Gözlerin bozukluğu falan etki ediyor mu
Türk hava kuvvetlerinde pilot olmayı çok istiyorum
Türk hava kuvvetlerinde pilot olmayı çok istiyorum
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal pilot olmak abartilacak zorluğu yok 3 e kadar göz bozukluğu yolu var ama THK pilotu olmak askeri okulda okuman gerekiyordu ve g kuvvet testlerini gecmen gerek ve f-16 kullanmayida istiyorsundur o da o kadar basit değil onu kullana kadar 6 ve üzeri uçak kullanacaksin -3 ila 9 g arasında basinca maruz kalicaksin g yer çekimi kuvveti bu arada normal de 1 g ye maruz kaliyoruz iste hesapla.
askeri okul geçti bziden :D
Pilotaj yapicam ama THY de felan çalışmak için askeri havacilik drone cikti cikali mertlik bozuldu gerçi drone kullanırken hava bosluklarini hissesemiyorsun o sikintisi var ama en azindan vurulsanda olmuyorsun.
2010da milakatta elendim zor yani
Ne gibi şeyler vardı mülakatta?
Fiziki yeterlilik testi bireysel görüşme testi uçuş gözlem testi intibak testi bunlar var bunları rahat gecersinde öğrenci seçme ucusunda elenirsin yükseklik korkun varsa
yukseklık korkum yok cok soru sroacagım ama
fızıkı yeterlılıkte gozler sorun olur mu? ve vucuttakı catlaklar
bıreysel gorusmede dıksıyon kendını ıfade etmeye bakıyolar sanırım
ucus gozlem ve ıntıbak acıklar mısın cok yoracam ama
tüm sorularını cevaplamak isterdim yalnız ben şu an mobilden girmişim ondan dolayı müsait değilim tam teşekkürlü sana cevap yazayım yalnız şunu bil göz testi ne sokuyorlar bireysel görüşmede de diksiyon ve kendini i ifade etme ye bakıyorlar diğerleri için google'dan baksan daha iyi olacak kusura bakma tekrar
yok önemlı degıl ınsanlık halı sen hangı hamyo mulakatına mı gırmıstın?
Öğrenci Seçme uçuş unda elendim
yani hava astsubylakık myo mülakatlarına mı gitmiştin?
Astsubaylık
Evet bak okadar zor değil millet seni kiskandigindan zor diyor o okula girip mülakata katılmak bile herkezin harcı değil sen şansı nı yinede dene
gercekten ya bır sey kaybetmem sonucta hem anı olur benım ıcın seneye basvurayım bu sene bıttı sanırım basvuru. O elendıgın yer cok mu zor?
Evet bana planor ucurma mı istediler kalbim gupledi yapamam dedim :) yükseklik korkum bastırdı o anda işte öyle..
hımm bakalım ınternetten okudum da 80 kısıden sadece 2 kısıyı gecırmısler :D o kadar mı zor ya
Bak girenlerin %9 nı planor yani uçak ucurmada eleniyor öyle kolayda degil yükseklik korkum yok diyorsan gir
%9o ni diyecektim
bakalım artık seneye gırerım belkı cok tesekkur ederım her sey ıcın Allah razı olsun
Rica ederim bende busene Kpss den kendi alanım dan yerlesmessem seneye büyük ihtimal tekrar girecem
Cevap
7Cevap
bir bayan pilot olursa o ucak evimize ateş gibi düşer :D
kadınlar küçümsemeyin :D
Gözlerinin çok sağlıklı olması lazım. Eğitimi için de çok para gerekiyo diye duydum (kesin değil). O kadar insanı taşıyacağına da güveniyo olman lazım tabiki ^^
150 bin tl bayilirsan zor degil. Az önce işten geldim Havaalanında çalışıyorum bende hala kıyafetimi çıkarmadım :(
o kadar para zor :D belki ilerde para biriktirir eğitimini alırım
ama zamanın para harcamaya vaktin olmuyor
zor olsa da yaparsınız sabiha gökçen çıktı bu ülkeden hanımefendi hadi yolun açık olsun
baslamadan bitti göz sorunlu
üzüldüm malesefe o konuda katılar haklı olarak
0 kusur istiyorlar ;)
Çizdirsek falan olmuyor mu :D
ileride tekrar büyüme riski var zaten anlaşılıyor ameliyatsız olacak
baslamadan bitti maceram desene
başka yerler dene yapacak birşey yok
Bir cok kriter var kolay degil
Testlerden gecmek zor
Ne imkansız şeye tutulmuşum ya
Zor...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?