Oyuncu olmak için hangi liseye gitmek gerekir?
Lütfen Çok Önemli
Lütfen Çok Önemli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tr de oyunculuk keşifle oluyor güzelsen okumana gerek yok. 4 kişiye bu imkanı tanıdım, yaş-eğitim şart değil her yaştan farklı yüz arıyoruz
NASIL OLDUĞUNA DAİR BİLGİ VERİR MİSİN YASINDAYIM AMA 16 YASINA GİRECEĞİM
üniveristede konservatuara gideceksin lisesi yok bildiğim
Üniversiteyi okumak şart mi
15 YASINDAYIM AMA BİLGİM YOK BANA BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİN
Cevap
7Cevap
Liseden ziyade üniversite önemli güzel sanatlar lisesinden mezun olması ön hazırlık olur ama anadolu lisesinden mezun olursa da olur. Konservatuar kazanmalı söz konusu kişi. Tiyatroya başlayabilir lisedeyken, iyi bir altyapı olur.
Oyuncularin çoğu mankenlik modellikten gelme okula gerek yok yani turkiyede çoğu okul okumamış
güzel sanatlar tiyatro bölümü ama genelde üniversitesine gitmen gerek
Türkiyede Sibel kekilli Şahin k da Türk sineması yıldızı oldu gerisini sen düşün
radyo televizyon meslek lisesi :)
Kız meslek Lisesi Hepsi Oyuncu Çünkü:))))
Güzel sanatlar lisesi.
Hic birsey yapma kendine guvenin varsa git
İstanbul nerede ağalar
Ben guzel sanatlar diye. biliyorum :)
Guzel Sanatlar
Uni onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Değerli kardeşim, anladığım kadarıyla henüz liseye gitmiyorsun. Senin bulunduğun ilde var mı bilmiyorum ama güzel sanatlar liselerinin tiyatro bölümü var.
Hemen araştır, başvuru tarihini kaçırma.
Aşağıdaki yorumlara kısaca baktım, onlara itibar etme. Güzel olmak asla yeterli değil. Yeteneğin yoksa, hatta o yeteneği geliştirmemişsen, yani kendini eğitmemişsen başarılı olamazsın.
Şunu bil ki, özellikle televizyonlardaki dizileri izleyen pek çok genç arkadaşım, buralarda boy göstermek, şöhret olmak ve çok para kazanmak için yanıp tutuşuyor.
Hiç kolay değil. Rekabet çok. Sanıldığı gibi torpil filan da yok. Çünkü yapımcılar ve televizyon şirketleri dizilere tonla para yatırıyor ve rayting savaşına giriyor. Hal böyle olunca kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor.
Daha önce oyuncu olmak isteyen arkadaşlar için verdiğim cevaplar var, lütfen dönüp onları oku. Ama yine de kısaca değineyim:
Sana boş şans ve başarılar dilerim.