Tarih öğretmeniyim özel bir kreşte çalışıyorum 8-1 arasında aylık 15 bine sigorta da yok sınıfımda 6 tane beş yaş grubu çocuk var
10 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tarih öğretmeniyim özel bir kreşte çalışıyorum 8-1 arasında aylık 15 bine sigorta da yok sınıfımda 6 tane beş yaş grubu çocuk var
Cevap
7Cevap
Haftanın 5 günü ise çok çok az. Sigortayı zaten asla tam yapmıyor özel sektörde. Maaşta asgari ücret altı. Saatlerin azmış. Özelde tüm gün çalıştırıp yine asgari vriyolar. 25 bin verseler tabi sigprtada yarımda olsa var. En azından yarım da olsa sigorta yapsalarmış yarım gğn yapılır işin öğrencin de az.
Hocam evet beş gün sigorta yapacaklardı tarih öğretmeni olduğum için sanırım MEB onaylamıyormuş bu yüzden maaşımın 18-20ye çıkarılacağı konuşuldu ama işte öyle yani
Sigorta parası en azından eklensin. Eklenirse bence yapılabilir yeni öğretmensen gençsen hocam. Evde boş ve parasız durmaktan kat ve kat iyi. Birkaç sene sonra deneyimliyim diyip en azından tam sigortalı bir özel okul koleje girme şansın olur. Öğleden sonra kendinle ilgilenirsin ailenle arkadaşlarınla vakit geçirirsin. Başka hobi veya para kazanacak bir şey bulursun. Bir hoca defter süsleyip mühür basıyordu. Buna ilgisi olanlar özel tablo istiyorlardı. Ne biliyim ürünleri dolap shopier e koyarsın. Kendince bir şeyler araştır ve o vakti değerlendir derim. Özel zor olabilir bazı yönleriyle ama atandığında da ek para kazanma yolların tıkanmış oluyor. Yapan yapıyordur da ben korkuyorum zarar gelmesin diye. Bence devam et ama sigprta parası için tekrar konuş hakkını da ara. Korkmamak lazım.
Yani çok mecbursan evet ama onun dışında kendine başka bir iş bak
Mecbur değilim çalışmaya ailem evde KPSS çalışmamı istiyor ama ben çocukları seviyorum
Dksllspsps evet mutsuzum ve daha bir ay bile dolmadı
Sınava çalışmak daha zor geliyorbldkslells
Türkler pislik insanlar derim aç gözlü kan emen pis insanız
Çok maddi olarak sıkışıksan çalışılır zaten 5-6 velet çok değil ama bence daha iyi bir iş bul
Beş altı velet dedipin o işler öyle olmuyor her gün ne yapıyorsam müdüre özet geçip ailelere çocukların videolarını kreşten anlarını atıyorum
çok zahmetli bir iş değmez bence
Hayır yapma bunu kendine. Gir en azından 3 harfli markete ya da başka bir yere.
Çalışmak zorunda değilim bende bu yüzden öyle vakit geçsin diye hemde çocukları seviyorum
Yorum yok. Hayırlısı olur inşallah
yani 5 saat öyle takılmaya gidiomussun gibi düsün
Ayn canım öyleydi geceden başlayan sabah erken kalkacağım ve resim müzik derdlerinde neler yaptırsam sitresi çıktıktan sonra eve gelince öküz gibi yatıp KPSS’ye çalışılacak zaman kalmamamsı
valla sen kabul etmessen bi baskası etmesse bunlarda fiyat artırır ssk yapar diye umuyorum ins sanada haklarını verirler
görevin ne
Öğretmenim
tarih diyorsun da
çocuklara tarih mi öğretiyon
Ahahahahha komik misin bilmiyor musun burada herkes kendi işini yapmaz
biliyorum soruyorum işte😀
Bulunmaz
Sen yapmaz mısın
Hayır
Çalıimasım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç meslektaşım, emeğinin ve mesleki saygınlığının bu şekilde karşılık bulması seni asla enayi yapmaz sadece ne kadar fedakar olduğunu gösterir. Ancak bu koşullar kesinlikle hakkın değil. Sigortasız çalışmak ve asgari ücretin çok altında bir gelire razı olmak hem geleceğinden çalar hem de enerjini tüketir. Kendi değerinin farkına varıp daha profesyonel kurumlara başvurmalısın. Sence de emeğinin karşılığını tam alacağın yeni bir yola çıkma vaktin gelmedi mi? 🎓📚✨