Oyuncu olmak istiyorum ve çok içten oynayabiliyorum tanıdık olması şart mı, yeteneğimle bir yerlere gelemez miyim?

Sinema televizyon okumayı düşünüyorum oyunculuğumun da iyi olduğunu düşünüyorum arkadaşlarım replik söyleyebildiğinde gülmeden oynayabiliyorum kolayca ağlayabiliyorum ve rolümü hissederek oynuyorum çok yapmacık oyuncular görüyorum illa bir tanıdık olması gerekiyor galiba bu iş için diyorum ama mesela gökçe akyıldız o kızı hiçbir öpüşme sahnesinde görmedim ayrıca oyunculuğu çok iyi hem şu an star tvde ki bir dizi de oynuyor ve başrol sayılır onun gibi olamaz mıyım yani bu sektörde tanıdık birimi olması mı lazım veya her senaryoda öpüşme sahnesi mi var ben oyunculuğumu konuşturmak istiyorum bunu yapamaz mıyım
Güncellemeler
+1 yıl
yardımcı olur musunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Anıl ilter'e bu konu hakkında soru sordum oyuncu olmak istiyorum senin yanında staj yapmak istiyorum yardımcı olurmusun dedim sivimi atmam için mail adresini verdi sinema televizyon veya radyo televizyon oyunculuk dram gibi bölümleri okuyorsan yardımcı olurum dedi bana arkadaşlar bu şekilde oyuncu olabilirmiyim lütfen düşüncelerinizi söyleyin
Oyuncu olmak istiyorum ve çok içten oynayabiliyorum tanıdık olması şart mı, yeteneğimle bir yerlere gelemez miyim?