Alev Alevi dizisini izleyenler bilir, hatta az önce reklamini gördüm Ümran`in dayisi Murat`a onunla birlikte olmasini söylüyordur. Ama Alev Murat`tan hamile, ve kizcagizin hiç birsey den haberi yok.. Gerçek hayatta sizin basiniza gelse bu ne yapardiniz? Vallahi ben o Ümran sirfintisini önce bi temiz döverdim. Vallahi sinir oluyorum o kiza, her ekrana çikmasinda agiz dolusu küfür ediyorum :( Neyse çok konustum, Allah kimsenin basina vermez insAllah, ama aynisi sizin basiniza gelse siz ne yapardiniz? Kisa bir özet geçiyorum;
Simdi Alev ile Murat nisanlilar ve birbirlerini çok seviyorlar, Murat yat kaptani, ve is sebebiyle bir kaç ay yok olur. Yat`in sahibi Ümran diye bir yelloz, Muratin aklini almaya calisir ve murat ona ilgi vermeyince intihar eder, ama ne yazikki ölmez, ve ölümden kurtulan Ümran`in dayisi Sahin Murata onunla birlikte olmasini gerektigini söyler, çünkü söz konusu Ümran`in hayati (vallahi ben olsam birakirdim, gebersin oracikta :D)... Ama ayni anda aylardir onu bekleyen güzeller güzeli nisanlisi Alev hamile.. Simdilik bildigim bu kadar.
Simdi Alev ile Murat nisanlilar ve birbirlerini çok seviyorlar, Murat yat kaptani, ve is sebebiyle bir kaç ay yok olur. Yat`in sahibi Ümran diye bir yelloz, Muratin aklini almaya calisir ve murat ona ilgi vermeyince intihar eder, ama ne yazikki ölmez, ve ölümden kurtulan Ümran`in dayisi Sahin Murata onunla birlikte olmasini gerektigini söyler, çünkü söz konusu Ümran`in hayati (vallahi ben olsam birakirdim, gebersin oracikta :D)... Ama ayni anda aylardir onu bekleyen güzeller güzeli nisanlisi Alev hamile.. Simdilik bildigim bu kadar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer