Sınavdan çıkınca 1 saat yürüdüm otobüse bindim Inecegim yere gelene kadar uyudum :D
Napicam ben ya?
Sınavdan çıkınca 1 saat yürüdüm otobüse bindim Inecegim yere gelene kadar uyudum :D
Grip bir kaç saatte geçmesini bende çok isterim. Ama sınav son değil bir başlangıçta olmadı hiç bir zaman maksimum ne olabilir ki. 0 alırsın başka... Bu düzeltilemicek bişey mi peki. Hayır düzeltilebilir. Kendini kasıp hastlağını ağırlaştırma. Herşey olacağına varır. bir söz var paylaşmak istediğim. İnsanlar sağlığını kaybedene kadar çalışırlar para kazanırlar sonra sağlıklarını düzeltmek için o parayı harcarlar. Sınav, öğretmen kalem kağıt aklına gelebilecek ne varsa sen var olduğun için var. Herşey Senle Başlar. Sınavında başarılar.
Haklısın. Girmek de istemiyorum sınava final sınavı ama önemli sonuçta. Kalırsam da bütünlemeye giricem teşekkür ederim :)
Rica ederim. Gir salla çık bazen çok iyi geliyor. Noldu neden geçemedin derlerse kitapcığı yanlış işaretledim kaydırma yaptım felan dersin. :) Bu arada arkadaşların söylediği gibi gribin tek çaresi dinlenmek sınavdan gelir gelmez nane limonunu iç battaniyenin altına gir bir kaç gün çıkma :) :) mecbur kalmadıkça tabi..
Sabah sınava gidicem baya uzak. Pazar günü de var. Yani biraz zor dinlenmem
Fırsatları kendin yarat. hem ben sana 48 saat yataktan kalkma demiyorum ki. Dışarı çık hatta. Yattıkça yatasın gelir yaz günü bide havalar sıcak mayışır durursun. Sınavdan gelince yat yarın sınavına git sonra gel yat akşam serinliğinde dolaşmaya çık. Yahu ilk defa mı grip oluyosun arkadaş. Bu kadar sorun etme :) Geçer...
Sınava girerken hiç grip olmamıştım :)
İlkler güzeldir kıymetini bil :P Güzel oluyo ama ya hafif çakır keyf sınav sonrası herşeyin başı sağlık diyerek moralini bozmuosn soruları genelde hatırlamıosn hatta YGS de uyuyakalmışlığım var benim. Hastaydım tabi ondan yoksa yani çatur çutur çözerim beni bilen bilir :) :) :)
Bir miktar suya (yağmur suyu olursa daha iyi) (100) kere “Ya Rahman” 41 kere “Ya Şekur“, 21 kere “Ya Selam” ve 786 defa “Bismillahirrahmanirrahim” okunur. Sonra “Ya Rabbi Hazret-i Muhammed salla ‘llahu aleyhi ve sellem ve ehli beyti Muhammed rıdvanallahi Teala aleyhim ve ecmain’in hürmetine beni (şu hastayı) bütün dertlerinden halas eyle” diye dua edilir ve su içilir.
Hem geçmiş olsun hem de sınavında başarılar :)
Biraz vitamin hapı falan al, ağrı kesici de al
Teşekkür ederim :)
Cevap
14Cevap
Çok zor hastayken sınava girmek :( başarılar, inş istediğin notu alabilirsin, alamazsan da üzme kendini olur mu
Inşallah :(
Sıçtın mavisiyle bir bakışma oldu mu peki? off ya özledim o günleri :D
Valla ben de hastayım geçen 2 saat uyudum işe gittim 19 saat mesai yaptım. Dayanırsın dert etme :)
Dayanirim da grip öldürdü beni :)
Keşke grip olsam Orta kulakiİltihabi olmuşum kaç gündür durduk yere başım dönüyor bayılcak gibi oluyorum :(
Ben bu aralar bayilip duruyorum sınavda da olursa yandım :)
Ah finaller diyorsun :D :D
Evet :D
Böyle yorgun hasta olduğum zamanlarda vitamin içerim kendine getiriyor biraz veya pekmez şerbeti yap kendine getirir :)
Açık öğretim hurraaaaaaa :D
Biz ona uzaktan diyoz :D
Olur arada öyle şeyler
Burnun tikaliysa ilk bir eczaneye uğra derim
2 bardak viski çak sınava girmeden birşeyin kalmaz
Geçmiş olsun
uyuman şart
Sağol , sabah 6 da yattım 9 da kalktım sınava gittim. şu an saat 2 yi çeyrek geçiyor birazdan uyuyacağım sabah erken kalkmam lazım yine sınav var yollar kapalı olacakmış o yüzden erkenden gitmem gerekiyor :/
Benimde sinavim var :(
Grip geçer de tembellik geçmez.
Kopya çek helal inden geç
Girme
Sonra kaliyim dimi :)
Oy geçmiş olsun
Taylot iç uyu.
npıcan uyuyupta.
Uyumuyom zaten gripten bahsediyom :)
Uyursam bidaha uyanamam :D
Çocuk sensin :)
Yaşı büyük olan sensin :) Benim yaşım 20 :)
Bizimla değılsın
Bin şükür
uyumayı dene.
Okulu bırak
Bravo :D Bırakmak isteseydim bırakırdım da ne alaka şimdi :)
Uykun var hastasın senden değerlimi bırak gitsin :D
Not: geçmiş olsun
Uykum var Uyursam uyanamam uyumamaliyim :D
İşte bıraksan rahat rahat uyursun oh mis :D
Aslında uyurum sınava da gitmem bütünlemeye girerim ama içim elvermiyor :D
Allah yardımcın olsun o zaman :)
Amin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar