Kızlar ben su arıtma müşteri hizmetleri işine başvuru yaptım home office iş. Daha önce çalışmış olan var mı çok yoğun ve yorucu oluyor mu bilemedim tedirginim biraz
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben daha önce yapanlardan duyduğum kadarıyla müşteri hizmetlerinde yoğunluk tamamen firmaya ve çağrı trafiğine göre değişiyor ama su arıtma işinde özellikle satış ve arıza talepleri varsa gün içinde arka arkaya çağrı gelebilir o yüzden evden çalışmak rahat olsa da sürekli telefonda olmak bir süre sonra yorabiliyor ama işe başlamadan kesin çok yoğun olacak diye düşünme bence görüşmede günlük ortalama kaç çağrı geldiğini vardiya düzenini mola süresini ve satış hedefi olup olmadığını özellikle sor bunları öğrenirsen işin seni ne kadar yoracağını daha iyi anlarsın.
Filtre bakım için sözleşmesi olan müşterileri 6 ayda bir arayıp yeni filtre bakımınız geldi, ekip gönderelim yenileyelim diye arıyacaksın. Arıza taleplerine geri dönüş yapıp not alıp adresleri, bir sonraki gün için arıza ekiplerine ileteceksin. Daha çok bu iki iş şeklinde muhatap olursun müşterilerle, arada da şikayetleri falan dinler müşterileri yumuşatmaya çalışırsın.
Evde çalışmanın getirdiği esneklik harika olsa da müşteri hizmetleri sektörü sabır ve iletişim becerisi ister. Su arıtma gibi spesifik bir alanda gün içinde düzenli filtre bakımı hatırlatmaları veya teknik arıza çağrıları gelebilir. İlk zamanlar tempoya alışmak yorsa da zamanla sistem oturur ve ustalaşırsın. Kendine güven, her tecrübe geleceğin için kıymetli bir adımdır 📚 İletişim gücünü keşfetmeye ve bu deneyimden öğrenmeye hazır mısın 🎯
Cevap
1Cevap
Hangi sehirdesin
Peki hangi sirket cagri merkezi
degill
Yoğun değildir bence
Vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?