YKS’de disiplin ve çalışma takibi için Doping Hafıza almak mantıklı mı?

Merhaba, bu sene YKS’ye tekrar hazırlanıyorum ve kafam biraz karışık. Özellikle bu konuda deneyimi olanlardan fikir almak istiyorum.

TYT matematik dışında TYT derslerinde belli bir temelim var. TYT matematikte de temel işlemler, denklemler gibi konuları yapabiliyorum. Fakat AYT’ye özellikle AYT matematiğe neredeyse sıfırdan başlayacağım. Yani benim asıl eksiğim her şeyi bilmiyor olmak değil; AYT’de temel oluşturmam ve düzenli ilerlemem gerekiyor.

Fakat benim en büyük problemim disiplin. Masanın başına oturuyorum, birkaç gün güzel gidiyorum ama sonra düzenim bozuluyor ve başladığım bazı dersleri yarım bırakıyorum. Bu yüzden benim asıl ihtiyacım sürekli ders anlatacak bir platformdan çok, beni yönlendirecek, ne zaman ne çalışacağımı takip etmeme yardımcı olacak ve düzenimi korumamı sağlayacak bir sistem.

Bir öğretmenime bu konuyu danıştım. Bana ücretli koçluğa çok yüksek miktarda para vermemi önermedi; bunun daha çok rehberlikten ibaret olduğunu ve bunun yerine Doping Hafıza’yı kullanabileceğimi söyledi.

Fakat Doping Hafıza’yı araştırdığımda, ders anlatımı açısından benim zaten YouTube’da ihtiyacımı karşılayabilecek birçok hocam olduğunu gördüm. Ayrıca elimde yeterince soru bankası ve kaynak da var. Bu yüzden Doping Hafıza’nın eğitim kısmına aslında çok ihtiyacım olmadığını, benim açımdan asıl değerinin program/takip/disiplin tarafı olabileceğini düşünüyorum.

Paket de yaklaşık 44.900 TL ve 12 taksitte aylık yaklaşık 3.742 TL oluyor. Benim için ciddi bir miktar. Bu yüzden sırf disiplin kazanmak amacıyla böyle bir para vermek mantıklı mı emin değilim.

Sizce benim durumumda Doping Hafıza almak gerçekten gerekli mi, yoksa gereksiz bir harcama mı olur?
Doping kullanıp özellikle program/takip kısmından fayda görenler varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Bir de Doping dışında disiplinimi korumama, günlük/haftalık çalışmamı takip etmeme ve beni yönlendirmeme yardımcı olabilecek ücretsiz veya daha uygun fiyatlı bir uygulama, çalışma grubu, koçluk sistemi, Discord/Telegram grubu vb. biliyorsanız önerilerinizi çok isterim.

Amacım sadece ders videosu izlemek değil; başladığım işi yarım bırakmamamı sağlayacak bir sistem bulmak.

YKS’de disiplin ve çalışma takibi için Doping Hafıza almak mantıklı mı?