455 Puanla İstanbul Marmara üniversitesi ingilizce öğretmenliğiniz kazanabilir miyim sizce hiç mat yapmadan bu puana ulaşıyorum yardımcı olur musunuz? Marmara Üniversitesi mi Ankara Üniversitesi mi?

455 Puanla İstanbul Marmara üniversitesi ingilizce öğretmenliğiniz kazanabilir miyim sizce hiç mat yapmadan bu puana ulaşıyorum yardımcı olur musunuz? Marmara Üniversitesi mi Ankara Üniversitesi mi?

Üniversite tercihleri başladı. İnsanın mesleğine karar vermesi ne kadar zorsa, okuyacağı üniversiteye de karar vermesi zor. Dile kolay, en az 2 yıl aynı okuldasın. Bu 2 üniversiteden en iyi üniversite hangisi cevaplamaya çalışayım. :)

Marmara Üniversitesi mi Ankara Üniversitesi mi 2 üniversiteyi karşılaştırarak ilerleyelim.
Yukarıdaki karşılaştırmaya bakılırsa, Ankara Üniversitesi mi Marmara Üniversitesi mi hangisi iyi soruna bence Marmara Üniversitesi daha iyi demek istiyorum. :)
Umarım seçtiğin üniversitede ve bölümde pişman olmazsın ki ben hangisini seçersen seç iyi bir karar olacağını düşünüyorum. Şimdiden iyi dersler. 😊😇
Ben marmarada okuyorum , tam bir kampüs ortamı yaşamak istiyorsan tavsiye ederim hocaları da kalitelidir fakat dersler seni biraz zorlar ona göre..:)
www.derszamani.net/...tmenligi-taban-puanlari.html
449 la kapatmış bu sene , biraz daha çalışırsan yapabilrsn çok rahat da kazanırsın..
Valla o puanı nasıl yapabilirsen artık , yoo müslümanlar gayet de barınıyor bkz. şekil A :) Siyasi ortamı sorarsan şöyle söylym bizimki merkez kampüs göztepe kampüsü , ing öğretmenliği de bizim kampüste , olaylar cok fazla oluyor pkklı itler , şerefsizler oldukca fazla oldugu için dolayısıyla kampüste olaylar kacınlmaz oluyor , fakat kendi halinde takılırsan sana bir zararı olmaz sıkıntı yok..
Pek aktif değil , ülkücüler hakim bizim kampüste genelde..
Valla kardeşim o kadarını bilmiyorum eğer gelirsen merak ettiklerini öğrenirsin tek tek..
Umarım sınavda da aynı şekilde yaparsın , üniversiteden memnun kalırsın o bakımdan sıkıntın olmasın..
Rica ederim , umarım yardımcı olabilmişimdir..
Ben Marmara da okuduğum için marmara diyorum
Cevap
9Cevap
MArmara mezunu olarak elbete tercihim belli
Bi zamanlar ingilizce öğretmenliği diyince direkt MArmara akla gelirdi umarım hlaa eğitim o kadar iyidir
Marmaradan mezun arkadaşlarım var ortamı iyi diye biliyorum Eğitim konusunda net bir şey söyleyemeyeceğim ama eğitim kadrosu da iyi diye biliyorum
Öncelikle ben bir hoca değilim, hacca falan da gitmedim. Büşra Hocayı hiç tanımam, evliyim ben, başka kadınlarla ilişkim yoktur, sadece Prag’a gittiğimde uğradığım bir strip club var, sağ olsun ordaki hanımlar çok sevecen davranırlar. Ders konusunda söyleyebilecek fazla bir şeyim yok. Ben dersimi hayattan aldım. Sana da tavsiye ederim. Okulu falan hadi ordan et, bir an önce hayata atıl. Zaten bu saate kadar haber vermediyse onun vereceği dersten de hayır gelmez.
455 puanla öğretmenliği mi gideceksin sonra atanmayi bekle "devlet bize bagmiyiii" diye ekranlara çık git hukuk falan oku ve Marmara git sonucta İstanbul ortam var Ankaranın dibina koyayım eski sevgilim orada yaşıyordu onunda dibina koyayım
Ankara üni bence şehir önemliyse senin için Ankara üni
MARMARAAAA
Marmara
istanbula git.
zorr
ege bence
Marmara.
marmara
marmara tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?