Bunların aldıkları para neler?
Ve ayrıca hangi meslek daha cool? :8
Ve ayrıca hangi meslek daha cool? :8
Mühendislik
Mimarlık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mimarlıkta tutunmak çok zor hem zor bir bölüm hem de biraz paran olmalı çevren geniş olmalı bir tutulursan çok para kazanırsın fakat maaşları düzenli olmuyor her ay tıkır tıkır maaş almıyorlar özeldekiler proje çizdikçe bide çok rakibin var o yüzden mimarlık sözde güzel Türkiye şartlarında çok önem verilen değer gören bir meslek değil yurtdışı düşünüyorsan okuyabilirsin. Mühendislikte de makina inşaat en iyisi türkiyede en çok kontenjanı olan mühendislik bölümü inşaat olmasına rağmen çoğu açıkta kalmıyor makine okursan da ceo olabilirsin. Endüstri diğerlerine göre daha dersleri hafif ama fabrikalarda bir tane iki tane alınıyor alımı az ve kriz olsa en önce işten çıkarılacaklar onlar elektrik elektronik iyi otomotiv falan iyi Üniversitesi de iyi olursa güzel paralar kazandırabilir
Etrafta çok mühendis var. Hepsi güzel paralar kazanıyolar. Geliyolar buralardaki şirketlerden birine işe giriyolar. Pahalı mühit olduğu için burada ev kiralıyolar filan. Kazandıkları para iyi ama riskli iş. Yani mesela ev kredisi alan bitane mühendis yok. Çünkü diyoki bu şirketin bir çok şehirden şubesi var belki beni başka bir yere yollarlar o zaman sıkıntı olur diyolar. Mühendisler dinamik oluyo. Hep paraları oluyo ama bir yerde kalmıyolar.
İki seçenek sunuyosun, millet cevap veriyor sende üstüne "kim ne okuyosa onu seçmiş bla bla bla" diyosun.
Cevap
6Cevap
Özellikle mühenliğin bir sürü alanı var senin hangisini kastettiğin önemli
Saçmalama :/
mimarlik sker atar amqq.
hayir muh okuyorum
Mimar hayalimdeki meslek parasi ilgilendirmiyor
Zor diyorlar cunku ornegin çizdigin bir yer begenilmese bir yilin cope gidiyormus yani beceri gerekli
Makine muh.
hayir harita muh okuyorum.
Mühendislik.
Mimarlık.
Zihinsel engelliler öğretmenliği.😄
A dedim
mimarlık...
Mühendislik
Mimar tabii ki
Muhasebeciyim ama mimarlığı çokmistiyordum
Mimarlık daha iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?