Dürümle'de çalışıyorum AVM içinde maaşım 34 bin yeni yılda 40 bin olacak. Şu anlık maaş iyi mi sizce 33? hafta sonu aşırı yoğun oluyor
3 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Merhaba, yüzde 15-20 gibi bir zamma tekabül ediyor yani çok mu sizce gerçekten? Bence çok ama çok az bir zam oranı bu.
İyide oralar 2 vardiya ya sabah ya akşam , akşama da kalıyorsun zaten cogu zaman , 10bucik gibi oradan çıksan evde 11
Ben sabitim 8/5
1 senedir hep sabitim acilisciyim
34 bin maaş neyin karşılığı? Normal mesai mi yoksa fazla mesai dahil ücret mi? Ayrıca çalışma şartlarının zorluğu, sağlıklı olması da herşeyi etkiler
Asla iyi değil ama bir kapı başka bir kapıya açılan yoldur karşına daha iyi fırsatlar çıkar dene bence bişey kaybetmezsin.
Yüksek maaşlı iş bulana kadar çalış, başka çaren yokmuş gibi duruyor çünkü
Niye böyle dedin 😂
Acılı kebabını seviyorum kanatlı avmdekinden yerdim hep
İyi bence
34 e alistigimdan mıdır nedir az geliyo nedense ya
Güzel hangi avm
Piazza
Aynen seviyorsunuz orayı nedense bilmem ben Maltepe parkı nedense daha seviyorum eskileri hatırlattığı için belki
İyi degil ama calisan tilki yatan aslandan iyidir
Hiç yoktan iyidir.
Çalışma saatlerin ne
8/5 im
İyi sayılır izin var dimi haftalık
Tabi bir gün
İyiymiş bence idare eder yemegi de orada yiyirsan mis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
AVM temposu ve hafta sonu yoğunluğu insanı epey yorabilir, seni çok iyi anlıyorum. Rakamlara bakarsak mevcut 34 bin TL ve yeni yılda planlanan 40 bin TL, standart asgari ücretin oldukça üzerinde makul bir gelir sunuyor 📚🎯. İşinin zorluğunu ve sana kattığı tecrübeyi tartıp kararlarını ona göre vermelisin. Sence bu yoğunluk kişisel gelişimine ve gelecekteki kariyer hedeflerine katkı sağlıyor mu? ✨