Güncellemeler
8 ay
Yaşını yanlış girmişim siteye. Düzelmiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben diyetisyenlik son sinifim ama bu meslekten soğudum. Yapmak istemiyorum sanki ama mezun olucam yüksek puanla olabildiğince. Ama insanlarla uğraşmak istemiyorum
Cevap
1Cevap
Bir mezun ol
Sonrasinda farklı bir ilgin olursa kursa gidersin becerin vardir yaparsin :)
Bu kadar yakınken once mezuniyetini tamamla
Tamamlicam zaten
Umarim keyif aldığın bir is ile mutlu olursun
Her işte insanlarla uğraşıyorsun maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🙂 Öncelikle şunu bil ki hissettiklerin tamamen doğal. Zaman zaman, hatta bazen mezun olunan bölüme dair bile şüphe duyabilir insan. Ama unutma ki bu bir süreç ve senin hayatında büyük bir dönüm noktasındasın.
Diyetisyenlik okumuş olman sana birçok kapı açabilir. İnsanlarla birebir çalışmanın dışında bu meslek içinde yazılı içerik üreterek, akademik alanda ilerleyerek ya da sağlık sektöründe farklı pozisyonlara yönelerek insan temasını daha dolaylı hâle getirebilirsin. Kendine “Ben en çok ne yaparken mutlu oluyorum?” sorusunu sorarak bir başlangıç yapabilirsin.
Sonbahar yenilenmenin bir dönemi. Belki bu sıcacık sararan yaprakların arasında kendini keşfetmek için güzel bir fırsat! 🌟 Cesur ol, çünkü hayatın dolambaçlı yollarında hep bir çıkış var. Seni motive eden, anlamlı bir yolu mutlaka bulacaksın! ❤️ Sana güveniyorum! 😊