sizce okulu bırakmalı mıyım? evet ya da hayır derseniz sevinirim
sizce okulu bırakmalı mıyım?
sizce okulu bırakmalı mıyım?
okulu bırakmak gıbı sacma bır dusunceyı kafanıza kım soktu bılemıyorum ama hayatınızın yanlısını yaparsınız eger bırakırsanız bı gun butun arkadaslarınız okuyup adam gıbı ıslerde 3 4 mılyara calısırken sız gecenızı gunduzunuze katıp asgarı ucret ıcın talım edersınız ve en buyuk sıkıntılarda esınızın elıne bakmak zorunda oldugunuz ıcın hıc bı zorluga gogus geremedıgınızde kafanızı daglara taslara vursanızda fayda etmez emın olun pek cok arkadasım bu sekılde kafalarını taslara taslara vuruyor omur boyu aılede yanında olamıyor ınsanın ee tabı ama baban ıs adamı annende zengın sana sırketler evler bırakıcaklarsa okumazsın olur bıter :)
Şimdi sana hayat dersi verecek değilim Seni bu duruma sürükleyen illaki sebepler vardır eminim ama buna mecbursan açıktan okumanı tavsiye ederim
Tşkkürlerr
Bırak tabi. Nasıl olsa evleneceksin. Boşa masraf olmasın
Cevap
9Cevap
Mecbursan birak kendinde bir gelecek gorseydin bunu sormazdin zaten
eğer bırakmak için kendine göre seni mecbur kılacak sebepler varsa bırakma ama en azından açıktan oku.
Bırak bırak bide üstüne evlen ömür boyu köle gibi yaşa -_-
Okumak bir nimet ya değerini bilin
Bırak ticarete atıl. Ticarette daha çok para var al sata gir
Bir insan neden gelecegini birakmak ister ki..
ya mecbursa
Hayatının aptallığını yapmış olursun bırakırsan.
neden
Kendimden rnek verecek olursam ailevi nedenlerden dolayı okulu bırakmıştım şimdi açıktan devam ediyorum eğer zamanında okulu bırakmayıp devam etseydim bugün imkan olarakda konum olarakda çok daha iyi durumda olurdum Allahın izniyle
BIRAKMA TABİ Kİ DE HAYIR
herkes okucak dıye bısey yok :)
Sebebin ne
neden
öyle gerek
HAYIR !
nden?
bilmem başka çarem yok diyelim
illaki vardır
Bırak gel evlenek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar