Muhendisligi birakip
gastronomi okumak ne kadar mantikli
İstanbul'da tam burslu oluyor
ozel unilerde sizce gitmeli miyim
gastronomi okumak ne kadar mantikli
İstanbul'da tam burslu oluyor
ozel unilerde sizce gitmeli miyim
sevdiğin işi yap muhendis olup işini sevmezsen ne para kazanabilirsin nede mutlu olabilirsin. sevdiğin işi yap
Hangi unide ne mühendisliği okuyosun şimdi mühendislik var mühendislik var yani
Gazi makina
Sacmalik mi bilmem ama mutlu degiljm
iyide ne mühendisliği okuyorsun?
Makina
yapma meslektaş makina candır bırakılır mı ya düşünme bile derim saçma ki ne saçma
Mutlu degilim ki
evet bir bayan için sıkıntılı bir bölüm ama staj yaptın mı sen? Çünkü bende staja kadar istemiyordum sonra sevdim bölümü bizim bölüm çok iyidir bence bırakmamalısın ya toplumdaki yerin bile farklı olacak inan bana bu bölüm ilerde seni daha mutlu edecektir.
Cevap
5Cevap
dandik bir mühendislikte ve okulda okuyorsan bence gayet isabetli bir karar. gastronomi çok sükse meslek dede
Gazi makina
Yav inan mutlu degilim
eyer ben bu işi beceririmdiyorsan git gastronomi oku da kendi geliştrirebilirsen muazzam paralar kazana bilirsin
hayallerinin peşini asla bırakma
Hiç saçma değil. Hayallerini yaşa.
Okudugun muhendislige bagli
Makina gazi
Degmez birakma
Niye saçma olsun insan sevdiği mesleği yapmalı
Makinede mutlu degilsen degistir
Hangisini ne kadar sevdigine bagli
kesinlikle mantıklı
Emin misiniz neden peki
mühendis olmak tam bir hayal kırıklığı çünkü.
Bende oyle dusunuyorum
erkekler için taa başından başlar hayal kırıklığı lisenin en güzel çağları üni ye hazırlanmakla geçer kazanırsın tırnaklarınla kazıyarak hayvan gibi zor bir bölüm okuduğun yetmezmiş gibi kadınların olmadığı bir manastırda rahiplik de yapmaya başlarsın ve bu kader mezun olunca da değişmez yine rahiplik yine rahiplik zaten kıçını yırta yırta bitirirsin bölümü millet partiler yaparken sabahlara kadar sen kafam kadar kitapları yutarsın ve mezun olursun karşılaştığın ücret asgari ücrettir. hele kadınların hiç şansı yok bizim sektörde
Helal be vallaa dogru
o yuzden ben sef olmak istiyorum
eğer şef olsaydım çok başarılı olurdum ben. aaah salak kafan ahhh
3 sene kayip cok mu sizce
3. sınıfı mı bitirdin ?
2 bitti
artık olmaz bitir sonra yine gastronomi oku bölümün ne ?
makina
meslektaşımsın demek . eğer alttan dersin yoksa ben 4 de bitiririm diyorsan yolu yarılamışken tamamla en azından diplomanı kiraya verirsin ek gelirin olur.
5 de bile zor biter
hadi yaaaa ama zaten 2. sınıfa kadar bu kadar alttan ders bıraktıysan bundan sonra döküleceksin demektir makian 3. sınıfta başlar esas anlamda
Fvet ne yazikki
o zaman karar senin ben etkilemeyeyim seni.
İstiyosan bırak
hayrılısı artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar