Oyuncu olmak istiyorum, nasıl olabilirim?

20 yaşındayım. Küçüklükten beri hayalimdi. Oyuncu olmak, televizyona çıkmak isterim hep. Hala daha hayalim fakat bazen olmayacağını bilince vazgeçiyorum. Sonra tekrardan ümitleniyorum. Kendimi övmek gibi olmasın yanlış anlamayın, iki gözüm birbirinden farklı renkte. Biri mavi diğeri ela. Çok nadir görünüyormuş. Beni görenler neden ünlü olmuyorsun ünlü havası var sende derler. Gözlerini gören ünlü eder seni diyorlar ama ben ajanslara başvurdum. Kimisi para istiyor kimisi arayacağız diyor. Yüz yüze gitmedim daha önce hiç. İnternette okudum çoğu dolandırıcıymış. Senet imzalatıp icra gönderiyorlarmış eve. O yüzden pek güvenim kalmadı. Yetenek evlerine katılmayı düşündüm ama yaşadığım şehir uzak kalıyor. Yetenek kursları 3 ay 4ay sürüyor ortalama. Bazılarında ücret istiyor maddiyatı yüksek. Yetenek sınavı konusunda fikrim yok. Eğitim almadım hiç. Ünlüden kastım model, oyunculuk, reklamcılık. Farketmez o havayı tatmak bana yeter. Doğduğumdan beri hedefim. Aranızda bilen biri var mı? Sosyal medya üzerinden değil doğrudan nasıl ünlü olabilirim? Pes etmek de istemiyorum. Anlatır mısınız? Lütfen

Oyuncu olmak istiyorum, nasıl olabilirim?