Alev alev dizisi gerçek olsaydi

Alev Alevi dizisini izleyenler bilir, hatta az önce reklamini gördüm Ümran`in dayisi Murat`a onunla birlikte olmasini söylüyordur. Ama Alev Murat`tan hamile, ve kizcagizin hiç birsey den haberi yok.. Gerçek hayatta sizin basiniza gelse bu ne yapardiniz? Vallahi ben o Ümran sirfintisini önce bi temiz döverdim. Vallahi sinir oluyorum o kiza, her ekrana çikmasinda agiz dolusu küfür ediyorum :( Neyse çok konustum, Allah kimsenin basina vermez insAllah, ama aynisi sizin basiniza gelse siz ne yapardiniz? Kisa bir özet geçiyorum;

Simdi Alev ile Murat nisanlilar ve birbirlerini çok seviyorlar, Murat yat kaptani, ve is sebebiyle bir kaç ay yok olur. Yat`in sahibi Ümran diye bir yelloz, Muratin aklini almaya calisir ve murat ona ilgi vermeyince intihar eder, ama ne yazikki ölmez, ve ölümden kurtulan Ümran`in dayisi Sahin Murata onunla birlikte olmasini gerektigini söyler, çünkü söz konusu Ümran`in hayati (vallahi ben olsam birakirdim, gebersin oracikta :D)... Ama ayni anda aylardir onu bekleyen güzeller güzeli nisanlisi Alev hamile.. Simdilik bildigim bu kadar.
Alev alev dizisi gerçek olsaydi