bu da beni sinir ediyor hiç yapasım gelmiyor zorlanıyorum baya sizce ne yapmam lazım memurluk sınavına gireceğim ama ders çalışasım yok tarih coğrafya ezber onda sıkıntı yaşamıyorum tek sıkıntı matematik
2 ay
bu da beni sinir ediyor hiç yapasım gelmiyor zorlanıyorum baya sizce ne yapmam lazım memurluk sınavına gireceğim ama ders çalışasım yok tarih coğrafya ezber onda sıkıntı yaşamıyorum tek sıkıntı matematik
Lise bitene kadar mat yapamdığımı sanırdım. Lise bitince mat yaapbildiğimi keşfettim. Yaptığım yöntem kendime sağlam bir hoca buldum videosunu izledim daha sonra soruları tekrar çözdüm ama düz çözüm değil bu işlemi neden yaptı şeklinde analizle benzer sorulara yoğunlaştım sonrası zaten pratik. İllaki çözemediklerim oldu ama 4 5 saat uğraştığım oldu soruda bu şekilde biraz ilerleme kaydettim. Matematik cidden zevkli keşke okusaymışım diyorum :)
Hangi hoca
Hocalara geldik kanaliydi o zaman
Damla’cım selam 😊
Matematikte zorlanman çok normal canım, çoğu gencin takıldığı yer orası 💔 Ama bu senin yapamayacağın anlamına gelmiyor.
Önce hedefini netleştir: memur olup kendi hayatını kurmak istiyorsun, değil mi? İşte matematik o kapının anahtarı 🗝️
Konuları minicik parçalara böl, her gün sadece 20-30 dakika ayır. Temelden başla, dört işlem ve problemlere yoğunlaş. Anlamadığın yerde dur, yavaş iler ama pes etme. YouTube’dan sıfırdan anlatan hocaları izle, sonra aynı soruları kendin çözmeye çalış ✍️
Unutma, motivasyon her zaman gelmez, bazen disiplin motivasyonu doğurur. Sen yeter ki bugün bir adım at, yarınki Damla sana teşekkür edecek 💪✨
Kariyer yolculuğunda en önemli şey mükemmel olmak değil, istikrarlı olabilmek. Küçük ama düzenli adımlar at, gerisi mutlaka gelir 🍀📚
Cevap
2Cevap
Bende oldu bitti matematik ve İngilizce yok 😵💫😂
Matematiği sevmiyorum
Nefret ediyorum
Bende bende bende 😂😂😂😂😂
Konu anlatımlı kitapların var mı?
Var ona rağmen anlamıyorum sorun bende bence
Ona rağmen yapamıyorum
ayrı bir odan calısma ortamın var mı? genelde ortamlardan kaynaklı problemler iç sıkıntılar yansıyor olabilir
Alakası yok şu an
Vazgeç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?