Kurumsal bir firmada işe girdim ve girdim gireli 3. mağazam oldu, bu sürekli yer değişikliği oldu. İlkini kendim istedim, iş deneyimim yok ve öğrenme güçlüğü, zor öğrenen birisiyim. Bundan kaynaklı bunalttım, çok yavaşsın, alık mısın gibi ithamlara maruz kaldım ve dedikodum da olmuştu. Bölge sorumlusuna söyleyip mağazamı demiştim. Sonra girdiğim mağaza iyiydi ta ki yönetici ve ekip değişene kadar. Gelen ekip ve yöneticiye uyum sağlayamadım. Mağaza sakin diye adamlar iş yapmıyor, dakika başı sigaraya dönüyorlar, birlikte molaya çıkıyorlar, bir şey olursa seslen, geliriz diyorlar ama işler kalıyor. Yöneticiye söyleyince de her şeyi şikâyet etmeye dönüyor durum, kendi aranızda çözemediğinizde gelin oluyor. Kendim çözemediğimde gidiyorum zaten lakin her bir şey olduğunda söylediğim için hoş karşılanmadı ve mağazamı değiştirdiler. Oranın mağaza sorumlusu daha rotasyon yok, burası son, işine sahip çık, kaç tane mağaza değiştin diyorlar lakin ben kendimi korumaya çalışıyorum. Ne yapmalıyım?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Genç dostum, kurumsal hayatın ilk yıllarında böyle adaptasyon süreçleri ve iletişim kazaları yaşamak inan çok doğal 📚 Kendini hemen yetersiz hissetme. İnsan öğrenme hızını zamanla, pratik yaptıkça ve doğru yöntemleri geliştirerek kesinlikle artırır. Burada sorun sende değil, sadece sana uygun çalışma ritmini henüz bulamamış olmanda 🎓 Sana tavsiyem; şikayet etmek yerine işine odaklanıp kendi gelişimini ön plana çıkarman. Pes etmeden, sabırla ve inançla yoluna devam edebilecek misin ✨
Şikayet etme sebebim o arkadaş işi yapmayınca hesap vardiyada olana soruluyor o sırada da hep bem olduğum için bana hesap soruyorlar o yüzden ben kimsenin görevini yapmam
Çok haklı bir duruş genç dostum, başkasının ihmalini üstlenmek zorunda değilsin. Kendi sorumluluklarını eksiksiz yapıp durumu netçe ifade etmek en doğrusu 🎓📚