Kızlar kendi işini yapan erkekler hakkında ne düşünür?

bir erkek düşünün iyi bir üniversiteden mezun olmuş ama kendi şirketini kurmuş..kendi mesleği var. yaptığı işten dolayı, mekanlarında iş yerlerinde konforlu ve estetik yaşam alanları sağlıyo. bir atolyede yeri geliyo makinalarla işçi gibi çalışıyo, yeri geliyo inşaatlarde büyük risk altında çalışıyo, ama yeri geliyo masasında kalemini kağıdını alıp ders çalışır gibi işiyle uğraşıyor. belli kalitede insanlarla muhattap oluyo.kazancıda güzel.

benim aklıma takılan mevzu şu aslında. kız istemeye gidilecek bir erkek profili realitesi var.. yani çocuk ne iş yapıyo? sorusuna sürekli havası olan etiket işler mi olmalı. yani illa doktor, eczacı memur vs vs. olunmalı... yada kravatlı işlerden bahsedelim. bakıyorum adam bankacıyım diye havasından geçilmiyo ama hizmetlerimize bakıyorum, ben bu ülkeye vergi veriyorum. işçilerimiz ve aileleriyle birlikte kocaman bi bi geminin dümeninde duruyorum, yeri geliyo inşaatlarda çalışıyorum, onlarda klimalı yerlerde çalışıyo die daha mı tercih edilesi oluyolar.
Kızlar kendi işini yapan erkekler hakkında ne düşünür?