Diğer Tekstilde çalışmış olan var mı, nasıl bir iş? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kovuldum 😂😂 Tekstilde çalışmış olan var mı, nasıl bir iş? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
reis0234 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Her işin kendine göre bir zorluğu Tabikide vardır ama tekstil biraz daha zor 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yaaaaaw yeter😭😭😭 Yorumla reis0234 1 yıl Ne oldu Yorumla Soran 1 yıl Zaten sabah gidicem uyku da tutmadı bir de zor diyorsunuz ilk iş günüm Yorumla reis0234 1 yıl Her işin kendine göre zorluğu var hanfendi. Yani yeriniz de olsam uyurdum akşama kadar ayakta olacaksınız heralde ortacı olarak girdiniz işe Yorumla
nihilist26 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl dünyanın en sıkıcı işi ve bok gibi arabex müzik 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Birkaç kere çalıştım ve şu karara vardım ben okumalıyım. 2 6 Yorumla Soran 1 yıl Benimde yarın ilk iş günüm 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Allah kolaylık versin inşallah Yorumla Soran 1 yıl Allah razı olsun 🥹 teşekkür ederimm Yorumla Soran 1 yıl Cidden evet ben de tek bir gün çalışıp kesinlikle ders çalışıp okumalıyım dedim ahsjahsjahsh😂 berbaaaat ötesi inanılmaz kötü ortamı olsun saçma sapan insanları olsun yani kalitesizlik akıyor durmadan iş, ben zaten kovuldum 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle valla okuyup ayaklarımızın üzerinde durmalıyız Allah yardımcımız olsun inşallah 🥹🤲🏻... Yorumla Soran 1 yıl Amiiiinnnnnn Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 790 cevap paylaştı. Zor bir iş çalışana Allah kolaylık versin 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Ya deme öyle 🥺 ilk gün çok yorarlar mı Yorumla 55Muatafaa55 1 yıl Hayırlı olsun yok bıraz alışana kadar idare ederler makinaci olarak mi gireceksiniz Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ne olarak gireceğimi teşekkür ederim Yorumla 55Muatafaa55 1 yıl Himm ne olarak başvuru yaptınız ki Yorumla Soran 1 yıl Ya arkadaşımın aracılığıyla girdim o da eskinden orada çalışmış bugün birlikte gittik konuştuk yarın gel dediler Yorumla 55Muatafaa55 1 yıl Himm duruma göre bir bölüme koyacaklar ozamn arkadaşın xor kolay bişey demedi mi Yorumla Soran 1 yıl Yani her işin zorluğu var ilk günden hemen yapabileceğimi sanmıyorum ama alışırım yapacak bir şey yok Yorumla 55Muatafaa55 1 yıl Aynen öyle dm gelirmisin bişey söylemek istoyorum Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Diğer konusunda 945 cevap paylaştı. Hem güzel hem sıkıntılı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hayatımda ki en zor iş 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yarın ilk iş günüm olacak nasıl olacak yaw Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Her işin kendine göre bir zorluğu Tabikide vardır ama tekstil biraz daha zor
Yaaaaaw yeter😭😭😭
Ne oldu
Zaten sabah gidicem uyku da tutmadı bir de zor diyorsunuz ilk iş günüm
Her işin kendine göre zorluğu var hanfendi. Yani yeriniz de olsam uyurdum akşama kadar ayakta olacaksınız heralde ortacı olarak girdiniz işe
dünyanın en sıkıcı işi ve bok gibi arabex müzik
Birkaç kere çalıştım ve şu karara vardım ben okumalıyım.
Benimde yarın ilk iş günüm 😂
Allah kolaylık versin inşallah
Allah razı olsun 🥹 teşekkür ederimm
Cidden evet ben de tek bir gün çalışıp kesinlikle ders çalışıp okumalıyım dedim ahsjahsjahsh😂 berbaaaat ötesi inanılmaz kötü ortamı olsun saçma sapan insanları olsun yani kalitesizlik akıyor durmadan iş, ben zaten kovuldum 😂😂😂
Öyle valla okuyup ayaklarımızın üzerinde durmalıyız Allah yardımcımız olsun inşallah 🥹🤲🏻...
Amiiiinnnnnn
Zor bir iş çalışana Allah kolaylık versin
Ya deme öyle 🥺 ilk gün çok yorarlar mı
Hayırlı olsun yok bıraz alışana kadar idare ederler makinaci olarak mi gireceksiniz
Bilmiyorum ne olarak gireceğimi teşekkür ederim
Himm ne olarak başvuru yaptınız ki
Ya arkadaşımın aracılığıyla girdim o da eskinden orada çalışmış bugün birlikte gittik konuştuk yarın gel dediler
Himm duruma göre bir bölüme koyacaklar ozamn arkadaşın xor kolay bişey demedi mi
Yani her işin zorluğu var ilk günden hemen yapabileceğimi sanmıyorum ama alışırım yapacak bir şey yok
Aynen öyle dm gelirmisin bişey söylemek istoyorum
Fazla para vermiyorlar
Hem güzel hem sıkıntılı
Hayatımda ki en zor iş
Yarın ilk iş günüm olacak nasıl olacak yaw
Evtt