Okul puani ile ygs-2 puanım 220 puan.İstediğim üniversite özel ve istediğim bölümde burssuz ücretli.Geçen sene 210 ile kapatmış bu sene 220 ile girebilir miyim ben ?

okul puanında eklenecekse ihtimal var
okul puanı ile beraber 220 .
barajı geçmekle bitmiyor her bölümün belli puan şartı var özeldede. Bu puanla çok umut yok gibi lys de gir bence
aşağıdaki arkadaşta özelde barajı geç ücretli okursun diyo =/ işte puan şartı 210 la almış geçen sene en az ben 220 aldım bu sene girermiym diye soruyorum.
aşagıdaki arkadaşın yanlışını düzeltmek için söyledim zaten. bir dee şunu söyleyim puana değilde başarı sıralamana bak kesinlikle. hangi bölüm istiyorsun tam olarak?
Paramedik istiyorum. Ben okulu aradığımda 2 yıllıklarda sıralamaya bakılmıyo demişti öğrenci işlerinde ki kadın. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum.
Okan Üni. Sağlık HMYO İlk ve Acil Yardım (İÖ) (Ücretli) YGS-2 223,40356
İstanbul Aydın Üni. Sağlık HMYO İlk ve Acil Yardım (Ücretli) YGS-2 222,80118
Haliç Üni. MYO İlk ve Acil Yardım (Ücretli) YGS-2 219,91028
Okan Üni. Sağlık HMYO İlk ve Acil Yardım (Ücretli) YGS-2 216,69345
Üsküdar Üni. Sağlık HMYO İlk ve Acil Yardım (Ücretli) YGS-2 213,95674
Yeni Yüzyıl Üni. Sağlık HMYO İlk ve Acil Yardım (Ücretli) YGS-2 211,59445
Yeni Yüzyıl Üni. Sağlık HMYO İlk ve Acil Yardım (İÖ) (Ücretli) YGS-2 210,60064 bunlardan umut var?
Yeni yüzyıl istiyorum bende ikinci öğretim :D
girebilirsin bence :)
girerim demi yaa 10 puan fark var yani heralde girerim bilmiyorum umarım girerim :D
başarı sıralamasıda göremedim zaten. girersin tabi ya parasıyla değil mi :p
nefret ediyorum söylemekten ama evet parasıyla :D çalışamadım zaten 2 hafta çalıştım ben bu sonuç için.
hahahah hayırlısı olsun. başarılar sana :)
Sağol görüş ve iyi dileklerin için :)
Cevap
2Cevap
barajı geçmen yeterli özelde ücretli okuycaksan
barajı geçtim ama 210 ile kapatmış geçen sene istediğim bölüm. Barajı geçmek önemliyse neden 180 değilde 210 puan koymuşlar =/
ya eminmisin bundan lys girmicem ona göre ben. yüzde kaç ihtimalle girerim? Sağlık bölümü bide istediğim.
Umarım. Teşekkürler cevap için.
Puana değil siralamana bakacaksn
2 yıllıklarda sıralama önemli değilmiş?
bende öğrenci işlerini aradım üniversitenin o söyledi 2 yıllıklar puanla alınıyor diye :/
Bölüme göre değişir
Nasıl yani?
Hangi bölüme gideceksin?
Paramedik düşünüyorum.
Puanlarını bilmiyorum. Ama Kıbrıs'ta gidilebilir diye hatırlıyorum sanki kardeş. Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Mesela bu puanla 7tepe ünv. ne gidemezsin bir çok bölümüne.
Anladım. Teşekkürler.
Rica ederim
Gidebilirsin :)
Sağlık bölümü ama istediğim bölüm. Geçen sene 210 ile kapatmış arada 10 puan fark var?
okul puanıyla beraber zorladığım puan bu zaten asdffgghk ondan korkuyom.
umarım dediğin gibi olur. Teşekkürler görüş için.
şansınız var
yüzde kaç ihtimalle dostum?
girebildin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar