Dokuz Eylül Üni. Elektrik Elektronik Müh. (%100 ing) kazandım. Sizce nasıldır? DEU ya gelen var mı?

bölümün iyi, kaliteli. okulunun konumu kötü... 650 bin müfuslu köye gideceksin :D metro+izban+eshot lu aktarmadan bıkacağın günlere hoşgeldin :D
Hocam sırf DEU iyi bir okul olmasa yazmazdım ama her şey de istediğimiz gibi olmuyor ne yapalım :)
bende oradaki 2yıllıktayım. egeyi yazmadığıma pişmanım. kaç puanla girdin?
hayır, bölüm adının sonu mühendislik olarak geçmiyor ama mühendislik bölümleri ile ilk 2 yıl dersler aynı 2 yılın sonunda dgs ile de 4 yıllığa geçiş yapabiliyorsun. ben ygsden tercih yaptım ve deu İzmir myo geldi. myo binası uzak mıdır acaba onu merak ettim :) köy gibi bir yerde felan olmasak bari :D
Center for World University Rankings raporunda dünya çapında ilk 1000 üniversite içinde odtü 470. itü 742. ege 779. boğaziçi 837. 9 eylül 954. sırada. ayrıca ege daha merkezi. deü izmirde yaşayanlara göre egeden sonra geliyor. ismi güzel diye üste yazmıştım bende ama pişman oldum aslında biraz :)
Bu değerlendirmeleri çok dikkate alma. Forumlarda araştır biraz, akademik makaleleri oku. Türk üniversiteler, yeterince lobi faaliyeti olmadığı için sıralamada düşükler. Aslında çok iyi ünilerimiz var. Bunların başında da İTÜ gelir. Yurt dışında akademik anlamda borusu öten bir üniversitedir. İsmi güzel diye tercih mi yapılır? Ya da tercihlerde önemli olan faktör kampüs, konum ya da sosyal olanaklar mıdır? Yanlış perspektiften bakıyorsun. Her üniversite her bölümde iyi olacak diye bir kaide yok. Eğer işletme okuyacak olsaydım Ege yazardım ama ben mühendislik okuyacağım ve bu yüzden Dokuz Eylül yazdım. Gerek akademik kadrosu, gerek eğitim planı ve Bologna süreci, kendini bu alanda kanıtlamış olması, %100 İngilizce eğitim programının olması ve birkaç sebepten ötürü Dokuz Eylül mühendislikte Ege'den daha iyidir. Ege'nin sadece bilgisayarı ve informasyon bölümü daha iyidir DEU'den. Zaten çok meşhurdur Ege bilgisayar. Onun dışında mühendislikte İzmir'de DEU markadır.
Kuzenim okuyo manyak biyermis
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Buca pek iyi bir yer değil. Fakulten dagbasinda.
Merkez ilce zaten buca. Karamsar olma ortam cok guzel:) alsancak kordon karsiyaka bornova inciralti cesme her yer cok yakin. 1 saatte cesmedesin gerisini sen dusun:)
Ahh ah iyte yi 1 puanla kaçırmışım :/ Karşıyaka Bostanlı da teyzem var oraya gitmem ne kadar sürer? Ayrıca nereden ev tutmak ya da yurt tutmak daha uygun?
Bucadan uzaklasirsan trafik sikintisi olur bu yuzden okuluna yakin yerde yurt ya da ev daha mantikli. Bostanliya gitmek için 2 otobuse binmen ya da 1 otobus 1izban (yani metro) kullanman gerek. Ortalama 1 saati bulur. Trafik olmazsa 40 45 dakika.
Tebrik ederim güzel yer
Ben ordaydim bu sene bolum degistircem
Eem forumdan kalan bir alışkanlık. Her ikisini de kullanıyorlar. Eee ingilizcesi olsa gerek. Her neyse... Neden değiştiriyorsunuz hocam bölümü?
Ben kötü bir tercih mi yapmışım? Bitirmek imkansız gibi bir şey sizin dediğinize göre..
Bundan daha iyi bir tercih olabilir miydi? Bitirdikten sonra iş konusu sıkıntı mı?
Hayirli olsn
En İyi Erkek Görüşleri