Neyse neden yazdım açıkta kalmamak için. 140 bindeydim. Yazdığım yerler 150bin falandı. En son karstı o geldi napayım yani?
Bana Kars'ı bilen insanı nasıl kampüs nasıl bunları bilen yorum yapsın. Yorum yapman için gelen gelmesin abi.
Kafkas Üniversitesinde okuyorum 2. Yılım çokta beğeniyorum. Ayrıca sen i oraya bağlayan şehrin güzelliği veyahut üniversitenin güzelliği degill kurduğum dostluk tur. Ben de çok önyargılı geldim 2 yılım olmasına rağmen mezun olmak istemiyorum. Ayrıca veterinerlik fakültesi ise Türkiyede en iyi 7. Fakültesi Başarılar dilerim.
Istemedigimiz yeri yazmayin diye bas bas bagirdik burada
Güzeldir oralar kafa rahat mis gibi. Trafik yok kalabalık yok dırdırcı kızlar yok kafa dengi yok deniz yok dolayısıyla martılara yem masrafında yok mesafe çok uzak gidip gelirken bol bol müzik dinleme şansın var kitapta okursun yollarda baya. Bence değerlendir 😊
Veterinerlik çok iyi kardesim hayirli olsun.
Cevap
10Cevap
Bak şimdi güzel insan. Sen Karsı falan * et gitme o bölüme. Varsa saçın dökülür yaşlanırsın. Veteriner olucam diye kıçını yırtarsın okulu bitiremezsin. Vetrinerlik kolay girilen zor çıkılan bölümlerdendir aklın varsa veterinerliğe gitme.
Ya abi sayisal loto mu oynuyosunuz? tercih kagidi l*n bu! oylesine yazilir mi. Hangi arkadasim oylesine sonlarda bir yer yazdiysa hepsinede orasi gelmiş
Karsta erkeklige gecis icin esek s*kiyorlarmis. Gecmis olsun. :D
en azından bölüm güzel. ama istemiyorsan gitmek zorunda da değilsin bir daha girersin sınava
Yanına yazlık birşey almana gerek yok evdende kargoyla yorgan istersin tamamdır bölüm olarak iyi ama yer olarak vasat biryer.
ben karsa gittim tanıdıkta var giden tek kelimeyle SIÇTIN.
götün donarken beni hatırla kardeşim hadi eyvallah kibs :DASDA
çok berbat bir yer olduğunu biliyorum karşim ama üzülme bende geçen sene son tercihle bayburtu kazanmıştım herkes iyi üni kazanamıyo :/
annem karslı güzel yerler oralar veterinerlikte de güzel para var
uuuuvv. :D veterinerler doğuda iyi para kazanıyor ama kars... :)))
Ben kafkası son tercihlere yazacaktım vazgeçtim hem çok soğuk oluyormuş hem de okulun önünden afedersin inek falan geçiyormuş dağın başında
veteriner olmak istiorsan sorun olmaz ::D
Yazarken aklın nerdeydi
Bavulunu montlarla kazaklarla hırkalarla doldur
niye intihar ediyon ya okul işte
saçmalama iyi ne var çok güzel yer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar