1 yıldır iş bulamıyorum dün bile görüşmeye gittim almadılar evliliğe gelince hayatıma aldığım her insan daha çok beni yıktı sevdikçe benim değerim azaldı psikolojim bozuk cidden
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
İkisini aynı anda yapma önce iş bakın sonra diğeri nasibinde varsa kendiliğinden olur
1 yıldır iş arıyorum yok bulamıyorum almıyorlar hayatımda zaten biri var oda benimle konuşmuyor tuhaf bir ilişki icindeyim
Cok yoruldum inanın yani kafam o kdr dolu ki ben bunları haketmedim hemde hiç haketmedim içime atmaktan artık vücudum kaldım tepki vermeye başlıyor
Evet haklısınız ama sorunun ne olduğunu anlayamıyorum bakın gerçekten iyi değilim 3 4 aydır ilişkim var başta o kdr iyiydi ki son 1 buçuk 2 aydır bozuldu neden işlerini batırdı borçta harçta kaldı diye benimle konuşmayı azalttı en sonda da kesti biraz uzak kalalım dedi geçen artık dayanamadım dedim yanında olamayacaksam ne anlamı var ya hep ya hiç dedim oda korktu aradı mesajlastik biraz normal ilerledik yine kesti konuşmayı aklimla mi oynuyor ben anlamıyorum
Hayata inişler olur bu herkesin başına gelir her şey güzel diyse sırf battı kötü oldu diye ayrı duruyorsa seni iyi gün dostu olarak görüyor sen yazdıkça yazıyor ama ne olursa olsun insan sevdiğine sırt dönmemeli bence al karşına yüz yüze konuş oluyorsa net olsun olmıcaksa yormasın seni sen ondan daha çok acı çekiyorsun bunu düşünmeli
Aynı şehirde değiliz ki olsa konusacam da 2 satır yazmakla olmuyor daha ben yazmaktan yoruldum aynı şeyleri söylemekten yoruldum gerçekten belirsizlik içinde kalmaktan yoruldumm dayanamıyorum artık yazmiyor etmiyor yazınca ilgili davranıyor sonra yine gidiyor sessiz kalıyor bisi demiyor susuyor ya of of fiff
Evet yanımda olmuyor ben onun yanında olmaya çalıştıkçada beni itiyor
Ne yapacağımı şaşırdım kaldım gerçekten
Bende bunu istiyorum yapsın bisi yapsın ama susmasın beni belirsizliğe koymasın 2 gün yazıp 20 gün yazmamazlik etmesin gelmiyor 3 4 aydır konuşuyoruz 1 kere bile gelmedi sözde 1 ay önce gelecekti ama gelmedi işte
Ah be demedim mi sanıyorsunuz 1 buçuk aydır beni aramıyordu artık sesimi çıkardım diye geçen 1 defa aradı yine beni susturdu kendisi de sustu 2 gündür yine yazmiyor bakalım nereye kdr yazmicak aramicak
O kdr haklısınız ki bu dedigini ona dibine kadar hissettirdim ama bende yazmıyorum aramıyorum oda kafasına göre takılıyor ya diyorum zor zamanlardasn işin iflas etmiş borctasin bırak yanında olayım destekcin olayım ha ona demisim ha duvara
Işte bana ne kadar zarar verdiğinin asla farkında değil ve amacı ne bilmiyorum
Evet kaldı kalıyor da bende aptl gbi bekliyorum ha bugün yazcak ha yarın yazacak falan
Hiç mutlu değilim ne iş yönünden şansım oldu nede aşk bari sevdiğimiz adam olsun yanımızda diyoruz oda üzmekten beter ediyor
Haklsimiz İstemiyorsa neden bitirmiyor uzak kalıyor anlamıyorum e konuşmuyoda ne istiyor ben anlasam
Allah aşkına zaten işini batırmış bunu düşünmesi gerekirken başka kadınlara yazma kafasını nerden bulabilie ben öyle bir şey yaptığını düşünmüyorum
Olan bana oluyor yapacak bir şey yok
Kaç defa konuşcam bisi değişmiyor
Elimden ne geliyor söyler misiniz? Kaç defa konuştum yine aynı tas aynı hamam beklemekte başka çarem yok
Bazı şeylerin üstüne gittikçe olmaz akışına bırak. Motivasyon yükle kendine
Sonumuz kötü. Seçime kadar alışacaz buna ne güven ne de İstikrar var. Evliliği hiç düşünme bile
Rakip olan adayları içeri atıyor nesini bekliyoruz tam olarak ölene kadar demeliydin
@Gokyuzunututamamm haklısın o yüzden bu haldeyiz işte 😒 kimse gelecek ile plan yapamıyor.
Türkiye şartlarında gerçekten çok zor her şey
Allah gönlüne göre eş ve iş versin inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Bebde sevgili istiyorum
Ne okudun?
Lise mezunuyum
Üniversite niçin okumadin
Kardeşim kansere yakalandı sınava 2 ay kala öğrendik dershaneden çıkmak zorunda kaldım ailemden ayri kaldim ailem olmadan tek başıma sinava girdim yapamamdim gidemedim maddi olarakta zordaydik malum kolay bir süreç değil sonrasında zaten vefat etti psikolojik olarak çöktüm
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok acı bir olay Allah yardımcın olsun 🌸
Amin canım teşekkür ederim ❤️
evlenelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, hissettiğin bu durgunluk dönemi hayatının yanlış yönetildiğini değil, sadece bir kabuk değiştirme sürecinde olduğunu gösterir. İş arayışında yaşanan reddedilmeler yetersizliğinden değil, doğru zamana denk gelmeyişindendir. İlişkilerde ise değerini bilmeyen insanlara kendini sunmak yerine önce kendi kıymetini fark etmelisin. Unutma, en sağlam bina fırtınada şekillenir. Şimdi kendine biraz şefkat gösterip hedeflerini yeniden çizmeye var mısın? 🎓✨