Sosyal olmak istiyorum ama olamıyorum!

ben aslında sosyal biri olmaya çalışırım. hatta sosyalim bile diyebiliriz. Ama okula geldiğimde takılacağım kimsem yok sınıfta arkadşlarla aram iyidir, konuşuyoruz, ama onlar benden sanki biraz kopuk oldular. bir arkadaşımın yerini hoca değiştirdi. hatta tenefüsler olluyor ben dışarı çıkalım diyorum arkadaşım da der ki " beni kızlar bekliyor" diğer arkadaşım da dışarı çıkmayı pek sevmez. dolayısıyla büyük bir tenefüsü sınıfta geçirdiğim bile oluyor. sınıfta ders boşken herkes sohbet ediyor ben de kendime yer bulamadığımdan ya uyuyorum ya test çözüyorum. tanıdıklarımın yanlarına da yaklaşamıyorum çünkü fazlalık olacağımı düşünüyorum. en yakın arkadaşımla bile konuşacak konu bulamıyorum sğrekli susuyoruz o da konu uydurma niyetinde değil. hatta bizim ortak bir arkadaşımız var onlar sohbet ederken beni görmüyorlar, bana bakmıyorlar bile, hatta ben konuşurken daha doğrusu konuşmaya çalışırken beni duymuyorlar bile. onlar beraber dışarıda gezerler beni de yanlarına çağırmıyorlar. geçen yıl da üst sınıflardan arkadaşalarla da pek muhattap olamıyorum. herangi biriyle muhabbetim ileriye gidemiyor genelde merhaba nasılsın dersler nasıl, tatilin nasıl geçti ötesine geçmiyor çok da istediğim halde onların ya başka arkadaşları olluyor ben de fazlalık olacağımı düşünerek sohbete dalamıyor sınıfa dönüp tekrar yalnızlığa kendimi boğmak zorunda kalıyorum. hatta bazen beraber dışarı çıkacağım kişi bulamadığım için dışarıya çok çıkmak isteiğim halde sınıfta kalmışlığım vardır. sosyal olmak istiyorum! arkadaşlarla kaynaşmak istiyorum! daha önceden bazı kişiler benimle dalga geçtikleri için ouların bulunduğu ortama girersem gülünç ve alay konusu olabileceğimi düşünüyorum. ben neyapmalıyım? eski sosyalliğimi tekrar geri kazanmak istiyorum! ne yapacağım kendimi bundan dolayı çok kötü hissediyorum;!
Sosyal olmak istiyorum ama olamıyorum!