +1 yıl
teşekkür ederimm :)
En İyi Cevaplar
Sana şöyle diyim aşkta gurur yoktur. Bide bu oğlan asker psikolojisi bozuktur tabiki askerliği yaptığı bölgede önemli. Yani sen Burda Altan Alman lazımdı. Ama bence aramada mesaj at. Gurur yapma özür dile sonuçta sen zor durumda değilsin o zor durumda. Ha şöyle birşeyde yapa bilirsin askerden gelmesinide bekleye bilirsin. O zamana kadar hislerini ölçersin
15 Yorumla
Soran+1 yılYa ama ben cidden çok uğraştım doğuda askerde ben onu üzecek hiç bişey yapmadım sesimi bile duymak istemeyen birine mesaj atmak istemiyorum gelince olursa olur ama içim rahat ta etmiyo kendisi arayıp sormaz mı yaptığının farkına varırsa
- +1 yıl
Bak canım belki bu konuda senin sucun yok fakat kendini onun yerine koy resmen oğlan dünyadan kopuyor ve hep eziliyor hep emir felan yani kolay değildir onun icin ve düşün psikolojisi nasıl? Yani sen burda haklı ola bilirsin ama bazen sevmek sucun yokken özür dilemektir. Bazen sucun yokken bile Altan Alman Lazım. Bak hem diyorsun birşey yapmazsam içim rahat etmiyor o zaman ara mesaj gönder ama yinede sen bilirsin
Soran+1 yıl3 gün boyunca ben zaten hep özür diledim yapma böyle dedim sonunda o lafı kullanınca tamam bitti dedim yoksa pes etmedim o kadar ağır konuşmasına ragmen
Soran+1 yılDemi belki yazar pişman olup
+1 yılŞu kadarını söyleyeyim, askerdeki adamla tartışmaya giren kızda zerre kadar akıl yoktur, üstünüze alınmayın hakaret olarak söylemiyorum. Askerlik çok farklı bir yer'dir dünyayla irtibatın kesildiği, mantıksal düşüncelerin olmadığı, üstelik söylenildiği gibi de askerde kadın hasreti çekilmemektedir tam tersi, kadınlara ihtiyacının olmadıklarını anlıyorlar, bu yüzden'de sana sevgilin gibi değil arkadaşın gibi muamele gösterebilir, rahatlıktan dolayı. Gelince konuş bence askerde irtibata bile girme kaybedersin
16 Yorumla
Soran+1 yılTartışma konusunu da o açtı ben alttan aldım aldım sonunda bana onu dedi yoksa ben gram üzmek istemiyodum onu neler dedi bana ama ilk kez böyle konuştu bana sesini duyunca moralim bozuluyo canım sıkılıyo dedi ben ağlarken bana az bişey gururun varsa arama beni dedi ben ne diyim daha ona
- +1 yıl
arama dinle onu emin ol iyi niyetten söylüyor, bende ilk aşkımdan askerlik yüzünden ayrıldım hemde çok seviyodum ama ne olduysa askerde dünyadaki şeyler umrumuzda olmuyor yani soğuma dönemi geçiriyoruz, elimizde olmayan şartlardan psikolojik olarak ortam değişiyor çünkü. Sana bu konuda tek tavsiyem alttan almaya bak. Askerliği biter istediğin kadar tartış ama askerde sakın yapma çünkü askerdeki adamın gözü karadır umrunda bile olmaz siler atar seni.
- +1 yıl
Askerlik psikolojisini anlasanız zaten onu aramak bile istemezsiniz, aradığınızda bile en fazla 3 5 dk konuşun konuşmayı uzun tutmayın, tavsiyemdir
Soran+1 yılAramazsam arar mı sence beni çok sevdiğini her zaman dile getiren de biriydi ama içimde rahat değil gurur yaptığım için napcam şaşırdım bekleyim mi sence
- +1 yıl
bekle kesinlikle aramaz seni %80 ihtimalle. Ama sabret tavsiyemi dinle bu benim başımdan geçti fena halde aşık olduğum kızı askere gitmeden önce ufak bir tartışma, sonrasında asker psikolojisiyle düşüncelerimi büyüttüm umursamaz olup asker gelişi selam bile vermedim. kendim bile inanamıyorum bunu yaptığıma. aman sen sen ol asker adamla muhattap olma. alttan al
Soran+1 yılYa zaten oda aşırı gururlu ben bırakmazdım yinede çok ağır konuştu bide saçma sapan şeyler den dolayı beni o kadar kırdı ki anlatamam ben onun için çok şey yaptım çok taviz verdim kendimden ondan böyle oldu zaten
+1 yılbende askerim askerin psikolojisi çok değişiktir çünkü sürekli baskı altında heleki en alt celpse sürekli ezerler
18 Yorumla
Soran+1 yılArarmı o beni benim aramıycağımı biliyo sürekli wp durumununa acı çeker gibi sözler yazıyo
- +1 yıl
gurur yapma allah göstermesin şehit falan düşer. ayrilmak için bahaneler aramayın sevmek ve sevilmek için çareler arayan
Soran+1 yılAma cidden ben çok uğraştım yalvardım resmen en son o lafına tamam öyleyse dedim
- +1 yıl
sen bilirsin bacim ama dediğimi yap derim bak bende ayrıldım askerde çünkü cok değişik piskolojiye sahipizallah yardimcin olsn
Soran+1 yılSonra noldu barıştın mı mesaj atmaz mı bana özlese
- +1 yıl
barışmadım atar tabi eger seviyorsa sabret
Soran+1 yılYa sevmezse wp durumunu sürekli değiştirmez demi 4 kere değiştiridi 4 günde hepsi de banaydı insallah atar bekliycem
- +1 yıl
cok bos işler bunlar whatsap durumu falan bırakin bu işleri hayatı akışına bırak bacım atarsa atar atmazsa bosverecen bu dünyaya bir defa geliyoruz adam gibi yasayacan he şunu da soylim evleneceksen görücü usulu evlenecen bos islerle de ugrasmayacan allah yardımcın olsun bacim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
+1 yılCanim askerde ya psikolojisi biraz bozulmustur simdi arasan yine tartisackasiniz birak biraz dusunsun tasinsin kendi kendine.. Sonra zaten o seni arar sonucta bir gecmisiniz var ama istersen bir mesaj at seni seviyorum diye bu ona yeter bence :)
14 Yorumla
Soran+1 yılBiliyo ki sevdiğimi dedim ben ona zaten ama dediğin gibi rahat bırakayım kafasını dinlesin yazar belki
- +1 yıl
Aynen dert etme dicem ama bos bir ogut olur bu kimse kimsenin derdini gecmisini bilmiyor.. Bence zamana birak inan o da seni seviyordur bunalimdadir vs. umarim hersey gonlunuzce olur :) bu arada kisa vade askerlikmi yoksa 1 yil mi?
Soran+1 yıl1 yıl kısa değil inşallah yazar ya dua et benim için ☺
- +1 yıl
Tabiki canim ederim ne demek :)
askerde olan adam yapılacak şey mi bu? kusura bakmada bildiğin aptalsın. yahu askerde ki adama gurur yapılırmı?
elinden gelebilecek birşey mi var çocuğun orada?15 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsam uzun uzun hak verirsin ama bana ben ona çok taviz verdim o kadar çok ki asker dedim 3 gün yapma böyle diye yalvardım resmen ama o sonunda bana öyle diyince vazgeçtim bende insanım sonuçta bana küfür etmeyen çocuk küfür etti ben mi suçluyum şimdi ağladım ya telefonda o kadar yapma diye
Soran+1 yılOndan yoksa ben gurur yapmazdım da sonuna kadar dayandım yani en son ben isterdim bu durumda olmayı
- +1 yıl
Aynı çizginde devam et, askerlik yapan biri olarak söylüyorum sana. Önünde düşüneceği tonla zaman var. Gece yarısı kalkıp kuleye gidiyosun 2 saat boyunca orda duruyosun tek başına, yani kafasında paso düşünceler olması lazım aptal değilse. Kendisini kimin sevip kimin sevmediğini, kimin değer verip vermediğini orda anlayacak. bu yüzden askerlik insanı olgunlaştırıyor
Soran+1 yılZaten ben onun için o kadar çok şey yaptım ki hakkım helal değil sana beni bu kadar üzdün ya mutlu olma hiç dedim en son konuştuğumda oda ben ediyorum sen hep mutlu ol üzülme falan dedi bitti öyle işte biliyo çok emek harcadığımı azıcık seviyosa beni zaten döner diyorum bekliyorum öyle
ya bak bende askerden yeni geldim askerlik piskolojisi çok farklıdır bence aranızda gurur felan olmamalı benim düşüncem eğer seviyorsanız sen kim o kim ne gururundan bahsediyorsun ara gitsin bir anlık öfkeyle ikinizde pişman olursunuz
14 Yorumla
Soran+1 yılAma cidden çok ağır laflar etti ağladım o kadar yapma böyle diye sonunda onu diyince tamam öyleyse aramıyorum hakkımda helal değil sana dedim benim sana helal olsun mutlu ol sen üzülme dedi düşünme beni artık dedim bitti öyle
Soran+1 yılZamana bırakayım ararsa arar o zaman çünkü gurursuz değilim ben insan öyle laf duyunca da arayamıyo
+1 yılAskerlik sıkıntıdır bunalımdır yani herkes kaldıramaz.. Aramasan da arkafasına söyle o aranızı yapsın..
16 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle askerde bırakcak biri değilim ama çok ağır konuştu cidden yoksa yapmazdım
- +1 yıl
Ya anlıyorum da sen orda ki psikoliyi bilmiyorsun inan bide acemilikse sıkıntı yabi yenisin kimseyi tanımıyorsun bişey bilmiyorsun sıkıntı hep senin ilişkin senin kararın tabi
Soran+1 yılYok usta birliğinde şu an alıştı askerliğe öyle takmıyo du da ama böyle olduk
- +1 yıl
Usta birliğinde ama alt devre Şu an belki orda ki üst devreleri şer*fsiz de zoruna gidecek şeyler yaptırıyorlar da sana söylemiyor bilemezsin bunları.. İlk 3 ay ceker yani alt devresi gelene kadar kendimden biliyorumm
Soran+1 yılKendini ezdirecek biri değil olsa bana anlatırdı zaten çekinmez öyle şeylerden anlatıyodu komutanlarının ağır konuştuğunu falan da
- +1 yıl
İsterse ezdirmesin sabahtan akşama kadar iş kitledimi seve seve de zorlaya zorlaya da yapacak istediği kadar ezdirmesin fark etmez unutma askerde yeniler sevilmez hiçbir zaman..!
burdan erkeklere soyluyom sevdiginizden uzkalsinca o sizi beklerken sakin bole bisey yapmayin sevmiyorsaniz askerden once ayrilin burdaki gibi olmaz ayip yazik
10 Yorumlaasker psikolojisidir allttan almanız lazım ne derse desin sizin destek olmanız lazım askerdeki ibirine
14 Yorumla
Soran+1 yılAma ben oldum zaten çok aldım alttan da aldıkça bu oldu sonu hemen onu dedi diye pes etmedim ki
Soran+1 yılİşte bu yüzden içim rahat etmiyo ama aşırı derecede kırıldım ya anlatamam sana ben yoksa böyle bişey yapcak biride değildim ama
gurur dediğin şeyin sevdiğin adam karşısında aciz kalması gerekmez mi? madem asker o zaman alttan al. psikolojisini değil bilmek, tahmin edemezsin. sen şimdi biriktirme gelince acısını çıkartırsn 😉
13 Yorumla
Soran+1 yılYa gurur değil ama insan öyle şey duyunca aramak istemiyo
Soran+1 yılBen niye pişman oluyorum ki o bana ağır şeyler söyledi ama
+1 yılaskerlik farklıdır kendilerini yanlız hissederler ara bence yazık
10 YorumlaTabi ki ara, emin ol o da aramanı istiyordur
410 Yorumla
Soran+1 yılO dediği laftan sonra aramam hayatta o beni çok iyi tanıyo arasam 4 gün beklemem zaten ama o arar mı ki dediği şeylerden pişman olup
Soran+1 yılBen aramam o ararsın ya o kadar şey dedi bana ararsam istediği şeyine kabul etmiş olcam olmaz yani ben izne geldiğinde clup falan takılmasına izin veremem sonra çok sıkıyorum oluyo
Soran+1 yılİnşallah dua et içinden de arasın
Soran+1 yılValla çok seviyorum ya içim hiç rahat etmiyo da böyle olunca ama o laflara kim olsa aynısını yapardı çok sağol
Soran+1 yılO bu konuda haksız olduğunu kabul ediyodu hep ama istediği olcak illa bekliycem görcem inşallah yazar çok sağol canım
birak gebersin manyakligi yuzunden asla arama
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme yinede ya
Soran+1 yılYok aramam kesinlikle o beni çok üzdü ne kadar askerde olsa dediği laflar çok ağırdı
ara cocugu haber ver konusunca
13 Yorumla
Soran+1 yılAma arama az bişey gururun varsa dedi ve kavga nedeninde de haklıydım şimdi nasıl gurursuzluk yapayım
Soran+1 yılBiliyorum ama banada yazık değil mi ben valla ağladım telefonda yapma böyle nolursun diye o bana o lafı kullandı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlttan al ara benimki de asker
12 Yorumla
Soran+1 yılİyide aldım ben zaten ondan bana öyle dedi sonunda
Cevap sahibi+1 yılBoşver gurursuz ol o Şu an acayip bir psikolojide
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Boşver arama.
11 Yorumla
Soran+1 yılAramam zaten ama içim rahat değil sırf asker diye ama yoksa haklıyım
+1 yılBu tipler icin kisiliginden taviz verme.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoşver aman
10 Yorumla
+1 yılSalla gitsn asker pzikolojisi
10 Yorumla
+1 yılAra ya nolacak hayat gurur yapmak için çok kısa
01 Yorumla
Soran+1 yılYa benimki gurur değil de insan sevdiği birine öyle der mi ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılver bakem artı biri
10 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz