ALES sonuçları açıklanmış, merak edip baktığımda gördüm.
Puanlarınız nasıl?
Memnun musunuz?
Puanlarınız nasıl?
Memnun musunuz?
İstediğim gibi gelmedi. Bir dahaki sefere artık
72 aldım.. Daha düşük bekliyordum.
teşekkürler
Cevap
29Cevap
Şükür ki öyle dertlerim kalmadı yükseğe de girdim hayalimdeki işe de kavuştum darısı isteyenlere inşallah
Teşekkür ederim
O işleri çoktan hallettik girenler emeklerinin karsiligini alsin insallah
Orta hic kitap yüzü acmadan 10 senelik bilgimle 65 aldim biraz calissam eylülde 90 alirim ben
Ales sistemini bana anlatırmısın ben 4 yıllık bölüm okuyorum tek dersim kaldı mezun olmuyorum askerlik için ales yaparsam uzar
Yüksek lisans yapmak istiyorsanız bu ALES puanınız olmalı, sınav geçerlilik süresi 5 sene. 120 sorudan oluşuyor, 60 saysal ve 60 sözel.
Ales’e öğrenciliğiniz devam ederken de girebilirsiniz mezun olma şartınız yok diye biliyorum. Bu nedenle 5 sene geçerliliği de olduğu için etkilemez askerlik durumunuzu.
Ales yılda bir kez mi oluyor birde başarı puanı için kaç net yapmak lazım nen dgs girmiştim sistemi aynı 60 Türkçe 60 matematik en az yarım net zorunluluğu vardı puanınızın açıklanması için 40 matematik 10 Türkçe yapıyordum
Çok teşekkür ederim araştırracağım
R̸a̸b̸b̸i̸m̸ h̸e̸r̸k̸e̸s̸i̸n̸ g̸o̸n̸l̸u̸n̸e̸ g̸o̸r̸e̸ v̸e̸r̸s̸i̸n̸..
3 yıl önce girmiştim. Sayısal 48 doğru yapmama rağmen 76 aldım.
Bakmadım üşendim bakmaya zaten pekte iyi geçmemişti...
Niye okadar cok sinavlara girip strese sokuyorsunuz kendinizi? Sonuc olarak is bulunmuyor türkiyede ve okudugunuzla kaliyorsunuz
Çok pragmatik buldum görüşünüzü, yüksek lisans iş bulmak için değil bireylerin mesleğinde kendini geliştirmesi ve akademik anlamda kendine aldığı bir anahtardır.
Yüksek lisans yapıp, kendimi mesleğimde geliştirmek beni topluma ve ülkeme faydalı bir birey yapar. Bu da iş bulmaktan çok daha değerlidir, bilime yapılan bir katkı çok değerlidir.
Bu nedenle dogmatik ve bana göre çok sığ bir görüşünüz var.
Siz yapmaz, mesleğinizde kendinizi geliştirmez ve işsiz kalacaksanız da ilkokul mezunu olarak işsiz kalırsınız. Ben bunu tercih etmiyorum. :)
Cok haklisin yazdiklarinin hepsi dogru kesinlikle ama benim teyzem ve dayim türkiyede okudular ve is sorunu yüzünden yine issizler bu yüzden yazdim böyle
İşsiz olmak bir sonuçtur ama bu yüksek lisanstan bağımsız bir durum. Yüksek lisans yapmayı işsiz kalmak nedeni ile gereksiz görüp kendini mesleğinde geliştirmemiş bireylerin toplumu oluşturması o toplumun geri kalmasını sağlar. İleriye götürmez, büyük bir zarar. Bu nedenle işsizliği bahane edip kendimizi gelişime ve bilime kapatmamalıyız diye düşünüyorum. Ülkemize faydalı bireyler olarak çözebiliriz işsizlik sorununu da. Yani sizin düşünceniz toplumu daha da geri götürür, işsiz sayısını daha da arttırır.
İyi akşamlar dilerim.
Geçen gün açıklanmamış miydi
Alese normalde hersene girerim ümit kalmadı inanç kalmadi artık ülkede hicbirseyi basaracagima inanmıyorum başarılar arkadaşlar umarım en güzel yerlerde olursunuz ben kendi adima konuştum...
Sonraki sınav ne zaman
Teşekkür ederim. Ben de bazen unutuyorum ve başvuru tarihini kaçırmış oluyorum
Kac aldin ben girmedim
ÖSYM ile aramdaki bağı 2018de kestim
Memnunum, çünkü girmedim
90 almıştım zamanında. Buna girmedim
89 almışım bana yeter şimdilik :)
90.34 puan kpssden 93le atanmistim😇
95 puan
Teşekkür ederim
Hangi bölüm
@uyuyordumuyandim mühendisim
😍😍😍😍😍🥳
@uyuyordumuyandim 😄😄
Hangi mühendislik
65 😩
95 besss
Tebrik ederimin
95.. senin?
Girmedim
Yks daha zor olucak
100 tam puan
88.5 almışım :(
Bana yetmiyor
Sevgilim diye demiyorum.. birazcık fazla çalışkan ve ben ona çok aşığım.
Seni yerim aşık mısın seeeennn 🙊🙊🙊
Bu arada 88,5 puanı hiç çalışmadan aldı. Belirtmeden geçmeyelim. 1 ay çalışsa 94'den aşağı almazdı.
Aşkım son 3 gün video izledim ama jskdkf
Son 3 gün değil son 2 gece bakmıştın aşkım fjcjcjhcj
Beyefendi rahatsız olmuş bebeğim bildirimlerde kendisinin yorumlarını kaldır da bildirim gitmesin. @montagnainnevata
Evet hemde fazlasıyla
96 almışım
Girmedim
@Ardafit67 evet
@Ardafit67 hemşirelik
@Ardafit67 2
Girmedim ki sinava
Girmedim sinava
Benim torpilim var sınava girmeden 100 aldım
Kaç aldın
Hayırlısı
Girmedim ki