Arkadaşlar, yazdan itibaren işe başlayacağım. Askere gidene kadar bana iş hayatı hakkında tavsiye verir misiniz? 18 yaşındayım
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş hayatına başlarken unutmaman gereken en önemli şey İş yerindekiler senin arkadaşın değil, sadece mesai arkadaşındır. O yüzden özel hayatını, sırlarını veya planlarını hemen kimseye anlatma, herkesle aranda tatlı bir mesafe olsun. İşini en iyi şekilde yap, öğrenmeye istekli ol ve bilmediğin şeyi sormaktan asla çekinme. Askerlik öncesi bu süreç sana çok büyük bir hayat tecrübesi ve olgunluk kazandıracaktır. Hata yapmaktan korkma, dürüst ol Saygılı davrandığın ve işini titizlikle yaptığın sürece her zorluğu aşarsın. Erken yaşta hayata atılman çok güzel bir adım olmuş başarılar dilerim. 😊
Ya abla bide sıkıntıda şu stajyer olarak başlıyacağım o yüzden stajyer maaşıda az ondan dolayı biraz endişem var
Hiç endişe etme güzel kardeşim stajyerlikte asıl kazancın para değil ileride sana çok kapı açacak olan tecrübe ve çevredir Evet stajyer maaşı azdır seni ekonomik olarak biraz zorlayabilir ama orası senin hayata atılma okulun
Orada işi kapmaya insanlarla doğru ilişkiler kurmaya bak Askerlik öncesi CVne yazacağın o tecrübe döndüğünde senin çok daha iyi maaşlarla iş bulmanı sağlayacak Unutma bugün ektiğin o küçük tohumlar yarın senin en büyük güvencen olacak Sorumluluk bilincin mükemmel
kendine güven. bu yaşta bu olgunlukta olman bile senin en büyük kazancın zaten🤗
Yapacağın işi öğrenerek yap, baştan savma yapma.
Verilen komutları dinle, senin fikrin varsa açık açık söyle, ama üsten konuşarak değil.
iş hayatına yeni başlayacaksan, öğrenerek ilerlemen lazım. O yüzden yapacağın işte bunu neden yapıyoruz, buna ne gerek var deme.
her zaman güler yüzlü ol.
İş yerlerinde anlaşmazlıklar yaşayabilir, bir insanla tartışabilirsin. O an sinirle hareket etme, ayrılıp işinden gitme.
Unutma bugün emek verip çalışacağın yerler, yarın senin referansların olacak.
İş arkadaşı iş arkadaşıdır, her sırrını verme çok güvenme, amirlerin müdürlerin patronların dedikodusunu kimseyle yapma. Verilen her işte önce kendi can güvenliğini gözet. Disiplinli ol yaptığın işte, o zaman başarılı ve kalıcı olursun.
Harika bir adım atıyorsun tebrik ederim! İlk iş deneyimi hem hayatı hem de insanları tanımak için muazzam bir fırsattır. İş ortamında her zaman öğrenmeye açık ol, merak ettiklerini sormaktan çekinme ve sorumluluklarını samimiyetle yerine getir. Saygılı ve disiplinli bir duruş sana her kapıyı açar. Askere gidene kadar biriktireceğin bu tecrübeler gelecekte sana çok büyük güç katacak. Şimdiden bu yolculukta sana başarılar dilerim, sence seni en çok heyecanlandıran şey ne? 🎓✨
Cevap
3Cevap
Elinden geldiğince yapacağın işi çöz sonra kendin yap başkalarının seni yönlendirmesine gerek kalmadan yap
İşi öğrenmeye bak kimseye bulaşma
Kendini ezdirme
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?