Ortam ve şartlar nasıl? Çok mu yorucu? İş olarak ne tercih ederdiniz başka alanlarda?
Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşın.
Lütfen bilgi ve deneyimlerinizi paylaşın.
kardeşim çalıştı bir ara çok zor demişti. araları çok az. ve çok iş yaptırıyorlar. genelde tekstilde parça başı, sipariş üzeri çalışılır siparış yoksa o gün ya da hafta izinli olurdu. yorucu haberin olsun.
bide dikkat etmen gereken konu tekstil firmalarının bazıları maaşları doğru düzgün yatırmaz ne kadar büyük olursa olsun dikkat et bu hususa
büyük fabrikalarda da aynı mıdır? en azından yol ve yemek masrafı olmuyor ama.
tekstil fabrikalarının hepsi yol ve yemek veriyor zati. kardeşim ve başka bir arkadaşım büyük firmalarda çalıştı. arkadaşım başka bir şehirde başka bir firmadan aynı şeylerden şikayetçiydi.
anladım. mesela mağazalarda satış temsilcisi, reyon görevlisi gibi işler iyi midir sence? çalışma saatleri yoruculuğu falan. karar veremedim, hata yapmak istemiyorum. arkadaşların bilgi tecrübelerinden yararlanmak istedim. senin tavsiye edebileceğin iş alanları var mı?
sen tekstil falan diyince fabrika sandım. senin bahsettiğin şey satış temsilcilği. yorucudur evet ama eğer kurumsal bir firmada çalışırsan (lcw, defacto vs.) maaşın ve fazla mesailerin kuruşuna kadar yatar sorun yaşamazsın.
hayır, doğru anladın. ben fabrikada üretim yapmayı kastettim. sonra onun şartları kötüyse satış temsilcisi, reyon görevlisi gibi işler iyi midir diye sordum.
her halukarda iki hakkında da bilgi verdim sen karar ver :)
ikinci anlattığımda sigortanda düzgün yatar. meslekte yükselme şansın vardır ama hepis büyük firmada olursa geçerli.
tamam, teşekkürler. yardımcı oldun.
rica ederim
Tekstilde çalıştım bebek ti ama pek fazla sevemedim
hayır çalışmam; babamın bir lafı vardı; en kötüsünün değil, en iyisinin a. q. :) üç kağıtçı olurlar...
her türlü sorun mu yaşarım?
Cevap
1Cevap
Sakin deneme 8 senemi verdim ben
satış temsilcisi, reyon görevlisi gibi işler daha iyidir? çalışma saatleri yoruculuğu falan.
Atolyede calismada
anladım. mesela mağazalarda satış temsilcisi, reyon görevlisi gibi işler iyi midir sence? çalışma saatleri yoruculuğu falan. karar veremedim, hata yapmak istemiyorum. arkadaşların bilgi tecrübelerinden yararlanmak istedim.
Babam tekstilciydi
çalışma şartları zorlar mı beni? öyle çok güçlü kuvvetli değilim. karar veremedim.
Satış müdürüydü biraz stresli iş
üretimdeki makinacılar için sormuştum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar