Aklım akmıyor özel dersler aldım ettim ama sınavlarda hep başa sarıyorum netlerim asla artmıyor bir de sözelciyim yani sadece TYT mat yapmam lazım ama onda da asla netlerim yükselmiyor ne yapacağım ben şimdi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Sözelciysen matematik bomboş bırakmadın sürece çokta dert etme önemi var ama sayısalcı kadar yapmana gerek yok
Kaç yapmalıyım mesela
Nereyi istemene bağlı tercihi ayt den yapacaksan ayt önemli
Sende mi sözelcisin
Bi aralar evet
Ne iş yapıyorsun peki ne seçmiştin
Mat netin neydi
Ben 3 kez girdim sadece 1 kez hazirlandim obp kotu üstüne bide kırıktı falan üni okumadım hastanede hasta bakiciyim şu an
Mat da toplama çıkarma dışında bisi bilmiom o derece 0ım sözelim iyidi ama
He anladim
Kısacası m@lız abi
Benim arkadaşın kızı yıllarca matematikle uğraştıktan sonra tyt'de 0 net yaptı niye olduğunu da bilemiyorum Keşke yardımcı olabilsem
Ya çok üzüldüm aynı durumdayız resmen bunun nedeni kesinlikle matematik ile aramızın olmaması çünkü bence matematik yapabilmek için biraz bile olsa bi ilgin bi kafanın basması o konulara yönelmesi gerekiyor bence bende calısıyorum inan ki ama olmuyor işte
Halledersin ya bir şekilde Olmazsa da inan Yani sıfır matematik neti ile halleden oluyor
Bol bol soru çöz zamanla artacak daha ekimdeyiz
Çözüyorum gerçekten ama sınav anında mesela 8-9 tane soru işaretliyorum desem yanlışlarım daha fazla çıkıyor normalde kendim evde soru bankasından çözünde daha doğrum çıkıyor yani
Yapa yapa işte yanlışlarının neden çıktığına falan bak
Kaç net yapıyorsun genelde?
Çok düşük yani 5 falan bazen altı
Berbatım yani matematikte
Herkesin kafası sayısala basmıyor, çok şaşırmalık bir durum değil. Eğer TYT Mat olmuyorsa AYT sözele aban bence.
Yani zaten sözelcisin de daha fazla aban.
Evet haklısın öyle yapıyorum zaten ama tyt matta olmazsa olmaz sonuçta 😓 bide özel ders alıyorum o kadar
Hedefin nedir? Ona göre bir program çıkarmak işine yarayabilir, TYT sayısalı minimum yaparak bir yol bulabilirsin belki.
Saol haklısın
Rica ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel evladım, sözel zekası güçlü gençlerde matematikle barışmak bazen zaman alabilir, hiç moralini bozma. Sorun zekanda değil, muhtemelen temeldeki eksiklerde veya soruya yaklaşım tarzında. Özel derste öğrendiklerini hemen soru Bankasında pekiştirip kolaydan zora doğru gitmelisin. Sadece en çok çıkan temel konulara odaklanıp stratejik ilerle. Yolu doğru yürürsen başarmaman imkansız, sen yeter ki pes etme. Bu hafta sadece üç konunun üzerine gitmeye ne dersin? 📚✨🎯
Hangi konuların?
TYT matematikte senin için en garantili üçlü: Temel Kavramlar, Rasyonel Sayılar ve Basit Denklem Çözme konularıdır genç dostum! 📚🎯 (17 kelime)