Ortam kampüsler falan geçin eğitim açısından soruyorum hangisi daha iyidir fen edeiyat fakültesi bölümlerinden biri olcak ;))
Mesela İstanbul üniversitesi siyasal İslamcı çok var diyorlar doğru mu Marmara üniversitesi'nde hiç olay çıkmıyormuş eğitim açısından hangisi iyi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Siyasal İslamcı her yerde var. İstanbul üniversitesi köklü bir okul.
Aslında ikisine de giden birilerine sorsak daha iyi olur ama böyle eğitimle ilgili sorulara cevap vermezler ki nerede belaltı şeyler var onlara cevap yazarlar
İstanbul diploması her şeye yeter.
Vallahi ortam beni çok ilgilendirmiyor akademik başarı benim için daha önemli ama yıllara göre değişiyor herhalde o zaman İstanbul üniversitesi
Yani oradan mezunum deyince her yerde iş bulabiliyor musun bölüm fark etmeksizin
Ben olsam İstanbul uni tercih ederdim. Fen edebiyat fakültesi daha kaliteli
İletişim fakültesi olarak hangisi iyidir peki bir bilginiz var mı rts ve halkla ilişkiler de düşünüyorum
Bölümler açısındsn ben olsam marmara tercih ederdim, marmaranın olanakları ve yabanci dile verdiği değer, çağdaş müfredatı ile de birleştiğinde daha verimli bir öğrencilik dönemi ve daha iyi kariyer kapıları anlamına gelir
Yani tarih bölümü ise İstanbul halkla ilişkiler de marmara mı
Tarih okuma ya... bu devirde tarih okunur mu! Sözelden giriyorsun madem... gastronimi ve mutfak sanatları araştırsana...
Tarih çok seviyorum yaa halk ve ilişkilerde olur figerine hiç ilgim yok olmaz o
Abi tarihi ben de seviyorum fakat sözelde ilk 500 e girdim... kalkıp en iyi tarihi yazardım fakat yine de işsiz kalırdım... türkiyede yaşıyorsun knk... türkiyede sadece zenginler istediği sevdiği şeyi yapr.
Hangi bölüm okudun peki
Hukuktayım şimdi
Fakat gönlümde gastronomi ve mutfak sanatları var hep... ancak ailem karşı çıktı
Yatay geçiş mi yaptın hangi okul
Herkes hukuk okuyor şimdi pek bir önemi kalmadı gibi hiç sevmem Bu arada
Yalancı şahitlik djdhdh
Yatay geçiş degil... hukuk okuyorum. Fakat gastronomi yazmak isterdim ailem izin vermedi.
1) Yalancı şahitlikle alakası yok
2) evet çok kişi okuyor herkes bundan rahatsız... 125 k yapan kişi ile derece öğrencisi aynı potada eriyor.
Sözelden girdim diyorsun sonra tekrar mı sınava girdin anlamadım hangi üniversitedesin
Tarih okurum Müzede falan çalışırım çap yaparım halk ve ilişkiler en azından üniversite diploması önemli değil mi?
Knk eşit ağırlıkçıyım. Sözel de çözdüm. Ikisinden de derece yaptım. Ama sözelden derecem daha iyiydi ama yine de gastronimi ve mutfak sanatlarının dışında hiçbir sözel bölümü yazmaya değmezdi ben de eşit ağırlıktan İstanbul hukuk yazdım.
Bölüm kadar üniversitede önemli diyorlar hangi üniversite
İstanbul
Tarih hiç mi okunmaz ya müzede falan çalışma imkanım yokmu aslında farklı planlarimda var yani tarih okiyim fitness eğitmeni olmak gibi sizce nasıl fikir?
İşte bu... zaten tarih okusan işsiz kalırsın ama diğer seçenekleri değerlendirecek kadar zekiysen tamamdır. Ben de hukukçu olmak için hukuk okumuyorum sadece diplomam olsun, restoran açıp işletmek istiyorum.
Şehir dışından mı geliyorsun yoksa orada mı yaşıyordun şu an kaçıncı yılın yurtta mı kalıyorsun evde mi hangisi daha iyi olur ki
Şehir dışından geliyorum İzmir'de oturuyorum, İstanbul'da da evim var... tek yaşıyorum. Ev her zaman daha iyi... yurt bilmiyorum ama kalamazdım herhalde.
Restaurant işi olmazsa hukuka yöneleceksiniz yani
İlk yıldan birden evde mi kaldın erkek olsan ben de öyle düşünürdüm kadın olmak ne zor offf
Ne alaka ya. Niye kadın olmak zor olsun, asıl her şey kadınlara daha kolay... evet istanbulds evim var... kiradaydi kiracıyı çıkarıp taşındım kiracı çıkana kadar arkadaşımda kaldım
Mezuna kaldın mı yaş önemli mi üniversite okumak için hangi yıl girmiştim sinava
Girmistin
Bence önemli olan ne biliyor musun insanı sevdiği işi yapması
Evet öyle de... türkiyede genelde olmuyor öyle...
2021 yılında girdim... 3. Sınıfım.
Mezuna kalmadım asla...
Yaş çok da önemli değil ama 19-24 arası üni okumak için en ideal yaşlar
Çocuk gelişimi okudum ama iş bulamıyorum isteksiz gittim zaten şu an 25 yaşındayım fen veya Anadolu lisesi mezunusun o zaman çünkü 2021 çok zor demişlerdi bayağı zorlamışlar
Çocuk gelişimi çok güzel bir bölüm aslında... fakat iş bulamadıysan tarih okumayı düşünmen saçma..
Ben yabancı lisede okudum... Özel Saint Joseph Fransız Lisesi (İzmir )... hayır çok da zor değildi. İyiydi.
Özel aylık ne kadar odemistin o liseye
Matematik yapamayan bir insan ne önerirsin peki hiç yapamiyorummmmm 😕😕😕
Çocuklarla ayrı uğraş veliler le ayrı hiç benlik değil 😢
Ben en son yıl 69 k ödemiştim de... şimdi fiyatı nedi bilmiyorum.. toplam ne kadar ödediğimi de hatırlamıyorum.
Matematik yapamıyorsam matematikten sadece problemlere tek çalış. Böylelikle 15 net yapsan da diğerleri iyiyse sana yeter.
Haklısın zor