Sizce hangisini secmeliyim? ANKETT
ODTÜ isletme
özyeğin uluslarası ticaret ve isletmecilik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bende odtü ve özyeğin işletme arasında kaldım özyeğin ilk 10 bine iyi burslar veriyor sıralamadada odtunun hemen altında ama bende cok kararsızım
teknik üniversitede tm bölümleri okunmaz, özelde de okunmaz. devletten baska ünv bul ingilizce olan
yuksek puanli olanlar hep ozel. devlette en iyi uniler marmara hacettepe İstanbul uni falan puanlari 370 civarinda
marmara ist dokuz eylül yıldırım beyazıt hangisine tutuyosa ing yaz
ya da uluslarasi ticaret ve isletmecilik mi okusam ayni sey mi farki var mi isletmeden
ticarette iki yabancı dil görüyosun ama ikisi de cok sözel bence iktisat yaz
iktisat istemiyorum. ya da sivil hava ulastirma veya lojistik falan da olabilir ama iyi bir universitede bu bolumler yok
Bir ODTÜ lü olarak kesinlikle odtü yü yazmanı tavsiye ederim. Pişman olmazsın gel yaw :))
kampus falan cok guzelde. şu an izmirdeyim ankarada deniz yok bide sosyal hayat yokmus 10 da hayat duruomus resmen ama ben gece adamiyim. sgsfa
Kardeşim ben de İzmir liyim. Sana kim demişse yalan hepsi sakın inanma ODTÜ görüp görebileceğin en iyi üniversite hem kampüs hayatı olarak hem arkadaş ilişkileri olarak. Ankarada da 10 dan sonra falan hayat durmuyor. Okula ulaşım her zaman çok kolay metro, otobüs, dolmuş herşey mevcut. Eğitim kalitesinden bahsetmiyorum bile. Sıkıntı çekeceğin tek şey deniz olacak ama bence o da o kadar önemi bir konu değil. Sen bana güven puanın yetiyorsa kesinlikle ODTÜ yaz pişman olmayacaksın Eğer olursan da yüzüme tükürmene razıyım :))
tercihimin ust siralarina yazacagim ztn odtuyu. aslinda İstanbul'da okumak istiyordum ama bogazicinden baska kaliteli devlet uni yok. ozellere tam burslu girecektim ama cook para gider hem okulda hem İstanbul falan .
Cevap
1Cevap
ODTÜ olsunda hangi bölüm olursa olsun :D
ama sehir kotu o nolcak? Ankara deniz uok gece hayati yook
orda deniz yok anneeaaaağ
bir kampus iyi
özyeğin uluslarası ticaret ve isletmecilik
neden peki?
Odtü işletme.
isletme okuma falan dediler korktum biraz issiz kalirim diye?
oozamn iyi
Odtü
nedn odtu
Odtü olduğu için
peki
Direk ODTÜ :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar