Doktorlar ne kadar kazanıyor? Tanıdığınız doktorlar branşına ve unvanına göre ne kadar kazanıyor?
Cevabın nedir?
+1 yıldoktor kazanır, tabiki kazansın tut 6 yıl tıp, tus gibi zor bir sınav, 4 yıl üstlerine asistanlık, en az 2 yıl olmak üzere zorunlu görev, ihtisas (uzmanlık),(o kadar akademik çalışırsın ama hala dil sınavı şartı koşarlar ), yardımcı docentlik, docentlik girebilecek en zor sınav sisitemi mantığını yürütür ( yurt içi ve yurt dışı yayını ister), dil puanı ister, sözlü sınava tabi olunur. Docentlik 5 yıl sürer Prof olursun, onuda komisyon karar veriri,2 Yıl Profluk yapmalısın yoksa kademeni kazanmış sayılmazsın.
Bu süre zarfında siyasetcilerle, üstlerinde iyi gecinmem gerekir falan filan
muuyenehanesi bulunan doktor hastanede çalışamaz, uzman doktor akademik başarı göstermedikçe yardımcı docent yapılmaz, akamedi yapan doktor tıp fakültesinde derslere girmek zorundadır, docent olana kadar her doktor belirli araralıklarla tam gün nöbet tutar (hastanedeki doktor sayısına göre değişir)
Hasta haklaı diye hastanelerde bir birim vardır, başındaki komitede doktorlar, kıdemli hemşireler, halkla ilişkiler uzmanları, ve hastane bina yöneticileri vardır) ama doktor hakları diye bir birim yoktur, bir hasta ile burun burunu kalındığında, darp olsun olmasın kimse doktoru tutmaz, doktor tek başınadır.
Sağlık bakanlığının çıkarttığı sanırım 2002 kararkları iyidi ama 2009 kararlarından sonra doktor için meslek iyice çekilmez hale gelmiştir.
Ben doktor değilim hastanede çalıştım, doktorun bir günlük üstlediği sorumluluğun bir günde meclistekiler üstlenseydi bu ülke çok daha iyi yerlerde olacaktı10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Arkadaşlar yüksekten uçmayın 60binler 40binler , her meslek grubunun zirvesi vardır şimdi işletme mezunu iş bulamaz derler ama işletme mezunu olup 80 milyar alan da vardır. Gülüp geçiyorum arkadaşlar en fazla parayı amele hakedermiş. Amelenin kaybedeceği ne var bir tuğla eksik koysun harcı yanlış karsın ya da ne bileyim sıvayı yanlış yere vursun. Doktor adam beyniyle çalışır canlı biriyle ilgilenir. Bence aldıkları parayı sonuna kadar hakediyorlar akşama kadar yüzlerce kişiyle ilgileniyorlar hepsi de derdine deva bulunması için geliniyor. Dışardan bakan beceremeyen insan akşama kadar oturan memura 8 bin tl maai çıkarır. Kimse için haketmiyor demiyorum ama zamanında çalışan işi götürür. Zamanında gezende buralarda biz aha fazla hakediyoruz diye çağrışır. Ayrıca uzman doktorlar ortalama 12bin tl alırlar, uzman olmazsan 6bini geçmez o da saglık ocagı masraflarına gidiyor birazı sana kalacağı 5bin. Dediğim gibi aradaşlar dışardan yorum yapması kolay
30 Yorumla
+1 yılAmelihat yapan doktorlarin gecesi gunduzu yok. Ve bence bunlara bakarsak cok az para kazaniyorlar. Ben de doktor olmak istiyorum. Ama insanlarin doktorlara karsi saygisi cok az. Hastaya bisey oldugunda hemen kavga dovus basliyor. Yazik. Bence ameliyat yapmayan uzman doktorun maasi minimum 20.000 lira olmali. Ameliyat yapan uzman doktorlarin ise min 30.000 lira olmalı. Sonucta bu insan yani. Bir insani hayata dondurmek kolay degil. Proflarin da minimum 40-50 binden baslamali bence. Biraz doktorlari dusunseler keske.
76 Yorumla- +1 yıl
Sosyal adalet diye bir şey var, sen nerede yaşıyorsun! Böyle bir düzene lanet olsun!! Asgari ücretten haberin var mı? Diğer çalışanların aldıkları ücretlerden haberin var mı? Bu ülkede sadece doktorlar okumadı!!
- +1 yıl
haklısın fakat herkes mesleği için çabalayıp didiniyor asgari ücret 1000 tl bile değil bu büyük adaletsizlik bence. burada devletin hatası var işte
- +1 yıl
O zaman asgari ucreti de duaunsunler. Ben burada sadece doktorluktan bahsediyorum. Git nefretini baska yerde cikar. Burada doktorluk hakkinda dusuncelerimi soyluyorum @münzeviçığlık
- +1 yıl
Doktorluk hakkındaki düşüncelerini söylüyormuş muşş.. hangi zeminde hangi toplumsal dengelerin olduğunu bilerek konuş o zaman, saçmalama! Doktorun 30-40 bin alması gerektiğini savunuyorsun doktor zaten hali hazırda en az 10 civarı maaş alıyor 15-20 bin alanı da az değil 30-40 bin alanı da var! Onu yetiştiren öğretmen de 2 200 tl ile işe başlıyor bunları bil ve ona göre yorum yap!..@cikolatalimuz
- +1 yıl
Ya sen hala baska meslekleri araya karistiriyorsun yeter ya. BEN burada sadece doktorluktan bahsediyırum anladin mi? Baska mesleklerden bahsetmiyorum bunu bir anla arti. Bu benim dusuncem ve saygili olup otur yerine @münzeviçığlık
- +1 yıl
En fazla 10bin enaz 6bin almadılar yoksa cidden adaletsiz olur. senindedigin mantıksal gidersek otobüs seferleri 500 bin alması lazım sonuçta 50 tane insan tasiyo
Annem doktor, aile hekimliginde kayitli olan kisiye gore degisiyor bolgeden 5 bin nufusa kadar kisi alabiliyorlar 5 bin nufudu olan doktor ortalama 8 10 bin aliyor kiraydi hemsirelerin parasi elektrik su 6 ila 7 bin kaliyor, ozellerde fabrikalarda falan calisirlarsa ise saat satiyorlar, ortalama 10 20 bin arasinda aliyorlar gittikleri yerlere bagli,
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
121Cevap
+1 yılArkadaşlar Piyasa Bildiğiniz Gibi Değil Tıp 5. Sınıf Öğrencisiyim,
Evet 30-40 üstü kazanan doktorlarda var ancak bunlar baremi olamaz bunlar istisna ve çok az tv de gördüğünüz doktorlar genellikle,
devlette uzman doktor maaşı ortalama 5-10 arası, üstünü alan çok az devlette, kbb, göz, cildiyede biraz daha yüksek oluyor hasta sayısından dolayı 7-9 gibi bir ortalaması var, cerrahların maaşı devlette diğerlerine göre daha düşük, 5-8 arasıdır genellikle, cerrahlar çok kazanır algısına kapılmayın öyle birşey yok çoğu ameliyat yetisini bile kaybetmiştir, çok kazanıcak donanımda bir doktor olsa devlette çalışmaz, yani öyle uçuk maaşlar yok sağdan soldan duyduklarını fazla inanmayın, ayrıcada belirteyim 5-10 bin tl benim liseden beri çektiğim cefanın karşılığı değil, normal bir insan bu kadar stresi bu kadar sınavı bu kadar yoğunluğu kesinlikle kaldıramaz.
CEFA ÇEKEN ELLERE VEFA!21 Yorumlaamyleeches Meslektaşlarım adına söylüyorum arkadaşım ben bir jinekolog dr yim her meslegin içinde kötüsüde var iyiside var unutmayın Hem ayrıca her gelen hasta normalmi sanıyorsunuz ufacık bir agrısı sızı olsa hastaneye kocan kaç milyon insan var biliyormusunuz hakaret edenmi ararsın sıra kavgası yapanımı ararsın taciz edenimi kıskançlık yapanımı adli vakkalarımı ararsın kolaymı sanıyorsunuz siz onca tanıyı ve tedaviyi akılda tutmayı her hastayla şevkatle ilgilenmeyi insanlar kendi eşleri ile çocukları ile ilgilenmezken dr kolaymı sanıyorsunuz bazı arkadaşlar diye bilir ne yapıyorsunuz ki muayene edip ilaç yaz bitti o iş öyle degil arkadaşlar yanlış ilaç yanlış tanı nelere maal olur tahmin edebiliyorsunuz sanırım
20 YorumlaÖzel hastanede çalışanlar eskisi gibi hala iyi kazanıyor. Fakat tam gün yasasının gelmesiyle birlikte vergi kaçırarak aylık 40-50 bin tl kazanan doktorlar bitti. Ak parti hükümetinin desteklediğim nadir yasalarından biridir bu yasa. Yıllarca o kadar doktor açığı olmasına rağmen tıp fakültesi açılmasını artık bir şekilde engellediler. Şimdi hem çok mezun veriyor tıp fakülteleri hem de uzman hekimler eskisi gibi hastaları soyamıyorlar. Eskiden neydi özel muayenehanesine giderdin dünyanın parası, bir de kaç hasta bakarlardı
10 YorumlaEn az 2500 lira kazanıyorlar. Reçete doktoru diyorlar onlara, henüz yetişmemiş, kendini geliştirememiş olanlar için geçerli. Gerçi Türkiye gibi 4. dünya ülkelerinde doktorların kazanmaya pek ihtiyacı yoktur. Adının başında Doktor unvanı varsa aranan ve kovalanan kişisin demektir. Bütün kapılar sana açık, en itibar sahibi sensin demektir.
41 Yorumla
+1 yılparayı götürüyolar ama sen doktorluğu "PARA" gözüyle bakıyorsan hangi branş olursa olsun senin yapacağın ameliyata girmem :) Doktorluk önemli bir meslek insan hayatı yani. Sırf parası için düşünmüyorsan ayrı ama iyi kazanıyorlar. Örnek gözden katarak ameliyatı yaptırdı babam 1500 tl verdi. Ameliyatın süresi sadece 5-10 dk :)
01 Yorumla- +1 yıl
10 yıl + 5 dakika
Geçmiş olsun
yeni başlayanlar 4300 tl civarı döner sermaya vs vs. bir arkadaşım yeni başlamıştı büyük iller dısında kücük fazla hastası olmayan bir yerde. aylık maaşı 4300 tl. su an uzman oldu 9000 tl civarı alıyor. aile hekimleride 9 bin tl civarı alıyor. cerrahlar cok kazanır ama zordur. ortalama uzman bir doktor aylık 10 bin tl kazanıyor.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı. Normal bir asistan doktor 3 buçuk alıyor. Uzmanlılarında 5 bin tl.
Hoca olduktan sonra yar. doç yani para katlanmaya başlıyor 8 bin tl civarı doç 10 bin civarı prof 15 bin civarı fakat bu devletten aldıkları.
Bunların ayrıca hastanelerden döner sermaye ile aldıkları ile uçuyor.
Tanıdığım bir kaç doktor (prof) aylık 60 bin-100 bin arası alıyor.(Özel hastada bakıyorlar)00 Yorumla
+1 yılTusu kazanamazsan bir halta yaramıyor tıp fakültesi diploması.
Özel hastanelerde acil doktoru olarak işe alıyorlar. Haftada 36 saat gündüz 24 saat gece çalıştırıyorlar 1400 lira veriyorlar.
Tusu kazanırsan önün açık. Başkent hastanesindeki en kötü prof 30.000 alır. Üzerine de muayene farkı alır. Yani bulur 50yi.00 Yorumla
+1 yılşimdi millet yazmış "99999 trilyon alan var agaaa" diye. hikayee destan onlar.
sana şöyle söyleyeyim.
normal bir devlet doktoru isen bir de uzmanlığın varsa 3 bin den yukarı alıyorsun en kötü. ama çalışmaktan iflahın kaynıyor.
eğer gerçekten iyi bir doktorsan alanında "ki her alanın ayrı bir önemi var. hepsi önemli yani" operasyonlardan falan filan 15 bini bulursun. amma dibine kadar tüm hünerini kullandırırlar adama.
öyle yan gelip yatıp kimse kimse 30 bin falan vermez...10 Yorumla
+1 yılshow tv de bir ara baya bir kazanıyolardı ama şimdi kaldırıldı herhalde bilmiyorum (espri yaptım gülün) :D
205 Yorumla- +1 yıl
iğrenç bir espiriydi ama parantez içindekie +1 verdim :)
- +1 yıl
Bir dakika. Gülüyorum :D :D :D
- +1 yıl
iyiydi bence
+1 yılDevlet hastanesinde uzman dahiliyeci benim ev arkadaşım normal maaşı sabit donerle beraber 4000 lira civarı performans döner de en fazla 6700 falan yani gelir iyi olursa 11000 e yaklaşıyor hu doçent ya da profta artıyor.. Pratisyen hekmde en assagi 3500 en fazla 7000 8000 alıyor özelde ise 70000 lira alan bile gördüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar aldiklarini bilmiom ama bence cok saygi duylcak bir meslek. Karin tokluguna calismadiklarida belli
30 Yorumla
+1 yılbranşına göre değişir , tanınırlığına göre değişir.
benim bir tanıdık var vakıf gureba da 7.000 alıyor.
onun demesine göre bayan kadın doğumcular (erkek değil, bayan) yürüyen 50 bin lira diyor.00 YorumlaCerrahlar ve kadin dogumcular parayi goturur onun fisinda nerede nasil calistigida onemli doktor olup iyi para kaxanacaksan uzman olacaksin proflugu alacaksin o zaman ayda 20bin dolar bile alabilirsin.
00 Yorumlakadın dogumcu bildiğime göre 2 yazlıgı varmış antalyada. bide villada tatil yapmıslar denize sıfır :D
10 Yorumla
+1 yılBabamın arkadaşı estetik cerrah ve özel muayenehanesi var ameliyatına göre değişiyor ama tahminimce aylık 15000-20000 civarıdır fazla mı attım bilmiyorum.
01 Yorumla
+1 yılHerkes sallamis. Calistigin yerin doner sermayesine gore degisir. Devletin verdigi resmi ucret cok cok az.2500 e calisan dr oldugu gibi buyuk meblaglar kazanan da var.
22 Yorumla- +1 yıl
2500 de az sayılmaz.
- +1 yıl
Adama gidiyoz hakaret ediyo aşalağıp geri gönderiyo ilgi 0 öyleleri o parayı bile haketmiyo
+1 yılSORU SORAMIYORUM XPERİM BİTTİ HAZIR SORULMUŞKEN BEN DE BUNA BENZER BİR ŞEY SORMAK İSTİYORUM İZNİNİZLE : psikologların ve psikiyatristlerin maaşları ne kadar? :(
01 Yorumla- +1 yıl
Asgeri ücreti de hatırlayalım..
3000 tl den aşagı almaz katien
+1 yılArkadaşım daha RTE üniversitesinde TIP okuyor. Daha doktor adayı iken bin lira burs bağlandı. Tek tanıdığım tıpçı da bu.
Not : RTE üniversitesinde TIP'ı ilk üç tercihinden birine koyup kazanan herkese bin lira burs bağlanıyor.01 Yorumla- +1 yıl
Gercekten mi?
+1 yıl20000 civarı geliri olan diş doktoru tanıdığımız var.
Doktorlar da genelde 7-8000 cüvarı alıyorlar. Mesailerle 10 bini geçiyor.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHngi doktor? Kardeşim doktorların hepsi zengin değil 2 bin liraya çalışan doktor da var ben bilgisayar mühendisiyim aylık kazancım 30 bin dolar civarı ve aynı üniden mezun olup işsiz olan arkadaşlarım da var anlayacağın bu senin gayretinle alakalı değil nasip ile alakalı Rab ne verirse biz oyuz
03 YorumlaResmi maaş 4 bin tl. Lakin havuzdan aldiklari parayla birlikte ayda 8 bin tl den aşağı olmuyor 😄 Pratisyen hekimden bahsediyorum ben 😄😄
24 Yorumla- +1 yıl
Boş konusmayı bırakın size maaş bodrosunu göstersem uzerinde photoshop ile oynadın diyeceksiniz körü körüne inanmak böyle birşey olsa gerek. Memur maaşları yazıp googleda aratirsan dogru 3700 çıkar ama o brüttür. Kesintilerle o maaş 2 bin bandına iner. Benim dayim dr şuyum dr. falan demiyorum net bilgiyi veriyorum. Dileyen varsın istedigine inansın.
+1 yılTürkiye ortalamasına göre bayağı iyi para alırlar ama o kadar işe o para az bile bence, çekilmez daha kolay yolları var özel sektörlerde
00 Yorumla
+1 yılMy father 12 milyar kazanıyor özel hastanede ^^ Uzman doktor, mikrobiyoloji uzmanı kendileri ^^ Amcamda anestezi uzmanı o da o civarlarda bir şey kazanıyor ^^
00 Yorumla
+1 yılTıp öğrencisiyim, pratisyenler 5-6 bin uzman doktorlar 8-9 bin civarı alıyor devlette. Çok ünlü prof olup özelde çalışırsan 20-30 alabilirsin, ameliyat başına 30bin gibi bir şey yok yalan onlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atabilir misiniz acaba birşey sormak istiyordum
+1 yılBelli alanda uzman değilse 4 bin alıyor diye biliyorum. Cerrahlar, jinekologlar, göz doktorları çok fazla kazanıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBranş ünvan önemli değil çoğu zor branşlar artık daha az para kazanıyor önemli olan en iyi yapabildiğin branşta uzmanlaşıp hasta bağlayabilmek. Annem 12+6 babam 15+13 bin tl olarak maaş alıyorlar.
04 Yorumla- +1 yıl
Eveet ama benim de cocuklarım aynısını bana yapıcak:)
Soran+1 yılMaşallah. kaç yilliklar? özel mi devlet mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılMezun olunca aile hekimi oluyoruz en az 6 bin civarı alıyorlar maaşını. Branşına göre de değişiyor cerrahinin her dalı 30 bin civarında alıyor en az bu da. Tabi bazı dr. lar kaba davranıyorlar o da kişilik problemi. Önyargıya kapılmayın
00 YorumlaÇok fazla alıyorlar. Ama hakediyorlar işini iyi yapan doktor 60 binde alır 30 binde yeterki işini iyi yapsın.
00 YorumlaBenim tanidigim bir ablam var devlette acilde calisiyor simdi hic bir sey bilmiyorum gelmeyin diyor. Katara gidecek calismaya orda 3 katini teklif etmişler
00 Yorumla
+1 yılAile Hekimleri toplam 8.500 alır. Uzmanlarda devlette 10-12 bin alırlar. Özelde 20-100 bin arası değişir. Yaşadığı şehir ve doktorun kendini yetiştirmesi de önemli tabi
00 YorumlaProf vizitesi 500 tl gunde 5 hasta alsa 2500 10 hasta alsa 5000 tabiki bu prof ücreti bu
30 Yorumla
+1 yılVaybe okusam bile en baba 15bin lira param oluyor yine fakirim
00 Yorumla
+1 yılözel bir göz hastanesinde çalışan tanıdığım var geçen sene 28 bin alıyorum diyordu. Prof ama o kadın
00 YorumlaAile hekimi minimum 8 ama 12bin aldığı zamanda oldu.
01 Yorumla- +1 yıl
1000 ila 4000 hasta arasındaki her hasta için ek ücret alır çünkü aile hekimleri eğer bu hasta hamile ya da 65 yaş üzeriyse ek ücret artar
+1 yılya en alt kademe bile 2500 den fazla gerisini sen hesap et
00 YorumlaOrtalama 5 bin tl ile 80 bin tl arası çalıştığı kuruma, branşa vb. etkene göre değişir. Dünyada hiç bir meslek dalında bu kadar uçurum yoktur sanırım.
00 Yorumla
+1 yılDoktoruna gore degisir ya da görev yaptığı yere gore ama 10bin i var temiz :)
00 Yorumlacerrah olanlar özel sektörde bir ameliyata girişinde 30bin tl falan kazanıyor eskiden olmak isterdim epey bilgi öğrendim.
00 Yorumla
+1 yıl7500-10.000 arası normal doktorlar uzman doc. prof oldukça artıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesin bilgim yok ama iyi kazanıyorlardır, hemşireler bile paraya para demiyor.. çoğunun boğazına dursun o paralar, hastanın suratına bile bakmıyorlar
10 Yorumla
+1 yılAile hekimi bir arkadaşım haftada iki gün calisip ayda 12 bin kazanıyor
00 Yorumla
+1 yılÜvey annemin kardeşi sağlık ocağında doktordu ve 5 milyara yakın maaşı vardı.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 854 cevap paylaştı. Bir akrabamız beyin cerrahı işte bu sene 4. evini aldı dublex
30 Yorumla
+1 yılEski kız arkadaşımın babası doktordu, 20 bin lira filan alıyormuş, kadın doğum uzmanıydı. Annesi de mimardı. O da 5bin filan mış..
01 YorumlaBabam doktor ve sabit devlet maaşına ek olarak baktıkları hasta + girdikleri operasyon + tuttukları nöbet ve bunun gibi faktörlerden ekstra ücret ekleniyor maaşlarına.
00 YorumlaO kadar risk alıyoruz bırakın da kazanalım. Ak parti her konuda kapitalist ama sağlıkta kommunist duzeni savunuyor. İnşallah abd deki sistem buraya da gelir.
00 YorumlaArkadaşlar doktorum asgari ücret + akbil ile çalışıyorum :D :D :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılSenesine ve Bölümü'ne bağlı devlette 20 binden fazla alamaz ama özel de bu kat ve kat artar
20 YorumlaBabam doktor ama şu zamana kadar söylemedi maaşını bilmiyorum.
20 YorumlaValla kesin olmamakla birloikte pratisyenler 3-4 aliyor.. Aile hekimlerininde 9-10 oluyormus..
00 Yorumla
+1 yılKadın doğum bölümü çok alıyor tanıdığım bir arkadaşım bu bolumle zengin oldu x6 kullanıyor siz düşünün😂
01 Yorumla- +1 yıl
Gideyimde doktor bulayim laa
+1 yılBenim yiğenim ortopedist oldu ilk ataması yapıldı acil de 6500 TL bağcılar devlet hastanesi.
12 Yorumla
Soran+1 yılpratisyen mi?
- +1 yıl
Ortopedist diyor pratisyen mi diyorsun
3.500 gibi den başlar. Ameliyat başına değişir.
Doktor var Doktor var
F1 pilotu var Şöför var. Anladın mı.00 Yorumla
+1 yılDoktorları boşver işçilere bak ayda 800 için ne zorluklar çekiyolar yaz kış adamlar nefes alamıyor Allah yardımcıları olsun
00 YorumlaBenim bir akrabam var anestezi uzmanı 6 milyar para alıyor
00 Yorumla
+1 yılDevlette 4-8bin arası. Özelde biraz daha fazla olabilir.
00 Yorumla
+1 yılplastık cerrahsan 5 ayda porsche alan biliyorum var sen hesapla
10 YorumlaOrtalama doner sermaye haric 7 bin tl civari doner sermaye ile guzel kazaniyolar
00 Yorumla
+1 yılHerhangi bir uzmanlığı yoksa devlette 4bin alır. Net bilgidir.
00 Yorumla- Devamını Gör (140)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem