üniversitedeki okuduğunuz bölümü niçin seçtiniz? yani neden o bölümdesiniz?
bölümünüzü de belirtirseniz sevinirim.
bölümünüzü de belirtirseniz sevinirim.
Tarihçiyim, puanım daha farklı bölümlere de yetiyordu. Ancak başka bir bölüm okursam mutsuz ve başarısız olacağımı düşündüm. Lise yıllarından beri eskiçağa ilgi duyuyordum. Şu an gayet başarılıyım ve Eskiçağ Tarihi Anabilim Dalında akademik kariyer planım var. Bu sene ikinci üniversite olarak açıktan felsefe okumayı düşünüyorum.
oo çok iyi, felsefe okursan daha bir iyi. tebrikler.
Kardeşim önerdi mühendislik her zaman iyidir diye. Bana kalsa felsefe sosyoloji psikoloji filan okuyacaktım.
açıktan oku onları da. :)
ben pek istemiyorum bizimkiler seçiyor ben yapıyorum babama kalsa lisede Fen Bilimlerinden Hukuk bile okuyacaktım. Cahillik işte bölümlerden de anlamıyorlar ama şu an mesleğimden çok memnunum hobi olarak felsefe sosyoloji kitapları okuyorum bölüm okumak pek umrumda değil artık :D
ha güzel o zaman. ;)
Bilim insanı olmak istiyorum ben.. Böyle laboratuvarlar falan olsun bana, gün boyu ordan çıkmayayım.. Böyle çılgın hayallerim var benim! 😄
Ben 9. sınıfta bir merak saldım ama nerden duydum da saldım bilmiyorum, öyle gitti :/ -psikoloji.
güzel değil mi yahu psikoloji. :)
Yok güzel güzel olmasına iyi ki de seçmişim de, neden acaba onu merak ediyorum bazen :) yani nerden duymuşum da istemisim, hatta direkt çocuk suçluluğu istiyordum o zaman bile :/
peki. :)
Cevap
9Cevap
Sosyoloji okuyorum babam israr etti. Ama kalbimde cografya var bu okul bitsin kosa kosa sinava girecegim cografya icin
sınavsız 2. üniversite okuyabilirsin. :)
okul bittikten sonra da başvurulmuyor mu? :) sanki ben öyle de oluyor diye biliyorum. :) ama bu bölümün de gayet güzel. Rabbim yardımcın olsun. ;)
sınavsız 2. üni. nasıl okunuyor? açıköğretim mi?
Geleceğin mesleği diyolar valal gidicem bu sene bakalım
bölüm? :)
güzel. ;)
çok para var ama çok da zor bitiremezsin dediler geldim. bitirmekte ıkınıyorum
Gizli kullanıcılara izin versen güzel açıklardım hata yaptın bence :)
sen bilirsin. :)
Eve yakın ve puanımın yettiği en iyi bölüm o yüzden.
bölüm?
güzel bence. ;)
üniversitedeyim, uzak yere gidemedim ben de ailem istediği için. ama pişman değilim, hayırlısı. ;)
İş imkanı ve uçakları sevdiğim için. Uçak teknolojisi okudum
ne güzel.
ıs ımkanı var bayanlar ıcın saatlerı ıyı ve ıkı yıllık dıye. okumaktan cok hoslanmıyorum cunku :d
Sevdiğim için seçtim hayalimdi
bölüm :) ne güzel..
beyin cerrahı :)
güzel. ;)
@VVampirik Evlendim boşandım 1 kızım var zaten teşekkür ederim :)
Yaş 37 malesef :) tesekkurler :)
çünkü sevdiğim bir alan
bölüm? :)
hoş. ;)
Calisma alani fazla oldugu icin
bölüm?
Bubamın zoruyla muhasebeci oldum. 😡
hayırlısı.
Bir dişçiye vuruldum ondan 😂
Daha okumuyorum inşallah eylülde :D
Dicle Üniversitesi molotof kokteyl Fakültesi.
ilgim olduğu için tasarım animasyon
puan nereye yeterse orayı tercih edecem
Üniversite olarak mı bölüm olarak mı? Bölüm olarak diyorsan, çok pişman olursun.
hakkında hayırlısı.
Bence, okul çok fark etmez ama ne olursa olsun tarih oku. Allah korusun, düşük falan gelirse puanın da 1 sene kaybetmek, 4 sene kaybetmekten iyidir. Yine senin bileceğin iş tabii ki.
Aile baskısı
para malesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar